hur man hanterar IDM som inte visas automatiskt på YouTube

Varför visas inte IDM på YouTube? Koppla av, här kommer ApkVenue att granska varför IDM-knappen inte visas automatiskt och hur den ska visas igen.

Aldrig, precis rätt ladda ner Video på YouTube plötsligt visas inte IDM-knappen på Youtube även om det vanligtvis inte finns något problem?

Du måste vara riktigt irriterad, eller hur? Faktum är att problemet är Internet Download Manager alias IDM ger många bekvämligheter, inklusive när du vill ladda ner YouTube-videor på bärbar dator.

Istället för att du blir förvirrad över hur du löser det är det bättre att ta en titt först hur man visar IDM-knappen som inte visas på YouTube. Så att den kan automatisktladda ner-en igen!

Vad är IDM och vad gör det?

Innan du diskuterar djupare, vet du redan vad det är och även funktion och funktion Internet Download Manager eller vad kallas ofta IDM?

Internet Download Manager eller IDM är en programvara vilket inte är för att påskynda internetuppkopplingen utan snarare för att påskynda processen ladda ner med en viss metod, gäng.

programvara utvecklad av Tonec Inc. från New York, USA, ägnas åt Windows-användare för att hjälpa till med nedladdningsprocessen.

En av fördelarna med IDM i sig är att den har en grafisk display och användargränssnitt så att olika grupper blir lätta att använda.

Hur fungerar man då? programvara obligatorisk på den här bärbara datorn?

Det sätt som IDM fungerar på är att dela nedladdad data i maximalt sexton delar under processen.

Dessutom delar IDM hastigheten lika med varje del som ärladda nertidigare.

Ibland om en del har fastnat eller släppa under processen kommer hastigheten på andra delar att delas upp för att hjälpa processen ladda ner i det avsnittet.

Hur man automatiskt visar IDM på Youtube

Med denna extraordinära funktion stöter IDM ibland också på olika problem, inklusive plötsligt visas inte IDM-knappen på vissa webbplatser.

Lyckligtvis finns det ingen anledning att oroa sig längre. För att återställa IDM-knappen finns det två sätt att göra det på. Först kan du Installera IDM-återställning förlängning eller IDM-tillägget på webbläsare Din dator.

Då kan du göra det också Installera IDM-återställning och uppdatering med den senaste versionen. För detaljer, låt oss titta noga på de två sätten att ta fram IDM på YouTube nedan.

Varför visas inte IDM-knappen på YouTube?

Innan du diskuterar hur du tar upp knappen verkar det som om du först måste veta orsaken och varför IDM inte visas på YouTube här.

Anledningarna till att IDM inte föreföll varierar i båda fallen, men i allmänhet kan flera gemensamma trådar dras från denna händelse.

Det finns åtminstone flera problem som får detta att hända med din IDM, till exempel:

 • IDM-tillägget är inte korrekt installerat, så IDM-knappen på YouTube är på webbläsare du visas inte automatiskt.
 • PC eller laptop ännu ladda ner IDM är nyast så det är det inte Stöd och kan inte integreras med applikationen webbläsare vilket är mer uppdatering.
 • IDM har inte aktiverats efter att det har installerats på en PC eller bärbar dator

1. Installera Återställ IDM Förlängning i webbläsaren

Det första och enklaste sättet att ta fram IDM på Youtube är att du bor Installera återställa förlängning IDM vilket ärInstallerawebbläsare Din dator, gäng.

Ominstallationsprocessen är faktiskt inte svårt. Följ stegen nedan för stegen!

NOTERA:


Innan du följer detta steg, se till att du har en IDMuppdatering eller justera till den senaste versionen webbläsare som du har.

 • Steg 1: Öppen webbläsare som du kan använda, till exempel här använder TechMint Google Chrome. Gå sedan till menyn Förlängning genom att klicka på trepunktsmenyn> Fler verktyg> Tillägg.
 • Steg 2: Sedan delvis IDM-integrationsmodul, du behöver bara välja ett alternativ Ta bort. Nästa visas dyka upp för att bekräfta och du klickar bara Ta bort ännu en gång.
 • Steg 3: I Windows Explorer är allt du behöver göra att gå till katalogen Den här datorn> Lokal disk (C:)> Programfiler (x86)> Internet Download Manager.
 • Steg - 4: Leta efter en fil som heter IDMGCExt.crx sedan Klicka och dra till sidan Tillägg som du öppnade tidigare i Google Chrome.
 • Steg - 5: Här kommer att visas dyka upp tillbaka innan framgångsriktInstallera återgå till IDM-integrationsmodulen. Klick Lägg till tillägg för att börja lägga till.
 • Steg - 6: Om du lyckas kommer du till en speciell Internet Download Manager-sida som säger: "Internet Download Manager-tillägg för Google Chrome har installerats".
 • Steg - 7: Här kan du omedelbart testa om IDM-knappen på YouTube har dykt upp eller inte. Om så är fallet kommer ditt utseende att vara så här, gäng.

