12 ansökningar för att se den bästa gratis indonesiska sub Drakor

Drakor-tittande applikationen är ett måste för dig koreanska dramaälskare! Se listan över de bästa gratis Sub Indo drakor-applikationerna 2020 här.

Drakor tittar på applikation kanske det kan vara ett intressant alternativ att följa med dig under den nuvarande pandemin, gänget.

Speciellt nu när det också finns många nya koreanska dramatitlar som erbjuder intressanta historier som du kan titta på.

Tja, förutom att titta på en bärbar dator kan du också titta på koreanska dramaer via en smartphone-enhet beväpnad med en gratis Drakor-applikation.

I själva verket kan du också njuta av den koreanska nedladdningsfunktionen för drama för att titta offline offline med indonesiska undertexter. Nyfiken?

Kom igen, ta en titt på förklaringen om det bästa gratis koreanska dramaprogrammet följande detaljer!

Samling av de bästa gratis Sub Indo Drakor Watch-applikationerna 2020

Den bästa applikationen för Drakor-tittande 2020 nedan ger olika innehåll för att titta på olika koreanska underhållningsprogram, när som helst och var som helst.

Bortsett från drama erbjuder den här koreanska filmen även andra alternativ som olika show Korea är söt för de senaste koreanska musikprogrammen som för närvarande är hits.

Tror du att du kommer att se koreanska drama från den applikation som ApkVenue rekommenderar? Istället för att vara nyfiken är det bättre att omedelbart se hela recensionen nedan!

1. Viu - Senaste koreanska och asiatiska drama med Indo Sub

Först finns det Viu - Senaste koreanska och asiatiska drama med Indo Sub vilket är en av Drakor-applikationerna som är ganska populär bland indonesiska användare.

Förutom undertexter Engelska, du kommer också att bli bortskämd undertexter Indonesiska tillhandahålls. Det finns också funktioner Off-line att titta utan ett internetnätverk.

Bildkvaliteten som tillhandahålls är inte mindre intressant, där du kan välja efter behov i denna koreanska filmapplikation.

Du kan njuta av denna koreanska filmapplikation gratis med annonser i den. Men för en annonsfri visning kan du prenumerera på funktionen Viu Premium, gäng.

Om du letar efter den bästa Drakor-applikationen på iPhone och Android är Viu en av dem värt det försök.

DetaljViu - Senaste koreanska och asiatiska drama med Indo Sub
UtvecklareVuclip Mobile Video
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek14 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg3.9/5 (Google Play)

Ladda ner Viu här:

Apps Entertainment Vuclip Mobile Video LADDA NER

2. Viki: Koreanska drama, kinesiska filmer och drama

Viki: koreanska drama, kinesiska filmer och drama är en applikation ström Koreanska drama som ger en mängd asiatiska drama och filmer.

Inte bara koreanska drama, du kan också hitta drama, serier och animationer från olika andra länder. Som Japan, Kina, till Thailand.

Viki erbjuder flera populära koreanska romantiska drama, till exempel Min kärlek från stjärnan, Min hemliga romantik, 1% av något, och andra.

DetaljViki: koreanska drama, kinesiska filmer och drama
UtvecklareViki, Inc.
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner Viki här:

Apps Entertainment Viki, Inc LADDA NER

3. Netflix

Några år sedan, Netflix officiellt närvarande i Indonesien med flera exklusiva innehåll som filmer och serier som endast är tillgängliga på streamingplattform detta.

Inte bara originalt Netflix-film- och serieinnehåll, streamingplattform den här presenterar också ett antal populära koreanska dramatitlar. Till exempel Det är okej att inte vara okej, och mycket mer.

Om du vill att applikationen ska titta på Drakor Vagabond, tillhandahåller Netflix också program komplett med indonesiska undertexter, gäng.

För dig som är nyfiken, skynda dig och ladda ner den koreanska dramaprogrammet undertexter Indonesien på den här. Men innan det, se till att du har prenumererat på ett Netflix-konto för att komma åt det!

