7 sätt hackare bryter in i wifi-lösenord

Vill du veta hur du hackar WiFi med WPA / WPA2-lösenord som hackare vanligtvis gör? Tja, här är recensionen tillsammans med de verktyg som hackare brukar använda.

Vill du ha en supersnabb internetanslutning som du kan njuta av direkt smartphone eller din PC och bärbara enhet, gäng?

Tja, ett sätt är att ansluta till supersnabbt WiFi-nätverk. Speciellt om du kan få det gratis!

Tyvärr är WiFi-nätverket prissatt till ett högt pris eller är vanligtvis låst med WPA / WPA2-skydd. Sedan hur hackare enkelt bryta in WiFi-lösenordet?

Översikt över WiFi-nätverk och WPA / WPA2-säkerhet

Innan vi går in i huvuddiskussionen kommer ApkVenue att granska lite om WiFi-nätverket och säkerhetssystemet som används i det.

Fotokälla: etsy.com

WiFi som många människor förstår som en förkortning för Trådlöst Nätverk (re: men inte) kan lätt tolkas som ett trådlöst nätverk som används för att sända internet.

Den trådlösa tekniken som du ser överallt är baserad på standardisering IEEE 802.11 IEEE specificerad (Institutet för Elteknik-och Elektronikingenjörer), gäng.

Inte bara för internet, WiFi används också som ett sätt att skicka data på nästan alla system, från telekommunikationsenheter, spel, ljud, till skrivare fastän.

Fotokälla: muftlearning.com

Att döma av säkerhetssystemet på WiFi har denna trådlösa teknik minst två kända protokoll, nämligen WEP (Wired Equivalent Privacy) och WPA (WiFi-skyddad åtkomst).

WEP i sig är ett säkerhetsprotokoll från gamla skolor som har använts sedan 1997 och har många säkerhetshål som gör det enkelt att hacka.

Så 2003 började WEP ersättas med WPA som har två versioner, nämligen WPA och WPA2 som fortfarande används idag.

Även om du har använt säkerhet WPA / WPA2, fortfarande finns det ett gap för hackare för att utjämna hur man bryter sig in i WiFi som ApkVenue kommer att granska på följande sätt.

Samling av sätt att bryta WiFi-lösenord gjort Hackare

Inte för skadlig avsikt, hackare som ApkVenue kommer att granska den här gången är i tjänst hacka WiFi-nätverk i syfte att hitta säkerhetshål i ett nätverk.

Till skillnad från kracker som ApkVenue hade diskuterat tidigare och hade onda avsikter! (Läs: Gör inget misstag! Här är de viktigaste skillnaderna mellan hackare och crackers)

Sedan teknik dataintrång vad använder de för att knäcka WiFi-lösenord? Följande är recensionen.

1. Gör en återställningsrouter

Fotokälla: howtogeek.com

Det första sättet att testa ett WiFi-nätverk är att gå rakt igenom router WiFi, gäng. Man kan säga att detta är den enklaste metoden som vanligtvis görs hackare.

Här behöver du bara ange IP-adressen 192.168.1.1 eller 192.168.0.1 och Användarnamn, då hackare kan direkt komma åt internet gratis från vissa WiFi-nätverk.

utöver det hackare Du kan också återställa routern genom att trycka på återställningsknappen som vanligtvis är ett hål.

Tryck med gem i cirka 10 sekunder och router kommer tillbaka till falsk fabrik, gäng.

Denna metod är också effektiv för att bryta Lösenord WiFi Indihome eller leverantör annat internet.

2. Bryta in WiFi via Android-telefoner

Fotokälla: play.google.com

Huvudstad smartphone Android, oavsett om det har varitrot, hackare kan också enkelt bryta sig in i WiFi-internetanslutningar med WPS-säkerhetssystemet.

Här kan du till exempel dra nytta av flera applikationer WiFi-vaktare eller WIFI WPS WPA TESTER för att manipulera WiFi-nätverket.

ApkVenue har också sammanfattat hur man bryter sig in i WiFi via en Android-mobiltelefon som ApkVenue granskade i föregående artikel, gäng.

