hur man gör Android-support otg

Ett enkelt sätt att få Android att stödja OTG eller något annat språk. Din Android kan stödja USB OTG för att göra det lättare att överföra filer snabbt.

Tar du ofta foton med din Android-telefon och vill flytta dem till USB-minne snabbt? Vissa Android-telefoner som redan stöder OTG kan direkt överföra bildfiler, videor, data från Android-telefoner till USB-minne.

Du kan kontrollera om din Android stöder USB OTG eller inte. Men för de av er som har en Android-telefon men inte ännu Stöd Vår OTG har en lösning för att göra Andoid Stöd OTG. Det är enkelt hur man gör det. Kom igen, se stegen!

  • 14 unika USB-OTG-funktioner som du förmodligen inte visste, inte bara läsa Flashdisk!
  • Hur man kontrollerar om din Android stöder USB OTG eller inte
  • BRÅDSKANDE! Detta är skillnaden mellan USB OTG och USB Host

Hur man gör Android-support OTG

OTG är förkortning för Påväg. Syftet med påväg i sig är en specifikation som tillåter USB-enheter som digitala ljudspelare eller mobiltelefoner att fungera som värden, och tillåt andra USB-enheter som USB USB-minne, digitalkamera, mus, eller tangentbord kan installeras på Android-smarttelefonen.

Så, vad är fördelarna med denna OTG? För mer information kan du läsa den här artikeln: 10 unika funktioner för USB OTG-kablar förutom att läsa Flashdisks. Den viktigaste OTG-funktionen är att du snabbt kan överföra data från din Android-telefon till blixt direkt. Här är stegen för hur man skapar en Android Stöd OTG.

1. Se till att din Android-telefon är rotad

Det första du måste göra är att se till att din mobiltelefon är pårot. Du kan kontrollera hur du rotar en Android-telefon. Fungera rot Denna Android är att du kan lägga till, subtrahera eller ändra filer på din Android-smartphone. Dessutom kan du också göra anpassningar som att maximera din Android-smarttelefons arbete överklockad din Android-processor eller till och med ta bort onödiga inbyggda appar.

2. Installera programmet USB Host Check

Nästa steg är att installera applikationen USB-värdkontroll. Denna USB Host Check-applikation är användbar för att kontrollera om din Android-smartphone är Android Stöd OTG eller inte. Eftersom det finns flera märken av mobiltelefoner som är online hårdvaradet är inte Stöd OTG.

3. Kontrollera tillgängligheten för filen med namnet "android.hardware.usb.host.xml"

Efter att ha installerat USB Host Check-programmet, om ett meddelande visas "Det verkar som att USB-värdstöd inte är aktiverat på den här enheten. Ett fixförsök kan utföras", det betyder de filer som behövs för Android att göra Stöd Det finns ingen OTG. Filen i fråga heter android.hardware.usb.host.xml. Om du inte har det måste du skapa filen med applikationen anteckningsblock eller det kan vara med anteckningsblock ++.

4. Skapa först fil android.hardware.usb.host.xml

Du kan skapa den här filen med programmet anteckningsblock på datorn då välj Spara som android.hardware.usb.host.xml. Observera att filnamnstillägget måste vara .xml, och filtypen måste vara Alla filer, eftersom vi måste vara uppmärksamma på hur du får ditt Android-stöd till USB OTG korrekt och korrekt.

5. Ange den här koden i den skapade filen

Inkludera följande kod i filen som du skapade tidigare:

6. Flytta filen till din smartphone

Flytta filer android.hardware.usb.host.xml till din Android-smartphone i mappen etc / tillstånd. Mappar lov detta är viktigt så att du får tillgång till Android Stöd OTG. Du kan använda Root Explorer-applikation för att flytta filen android.hardware.usb.host.xml.

7. Öppna applikationen för USB-värdkontroll igen

Efter att ha flyttat filen öppnar du sedan USB Host Check-applikationen igen och väljer "Kontrollera om". Om det inte finns några problem kommer allt att kontrolleras i grönt, vilket betyder att Android-telefonen du använder redan är på Stöd OTG.

Grattis! Nu stöder din smartphone OTG utan root och dessa Android-tips är framgångsrika, jag använder den på en ASUS-smartphone. Tja, om du har skapat Android Stöd OTG du kan lättare och snabbare överföra data, filer, bilder och videor till andra lagringsmedier.

Det var så man fick Android att stödja OTG. Denna metod kräver att du gör rot på din Android-smartphone först. Om du är förvirrad över att göra rot, kan du se en handledning om hur man rotar en Android-smartphone. Hur lyckades du? Dela din erfarenhet i kommentarfältet!