DetaljNetflix
UtvecklareNetflix, Inc.
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner500 000 000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner Netflix här:

Apps Entertainment Netflix, Inc. LADDA NER

Andra gratis Drakor Watch-applikationer ...

4. Iflix - Filmer, TV-serier och nyheter

Dessutom finns det också iflix - Filmer, TV-serier och nyheter som är en koreansk subindofilmapplikation som är ganska populär och har fått mycket positivt svar från Google Play-användare.

Genom flik särskilt namngiven K-flix Du kan hitta flera rekommendationer för koreanska dramaserier och filmer som kan ses gratis utan att du behöver registrera dig och prenumerera.

Du kan titta på koreanska drama som The World of the Married eller Diary of A Attecutor gratis, både för Android- och iPhone-användare.

Åh ja, du kan också titta på Drakor på en bärbar dator via den här applikationen om du vill ha en rymligare bildskärm. Du måste bara besöka den officiella iflix-webbplatsen och se den strömma.

Detaljiflix - Filmer, TV-serier och nyheter
Utvecklareiflix Sdn Bhd
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek25 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner iflix här:

Apps Entertainment iflix Sdn Bhd LADDA NER

5. MAXstream

Leverantör telekommunikation i Indonesien tillhandahåller Telkomsel också tjänster ström video namngiven MAXstream som också tillhandahåller koreanskt innehåll i applikationen.

I det avsnitt som heter Saranghaeyo, kan du hitta en mängd olika de senaste och mest populära koreanska dramatitlarna, varav de flesta kan du titta gratis.

Andra gillar koreanska drama som är på fortsätter eller om det precis har avslutats kan du bara titta på det om du har betalat för en prenumeration eller köpt ett specialpaket, gäng.

Men oroa dig inte, här kan du fortfarande titta på gratis drama som Välkommen till Waikiki, Vad är fel med sekreterare Kim, fram tills SKY slott verkligen.

DetaljMAXstream
UtvecklareTelkomsel
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek38 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg3.9/5 (Google Play)

Ladda ner MAXstream här:

Telkomsel Apps Entertainment DOWNLOAD

6. iQIYI - Filmer Drama och shower

Dessutom finns det applikationer iQIYI - Filmer, drama och shower som är en applikation med ursprung i Kina.

Så bli inte förvånad om de flesta av rekommendationerna är dramaserier, filmer till serier från Bamboo Curtain Country.

Men ta det lugnt, för de av er som vill titta på koreanska drama gratis, erbjuder iQIYI Drakor-programmet också en flik som heter Val av K-drama.

Det finns drama Du är helt omgiven med Lee Seung-gi i huvudrollen såväl som andra populära koreanska dramaer, såsom Svara 1988, Botemedel, Arvtagare, och mycket mer.

DetaljiQIYI - Filmer Drama och program
UtvecklareIQIYI
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner iQIYI här:

Ladda ner IQIYI Entertainment Apps

7. Dailymotion - The Home for Videos

Kanske vet några av er det Dailymotion används mer effektivt som en applikation för att titta på koreanska dramaer på en bärbar dator.

Men nu kan du njuta av versionen mobilgenom den applikation som heter Dailymotion - The Home for Videos som kan laddas ner gratis för Android- och iPhone-användare.

Precis som YouTube tillåter Dailymotion vem som helst attladda upp Koreanska dramavideor som har ges undertexter innuti.

Så här måste du lita på sökfunktionen för att hitta de mest populära koreanska draman eller filmerna.uppdatering i denna koreanska dramafilmapplikation.

DetaljDailymotion - The Home for Videos
UtvecklareDailymotion
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner Dailymotion här:

Appar Underhållning Dailymotion LADDA NER

8. Drakor.id +

Drakor.id + en rekommendation för nästa indonesiska subkoreanska dramaapplikation där du kan hitta hundratals dramaserier, olika showoch de mest populära koreanska filmernauppdatering 2020.

Med sin enkla skärm och exakta sökfunktion kan du enkelt söka efter spelningar eller olika show baserat på önskat avsnitt.

Tyvärr när du använder Drakor.id + måste du registrera dig först eller logga in med ditt Facebook-konto.