Ramtin Ardeshiri Apps Utilities LADDA NER

3. Knacka på WiFi med Wireshark

Fotokälla: jvns.ca

Sedan finns det Wireshark Vilket är en nätverksprotokollanalysator som kan göra hackare analysera data och processer i ett WiFi-nätverk.

Wireshark handlar inte bara om att bryta sig in Lösenord Endast WiFi, men kan trycka på andra människor genom att övervaka trafik använt internet.

Om den används på en PC eller bärbar dator som är ansluten till samma nätverk kan du ta reda på datatrafiken som går in och ut ur målet.

Det finns också information om hur mycket kvoter, vad används den till och vem som är internetdata.

Wireshark.org Apps-utvecklarverktyg LADDA NER

Hur man bryter andra WiFi-lösenord ...

4. Hacka WiFi-nätverk med Aircrack

Fotokälla: kitploit.com

Liknar Wireshark, Aircrack också vara en lösenord hacka programvara WiFi som kan användas på typen 802.11a / b / g WPE och WPA.

På det sättet kan du ansluta till ett nätverk och kunna öppna det Lösenord används i WiFi-nätverk med WEP- och WPA-säkerhetssystem, gäng.

I allmänhet, verktyg och detta sätt att bryta sig in i WiFi används mest som en styrketestare Lösenord i ett WiFi-nätverk.

Aircrack Apps Developer Tools LADDA NER

5. Lås upp Lösenord WiFi med CMD-kommandon

Fotokälla: pinterest.com

Att veta Lösenord WiFi på en plats kan du öppna Lösenord genom att använda kommandot på programvaraKommandotolken eller CMD.

Para hackare brukar titta på enheter som har anslutits till ett nätverk, öppna CMD i Windows 8 eller 10 och ange kommandot:

netsh wlan visa profiler

Detta CMD-kommando tar fram alla tillgängliga nätverk runt dig. Här, hackare kommer att samla in Lösenord WiFi och använd den för att ansluta till andra enheter.

Vid första anblicken låter det enkelt, men i praktiken behöver du ett annat knep, gäng.

6. Bryt dig in Lösenord WiFi med WiFiSlax

Fotokälla: xiaopan.co

Sedan hur man bryter sig in Lösenord Windows-, Mac- och Linux-användarnas favorit WiFi är att använda programvara gratis Windows namngiven WiFiSlax.

Genom att använda programvara detta, då skapar du ett falskt WiFi-nätverk med ett namn som liknar de nätverk som finns i närheten.

Senare kommer WiFiSlax att spela in Lösenord in av det bedragna offret och du måste bara ansluta till det ursprungliga WiFi-nätverket.

7. Bryta in WiFi-nätverk med Kismet

Fotokälla: darknet.org.uk

Slutligen, hackare också använda programvara som heter Kismet Vilket är en sniffer och nätverks-IDS WiFi 802.11a / b / g / n lager 2.

Kismet arbetar genom att samla paket för att identifiera nätverk och upptäcka dolda nätverk.

Kismet är programvara som kan köpas gratis är tillgänglig på plattform Linux, Mac OSX och Windows.

VARNING:


Metoden ovan är inte avsedd för dig att göra ont, utan bara som information så att du vet hur du gör det hackare hacka WiFi-nätverk.

Bonus: Så här ändrar du enkelt Lösenord IndiHome WiFi (PC och Android)

En av de säkraste skyddsåtgärderna så att ditt WiFi-nätverk inte hackas är att byta ut det regelbundet Lösenord, minst en gång i månaden.

För nätverksanvändare IndiHome, ApkVenue har också diskuterat handledningen som du kan läsa här!

VISA ARTIKLAR

Video: Samling av saker du inte borde använda gratis WiFi

Efter att ha läst recensionen angående hacka WiFi-nätverk ovan, hur mår du, gäng? Blir det mer rädd eller är det bara okej?

För att vara säker, från och med nu måste du vara mer försiktig när du använder internetåtkomst. Håll dig vaken och glöm inte att använda skydd så säkert som möjligt, gäng!

Läs också artiklar om WiFi-hack eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah