20 bästa Android-hackingsapplikationer som hackare litar på

Vill du veta hur man hackar appar, spel eller WiFi på Android? Kom igen, läs en recension av listan över de bästa Android-hackapplikationerna som hackare använder oftast.

Android kan sägas vara operativsystemet på enheten smartphone mest populära idag.

Android-baserat operativsystem Linux vilket är öppen källa det låter dig göra en mängd saker, varav en är dataintrång.

När vi pratar om detta kommer ApkVenue att dela den här gången Ansökan hackare Bästa Android används av hackare.

Fascinerad av vilka applikationer hacka de? Kom igen, se hela recensionen nedan, gäng!

Innan du använder applikationen nedan vill ApkVenue berätta om det finns flera möjligheter APK hacka Android nedan fungerar bara om du redan har gjort det rota på din Android-telefon.

Baserat på dess funktion, applikation hacka Android nedan kan användas för att hacka applikationer, spel, telefoner, till WiFi-nätverk, du vet!

Naturligtvis kommer det att vara användbart för de av er som studerar dataintrång, men glöm inte att använda det ansvarsfullt, gäng.

1. Arpspoof

Fotokälla: dz-game-dz.blogspot.com

Först finns det Arpspoof som utvecklades av Stephan Uhlmann och är verktyg på Android som du kan använda för ändamål nätverksgranskning.

Hur verktyget fungerar hackare den här är genom att omdirigera lokal nätverkstrafik med ARP-svar och sedan skicka den till det angivna målet eller alla som finns på det.

Tyvärr är Arpspoof också en app hackare som inte finns i Play Store. Men oroa dig inte, det kan du ladda ner direkt via länken nedan, gäng.

DetaljArpspoof
UtvecklareStephan Uhlmann
Minimalt operativsystemAndroid 2.0 och senare
Storlek1 MB

Ladda ner Arpspoof här:

Produktivitetsappar Stephan Uhlmann. LADDA NER

2. Hackode (applikation Hackare Komplett funktionell nybörjare)

Fotokälla: hackingeffect.blogspot.com

Sedan finns det Hackode vilket är en av lärande applikationer dataintrång för nybörjare som är kända för att ha många funktioner, gäng.

Ansökan hacka gjord av Ravi Kumar Purbey har flera funktioner, såsom Google-hackning, SQL-injektion, MySQL-server, Vem är, DNS-sökning, DNS Dif, Säkerhet RSS-flöde, Utnyttjar, och andra.

Du kan också ladda ner Hackode-applikationen är multifunktionell, så det kommer inte att göra dig förvirrad om var du ska lära dig hacka själv.

DetaljHackode
UtvecklareRavi Kumar Purbey
Minimalt operativsystemAndroid 2.2 och senare
Storlek2 MB

Ladda ner Hackode här:

Ravi Kumar Purbey's Apps Utilities DOWNLOAD

3. DroidSheep

Fotokälla: malavida.com (DroidSheep är en hackapplikation med vit hatt, eftersom den har den ursprungliga funktionen att säkra WiFi-nätverk.)

DroidSheep är en Android-applikation som du kan använda för att analysera säkerhet och datatrafik i ett WiFi-nätverk.

APK hacka detta kommer att fungera som en router som kan övervaka och stänga av all WiFi-nätverkstrafik, så den här appen hämtar aktiva sessioner.

Du kantrafikfångst vilket leder till Facebook, Twitter, LinkedIn och andra, vet du.

Inte för svart hatt hackare, DroidSheep är istället utvecklat som ett verktyg för att testa säkerheten för ditt konto baserat på "Sessionskapning på Android-enheter", gäng.

DetaljDroidSheep
UtvecklareAndreas Koch
Minimalt operativsystemAndroid 1.6 och senare
Storlek256 kB

Ladda ner DroidSheep här:

Appar Nätverk LADDA NER

4. DroidSheep Guard

Fotokälla: hackersgarage.com

Lite annorlunda än tidigare, DroidSheep Guard istället är det ett program som du kan använda för att motverka det tidigare DroidSheep-arbetssystemet.

DroidSheep Guard tjänar till att skydda ditt konto från tekniska attacker dataintrång som heter Sessionskapning via ett WiFi-nätverk.

Så genom att använda den här applikationen behöver du inte vara rädd längre om du vill komma åt viktig data med WiFi på offentliga platser.

DetaljDroidSheep Guard
UtvecklareAndreas Koch
Minimalt operativsystemAndroid 1.6 och senare
Storlek178KB

Ladda ner DroidSheep Guard här:

Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

5. DroidSniff

Fotokälla: forum.xda-developers.com

Fortfarande samma som tidigare, DroidSniff är en Android-applikation som kan användas för att analysera säkerhet i WiFi-nätverk och hanterafånga sociala mediekonton.

Du kan använda DroidSniff som en applikation hacka Android för att kapa någons webbplats som är på samma WiFi-nätverk, gäng.

ApkVenues råd, var fortfarande försiktig, särskilt om du är ansluten till ett offentligt WiFi-nätverk. Du kan bli offer för hackare som använder DroidSniff.

Som en ansökan dataintrång bäst, faktiskt är syftet med att utveckla denna applikation bara av säkerhetsskäl, vet du. Så använd det klokt!

DetaljDroidSniff
UtvecklareDroidSniff
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek825KB

Ladda ner DroidSniff här:

Appar Produktivitet Droid Sniff LADDA NER

6. Onda operatörer

Fotokälla: allabouttechno.com (Denna Android-hack APK kan användas för att spela in obemärkta telefonsamtal.)

Om du vill hitta en ansökan hackare telefon, Onda operatörer låter dig spela in telefonsamtal och skicka dem till en tredje part.

Onda operatörer kan användas om du är nyfiken och vill lyssna på din förälskelsas konversation med sina vänner, kanske du kan använda den här applikationen.

Förutom att kunna ansluta två personer med olika nummer, kan du också ringa privata telefonsamtal med andra människor du är ute efter, gäng.

DetaljOnda operatörer
UtvecklareTapFury
Minimalt operativsystemAndroid 1.6 och senare
Storlek714KB

Ladda ner Evil Operators här:

Productivity Evil Operator Apps LADDA NER

7. FaceNiff

Fotokälla: malavida.com

Sedan finns det applikationer hackareFaceNiff som har samma funktion för Sessionskapning på sociala mediekonton, till exempel Facebook, Twitter och andra människors webbplatser.

Denna applikation som utvecklats av Bartosz Ponurkiewicz kommer att ta småkakor via ett WiFi-nätverk.

Var genom småkakor Detta kommer FaceNiff att skapa en bro som används för att hacka och komma åt offrets konto, vet du.

DetaljFaceNiff
UtvecklareFaceNiff
Minimalt operativsystemAndroid 2.3 och senare
Storlek663KB

Ladda ner FaceNiff här:

Apparverktyg LADDA NER

Ansökan Hackare Andra Android ...

8. ZANTI

Fotokälla: zimperium.com

Ansökan hackare näst bästa som finns ZANTI utvecklat av Zimperium. Denna applikation kan hjälpa användare att tränga in i nätverket billigare.

zANTI kommer att kunna kartlägga hela nätverket och göra sniffa till besökta webbplatser med hjälp av informationen på ARP-cache.

Ansökan dataintrång zANTI själv har också flera viktiga funktioner i det, till exempel DoS, MITM, NMAP, portskanner, etc.

DetaljZANTI
UtvecklareZimperium
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek24 MB

Ladda ner zANTI här:

Zimperium nätverksappar LADDA NER

9. Haj för rot (applikation Hackare Snabbaste WiFi)

Fotokälla: securyou.com

Har ett liknande namn, Haj för rot också en Android-applikation dataintrång som har en funktion som WireShark på datorer och bärbara datorer.

Shark for Root är utan tvekan en applikation hackare WiFi Android används för att spåra aktiviteten hos andra enheter och även för att analysera problem i ett nätverk.

Du kan också använda Shark for Root för att spåra var andra personer befinner sig. Åh ja, för att kunna använda den här applikationen måste du använda en Android-telefon som har installerats.rot, ja!

DetaljHaj för rot
UtvecklareElviss Kustans
Minimalt operativsystemAndroid 1.6 och senare
Storlek433KB

Ladda ner Shark for Root här:

Apps Utilities Berserker LADDA NER

10. AndroRAT

Fotokälla: dlandroid.com

AndroRAT i sig är en förkortning av Android och RAT (fjärranslutna administrativa verktyg) som tjänar till att fjärrstyra enheten och stjäla informationen på den.

Du kan stjäla personuppgifter från dina mål, till exempel kontakter, samtal, meddelanden, och kan till och med spåra andra människors plats med AndroRAT.

Om du lyckas göra dataintrångsmartphone mål kommer AndroRAT att kunna ta över enheten enkelt.

DetaljAndroRAT
UtvecklareDDT
Minimalt operativsystemAndroid 2.3 och senare
Storlek962KB

Ladda ner AndroRAT här:

Appar Utvecklarverktyg LADDA NER

11. NMap

Fotokälla: kitploit.com

NMap eller Network Mapper är en applikation dataintrång vilket är ganska populärt används för läser in nätverk. Ursprungligen kan NMap endast användas på Linux, men nu kan det också användas för Android.

Du kan använda den här applikationen för att granska befintliga nätverk. Med verktyg detta kan du också se värden aktiv och hamn det är öppet.

NMap kan arbeta vidare smartphone som har eller inte harrot. Denna ansökan är också ett måste för alla hackare nybörjare till professionell, gäng.

DetaljNMap
UtvecklareInsecure.com LLC
Minimalt operativsystemAndroid 2.3 och senare
Storlek1,57 MB

Ladda ner NMap här:

Apps Productivity Google LLC NEDLADDNING

12. DroidBox

Fotokälla: apkpure.com (Denna Android-hackerapp har en funktion för att förhindra att applikationer infiltreras av skadlig kod på din enhet.)

Sedan finns det DroidBox vilket är en ansökan hackare som används för att dynamiskt analysera andra Android-applikationer.

Beväpnad med den här applikationen kan du ta reda på information hacka till APK-paket, trafik nätverk, SMS, telefon och så vidare, du vet.

Du kan använda DroidBox för att analysera misstänkta applikationer och förhindra dem smartphone Din Android är på-hacka andra människor.

DetaljDroidBox
UtvecklareDroidBox
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek2,8 MB

Ladda ner DroidBox här:

Apparverktyg LADDA NER

13. USB Cleaver

Fotokälla: thehackernews.com

Har en intressant funktion, USB Cleaver kan stjäla information från en dator med Windows OS 200 och senare som den är ansluten till smartphone med den här appen via USB-anslutning.

Ansökan hackare Android är utformad för att stjäla data som Lösenord som sparas på webbläsare, Lösenord WiFi och annan nätverksdata.

USB Cleaver laddas nedladda ner data som ska stjälas automatiskt till smartphone och kan nås av andra applikationsanvändare.

DetaljUSB Cleaver
UtvecklareUSB Cleaver
Minimalt operativsystemAndroid 3.2 och senare
Storlek1 MB

Ladda ner USB Cleaver här:

LADDA NER appar

14. Automatisk samtalsinspelare

Fotokälla: rexdl.com

Ansökan dataintrång för en Android-telefon som heter Automatisk samtalsinspelare detta kan användas för att spela in någons telefonsamtal.

Automatic Call Recorder utvecklad av Appliqato är en telefoninspelningsapplikation som du kan använda för olika behov.

Telefonkonversationerna som du spelar in sparas automatiskt i internminnet eller microSD installerat på din enhet.

DetaljAutomatisk samtalsinspelare
UtvecklareAppliqato
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek10 MB

Ladda ner automatisk samtalsinspelare här:

Appar Produktivitet Appliqato LADDA NER

15. AirDroid (APK Hacka Andras kvalificerade funktioner för Android)

Fotokälla: softpedia.com

Förutom att fungera för att flytta filer från HP till bärbar dator och vice versa visar det sig AirDroid du kan också använda för att göra dataintrång, du vet.