Åh ja, Drakor.id + har också en prenumerationsfunktion till ett överkomligt pris om du vill titta på drama fortsätter alias som fortfarande körs, gäng.

Istället för att lita på webbplatser för att se koreanska dramaer som inte nödvändigtvis är lagliga, bör du försöka ladda ner den som tittar på Drakor-applikationen.

DetaljDrakor.id +
UtvecklareDrakor.id
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek7,8 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner Drakor.id + här:

Appar Underhållning Drakor.id LADDA NER

9. Koreanska Drama Sub Indonesien

Senast där Koreanska Drama Sub Indonesien som du kan använda om du letar efter romantiska koreanska dramaer, koreanska actiondramor och andra kompletta saker som finns här.

Utseendet tenderar att vara vanligt, men underskatta inte problemet databas Koreanskt drama redan avslutad och fortfarande fortsätter. Problemet är verkligen komplett!

Älskling, tusen kära! Applikationer som tittar på koreanska dramaer offline sub Indo är fylld med annonser dyka upp vilket är ganska störande för din komfort när du surfar i det, gäng.

DetaljKoreanska Drama Sub Indonesien
UtvecklareÄlskar Vthree Developers
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek6,0 MB
Ladda ner100 000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner Korean Drama Sub Indonesia här:

Appar Underhållning LADDA NER

10. SBS - On Air, gratis VOD

Nästa koreanska filmapplikation som du kan njuta av är SBS - On Air. Den här applikationen är perfekt för Drakor-fans som vill känna känslan av att titta på Drakor som originalet.

Genom denna Drakor TV-applikation kan du få tillgång till olika koreanska filmer och koreanska drama gratis, direkt från sändningsplattformen.

Denna applikation har också laddats ner av mer än 5 miljoner användare och kan fortfarande behålla sitt betyg över 4.

DetaljSBS - On Air, gratis VOD
UtvecklareSBS I&M Co., Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek48 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner SBS - On Air, gratis VOD här:

Appar Video och ljud SBS I&M Co., Ltd. LADDA NER

11. KBS World

Inte bara SBS, andra koreanska drama- och filmkanaler har också trängt igenom den digitala världen för att göra det lättare för fans att få tillgång till den underhållning de erbjuder.

KBS World är en annan original koreansk filmtittande applikation du kan njuta direkt från din smartphone som du använder.

Även om det erbjuder många varianter av kvalitetsunderhållning, är denna applikation en av de lättaste där storleken bara är cirka 2 MB.

DetaljKBS World
UtvecklareKBS
Minimalt operativsystemAndroid 2.2 och senare
Storlek1,3 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg3.8/5 (Google Play)

Ladda ner KBS World här:

KBS LADDA NER Video- och ljudappar

12. Kdrama Sub Indo

För koreanska dramaälskare kan den här applikationen vara ett friskt pust liksom en vän som alltid kommer att underhålla dig med en mängd utvalda drama.

Denna gratis Drakor-tittande applikation speciellt utformad för att titta på samt ladda ner koreanska dramaer och filmer din favorit.

Det mest intressanta med den här applikationen är att du inte behöver betala eller göra någon registrering för att kunna njuta av de tjänster den tillhandahåller.

DetaljKdrama Sub Indo
UtvecklareSORAYA DEV
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek3,4 MB
Ladda ner10 000 och högre
Betyg3.8/5 (Google Play)

Ladda ner Kdrama Sub Indo här:

Appar Video och ljud LADDA NER SORAYA DEV

Det är rekommendationen för Drakor-applikationen undertexter Indonesien är gratis och det bästa du kan prova 2020.

Du kan njuta av de flesta av Jakas rekommenderade koreanska filmapplikationer gratis utan att behöva ta ut ett öre.

Nu Jaka nyfiken här, vad är det senaste koreanska drama den låten tittar du på nu? Kom igen, skriv ner dina rekommendationer i kommentarfältet nedan!

Läs också artiklar om koreanskt drama eller andra intressanta artiklar från Naufaludin Ismail.