30 sekunders snabb lösning för att lösa det skrivskyddade flashdisk-problemet

Oroa dig inte om du har problem med att FlashDisk är skrivskyddad. ApkVenue har en snabb 30 sekunders lösning för att lösa det skrivskyddade FlashDisk-problemet.

I föregående artikel hade ApkVenue tillhandahållit en lösning på problemet Flashdisk som inte kan formateras. Det här problemet är mycket vanligt bland FlashDisk-användare. Du kan se hur du fixar det i artikeln FlashDisk kan inte formateras? Detta är lösningen, enkel och GRATIS!.

Det visar sig att det förutom att inte formateras finns andra problem som verkligen händer med FlashDisk och som upplevs av några av ApkVens vänner. FlashDisk upplevde nämligen ett tillstånd skrivskyddad så det kan inte användas. Data som fortfarande lagras på FlashDisk kan inte raderas eller raderas.kopiera, även den formaterade FlashDisk är svår. Kommer alltid att visas varningsruta som informerar om att flashdisken skrivskyddad. Oroa dig inte om du har det här problemet. ApkVenue har en 30 sekunders snabb lösning för att lösa FlashDisk-problemet skrivskyddad.

  • Hur man utökar FlashDisk från VIRUS med gratis IMMUNISERING
  • Kan inte formatera FlashDisk? Detta är lösningen, enkel och GRATIS!
  • Hur man tar bort virusgenvägen på Flashdisk

Tillstånd skrivskyddad på FlashDisk kan hända av många anledningar. Först är skador på komponenter, särskilt på datalagringsmediet. Om så är fallet är det bättre att du bara gör anspråk på garantin i butiken. Hehehe ... Men förutom det är det som oftast händer systemskador orsakade av din vårdslöshet när du använder den. Till exempel tvingar du FlashDisk medan den är i överföringsprocessen eller kopiera klistra in data. För detta kan du läsa artikeln Är det farligt att ta bort en Flashdisk utan att säkert ta bort hårdvara?. Eller det kan vara, din FlashDisk har skadats av ett virus. Så det borde vara du skanna först med ditt flaggskeppsantivirus. Men innan det, låt oss kolla först, låt oss gå. Vem vet att det finns en systemkrasch som kan lösas på följande sätt:

30 sekunders Flash-lösning för att lösa FlashDisk skrivskyddade problem

  • Ladda ner applikationen USB-skrivskydd här. Denna applikation är väldigt lätt och liten.
LADDA NER Naresh Manandhar Utilities Apps
  • Anslut din FlashDisk och skicka hamn USB på en dator eller bärbar dator.

  • När nedladdningen är klar kan du öppna programmet. USB-skrivskydd det kräver ingen installationsprocess. Så du behöver bara högerklicka, fortsätt att välja "Kör som administratör".

  • I "Skrivskydd för USB-enhet", du får se "Status för skrivskydd"hans "Aktiverad". Du klickar bara på knappen "Inaktivera" till höger.
  • Om status har ändrats till "Inaktiverad"kan du stänga programmet genom att klicka på knappen "Stänga".
  • Klart, okej. Nu kan din FlashDisk användas som tidigare.

Det är väldigt enkelt, eller hur? Även om applikationen är lätt och liten är det lätt att använda den med bara ett klick på en knapp för att fixa allt. Förutom att fixa statusen FlashDisk skrivskyddad, du gör också motsatsen. Nämligen att låsa och skydda din FlashDisk. Du kan göra detta för att förhindra att viktig information på din FlashDisk finnskopiera klistra in av andra människor. Lycka till med Jakas lösning. Hoppas det kan hjälpa dig, ja! Glöm inte att dela din åsikt i kolumnen kommentar under detta.