2. Installera Återställ IDM-applikationen

Om metoden att visa IDM på Youtube ovan inte har fungerat kan du Installera Återställ Internet Download Manager och ersätt den med en mer version uppdatering.

Hur installerar jag om IDM som är bra och korrekt? Här är mer information.

NOTERA:


Innan Installera IDM-återställning måste du avinstallera IDM gamla version och välj ett alternativ Fullständig avinstallation så att processen inte misslyckas.

 • Steg 1: Först måste du självklart InstalleraIDM senaste version kan du ladda ner via länken nedan. Storleken är inte för stor, knappt 10 MB, gäng.
Apps Downloader & Plugin Tonec Inc. LADDA NER
 • Steg 2: Öppna den nedladdade .exe-filen genom att dubbelklicka på den. Då visas guiden Internet Download Manager Wizard och du behöver bara klicka Nästa.
 • Steg 3: Därefter finns det ett licensavtal som du kan läsa. För att fortsätta processen, kryssa i kolumnen "Jag accepterar villkoren i licensavtalet". Klick Nästa igen för att fortsätta processen.
 • Steg - 4: Välj installationsmappen eller så kan du välja att använda inställningarna standard. Välj också om du vill skapa genväg IDM på skrivbordet eller inte. Om du bara klickar Nästa.
 • Steg - 5: För att starta installationsprocessen klickar du äntligen på Nästa ännu en gång. IDM-installationsprocessen kommer att köras i några sekunder och är ganska kort eftersom den är programvara Den här lampan har en storlek som inte är för stor.
 • Steg - 6: Om IDM-installationen är klar visas fönstret Installation Complete. Klick Avsluta för att slutföra processen.
 • Steg - 7: Här behöver du bara köra IDM på din PC eller laptop. Och glöm inte att aktivera IDM genom att först få det serienummer som kan ägas genom ett officiellt köp!

Hur man laddar ner YouTube-videor på PC / Laptop via IDM-knappen

Om du har följt något av stegen ovan stannar du nu ladda ner YouTube-videor på den bärbara datorn via en knapp genväg IDM finns här.

För dem som fortfarande är förvirrade om stegen, här har Jaka granskat det helt. Mayan kan ladda ner snabbare, eller hur?

 • Steg 1: Om programvara Internet Download Manager har installerats.Installera och du har aktiverat IDM-integrationsmodulen, allt du behöver göra är att gå till YouTube-videosidan du vill ha ladda ner.
 • Steg 2: Hitta IDM-knappen som vanligtvis finns i det övre högra hörnet av videon, klicka och välj sedan den videoupplösning och det format du vill ha ladda ner.
 • Steg 3: Nästa visas dyka upp Ladda ner filinformation, där du kan välja nedladdningskatalog och även storleken på filen som ska laddas ner. Om du har det, klicka bara på knappen Starta nedladdning.
 • Steg - 4: Nedladdningen börjar och tar snabbt ladda ner beroende på kvaliteten på internet och även filens storlek killar. Så var bara tålmodig!
 • Steg - 5: När nedladdningen är klar visas den dyka upp Nedladdning klar. Här kan du välja Öppen för att öppna en fil, Öppna med ... att öppna med programvara vissa, Öppen mapp för att öppna destinationer och Stänga att stänga direkt.

Förutom att använda Internet Download Manager finns det flera andra metoder att ladda nerladda ner YouTube-videor enkelt på din PC eller laptop.

Av de många metoderna för nedladdning av Youtube-videor är användning av IDM det snabbaste sättet för alla.

Det visar sig att det är väldigt enkelt, eller hur, hur man visar IDM på Youtube? Nu behöver du inte bry dig om att slösa bort din kvot för att titta på dina favoritvideor på YouTube, gäng.

Hur ApkVenue delar detta kan vara den bästa lösningen för er alla när denna applikation plötsligt upplever ett liknande fel.

Dessutom, om du fortfarande är förvirrad över stegen ovan, tveka inte att fråga i kommentarfältet nedan. Lycka till och lycka till!

Läs också artiklar om Ladda ner YouTube eller andra intressanta artiklar från Febrive