Genom att använda funktioner Luftspegling och Underrättelsekan du övervaka historik bläddring, chatt, plats och för att komma åt offrets kamera.

Beväpnad med dessa funktioner kan naturligtvis AirDroid vara en applikation hacka ett Android-konto som du kan lita på med all dess sofistikering.

DetaljAirDroid
UtvecklareSAND Studio
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek38,2 MB

Ladda ner AirDroid här:

Apps Produktivitet Sand Studio LADDA NER

16. WiFiKiLL Pro

Fotokälla: WiFiKiLL

Vid första anblicken liknar WiFiKiLL Pro-applikationen mycket NetCut-applikationen. Denna applikation har visat sig vara mycket effektiv för att koppla bort andras WiFi-anslutningar.

På så sätt kan du få en WiFi-anslutning med en större och bredare bandbredd, med tanke på dess komplexa sofistikering.

Dessutom kan WiFiKiLL ge dig information om enheten eller nätverket som du vill hacka snabbt och fullständigt.

DetaljWiFiKiLL Pro
UtvecklareWifi-död
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek1,2 MB

Ladda ner WiFiKiLL Pro här:

LADDA NER

17. Sniffer Wicap 2 Pro

Fotokälla: 5play

Förutom listan över applikationer ovan bör du också prova Sniffer Wicap 2 Pro, speciellt för dem som är vana vid att hacka nätverk.

Från och med en applikation för att upptäcka nätverk runt den kan den här applikationen också hacka utländska nätverk.

Dessutom kan Sniffer Wicap 2 Pro också upptäcka vilket nätverk som har det svagaste säkerhetssystemet. Häftigt, eller hur?

DetaljWicap 2 Pro Sniffer
Utvecklareevbadroid
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek3,8 MB

Ladda ner Sniffer Wicap 2 Pro här:

LADDA NER

18. NetX Network Tools PRO

Fotokälla: Apk4all

I själva verket är denna applikation främst avsedd att ta reda på vem som har åtkomst till ditt WiFi eller privata nätverk.

Men över tiden kan den här hackerapplikationen också användas för att hacka nätverk eller till och med andra enheter, du vet!

Utvecklad av NetGEL, den här applikationen är bara 11 MB stor. Den är lämplig för din mobiltelefon som inte kan installera stora applikationer.

DetaljNetX Network Tools PRO
UtvecklareNetGEL
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek11 MB

Ladda ner NetX Network Tools PRO här:

LADDA NER

19. Kali NetHunter

Foto med tillstånd av: TECH FOR HACK

Kali NetHunter är en av de bästa hackingsapplikationerna från Offensive Security.

Denna applikation är baserad på Kali Linux som är speciellt dedikerad för Android-enheter och kan användas för att hacka olika nätverk runt dig.

Innan du använder den måste du först helt root Android-telefon. Först efter det kan du använda den för att hacka nätverket.

DetaljKali NetHunter
UtvecklareStötande säkerhet
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek38,2 MB

Ladda ner Kali NetHunter här:

LADDA NER

20. cSploit

Fotokälla: Marduc812

CSploit är en hackningsprogram för flera ändamål som ger dig en mängd fördelar som är för dåliga att missa.

En av dem, genom cSploit kan du hitta sårbarheter i nätverket snabbare, samt sätt att dra nytta av dessa sårbarheter.

Förutom det kan du också bryta in WiFi-lösenord även endast via Android-telefoner, du vet! Garanterad att du kan få gratis internet.

DetaljcSploit
UtvecklarecSploit
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek3 MB

Ladda ner cSploit här:

Ladda ner cSploit Apps Networking

Video: Bortsett från Android, detta Hacker-programvara PC som vanligtvis används för Windows OS

Det är applikationsrekommendationen hackare Den bästa Android som används mest för att hacka konton, applikationer, spel, WiFi och så vidare.

ApkVenues förslag, använd programmen ovan klokt. Skadorna och negativa konsekvenser som orsakas kommer naturligtvis att vara ditt personliga ansvar, va!

Lycka till och förhoppningsvis användbart.

Läs också artiklar om Hacka eller andra intressanta artiklar från Street Rat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found