hur man enkelt hackar andras facebook senast 2020

Hur man hackar någon annans Facebook är mycket möjligt. Detta är det enklaste och nyaste sättet att hacka Facebook 2020 som hackare vanligtvis gör.

Hur man hackar andra människors FB gjort av hackare visar sig vara olika, och genom att veta mer detaljerat om denna metod kan du bättre skydda dina personers integritet på sociala medier, särskilt Facebook.

Vem vet inte namnet Facebook (FB)? Som ett av de mest populära sociala medierna i världen garanterar ApkVenue att många av er har ett konto på den här tjänsten.

Denna popularitet gav tyvärr tillbaka eftersom Facebook blev en hotbed för hackare skadlig avsikt att stjäla känslig data från sina användare, gäng!

För dina lojala Facebook-användare måste du vara försiktig hur man hackar Facebook som oftast används av hackare.

Sätt Hacka Senaste Facebook andra 2020

Om du är uppmärksam finns det mycket värdefull personlig information som du kan hitta på Facebook så länge du vet hur du använder den.

Inte få av oss är fortfarande använd födelsedatum som Lösenord eller PIN-kod och dessa uppgifter är en av de mest stulna hackare.

Därför mycket hackare som redan har sätt hacka Mycket kreativt FB och kommer inte att tveka att öva på ditt konto.

Tja, ett sätt hacka Det enklaste och vanligaste FB-kontot de använder är att använda glömde metoden Lösenord, gäng!

Hur man hackar FB-konton av hackare genom Glömt lösenordsmetoden

Fotokälla: medium.com

I grund och botten glömde FB-kapningsmetoden Lösenord gjort när ägaren av Facebook-kontot glömmer Lösenord och vill fortfarande logga in och komma åt den.

Hur man kapar FB är faktiskt lite svårt eftersom du måste ha tillgång till målets e-post eller telefonnummer. Anledningen är att det finns flera stadier av identifiering relaterade till sanningen hos Facebook-ägaren.

Var uppmärksam på de steg som ApkVenue kommer att diskutera så att ditt konto är mer skyddat, låt oss bara titta på stegen sätt hacka Facebook-konto mer nedan, gäng.

Notera:


Jakas diskussion här är inte för att lära dig hur hacka Facebook för andra människor men bara för utbildning.

Steg 1 - Välj "Glömt konto?"

 • För det första behöver hackare tillgång till e-postadressen och telefonnumret som offret använder för att registrera sig för ett Facebook-konto.

 • Hackare kommer in i kolumnen E-post eller telefon och klicka på alternativ Glömt konto? längst ner i kolumnen logga in som på bilden nedan.

Steg 2 - Välj Återställ alternativ Lösenord av olika metoder

 • Dessutom kommer hackare att kunna välja tre metoder som används för att återställa Facebook-kontot för den person som vill bli hackad.hacka.
 • Sedan väljer han ett alternativ och klickar sedan Fortsätta att fortsätta, gäng.

Steg 2A - Logga in med e-post

 • Den första metoden kan anges direkt med e-post, vare sig det är Yahoo eller Gmail. Här se till att du redan vet Lösenord e-post från offer, gäng.

Se därför till att du inte anger den e-postadress du använder för att komma åt Facebook till vem som helst, alltid skydda din integritet väl.

Steg 2B - Skicka säkerhetskod

 • Nästan samma som tidigare kan gärningsmannen också skicka säkerhetskod att återställa Lösenord offrets Facebook-konto med e-post eller telefonnummer.

 • För metoden att använda e-post måste den som försöker göra kapningen kunna logga in det använda e-postmeddelandet.

 • För dem som använder telefonnummermetoden skickar Facebook en säkerhetskod till det registrerade telefonnumret. Låt därför inte folk se SMS- och telefonloggarna på din mobiltelefon.

Steg 3 - Vad händer om du inte har tillgång?

 • Om du inte har tillgång till alla tre kan gärningsmannen också välja ett alternativ Har inte längre tillgång till dessa? längst ner för att prova andra metoder.

Steg 4 - Prova Logga in och gissa Lösenord

 • Till skillnad från tidigare versioner erbjuder Facebook för närvarande inte längre ett återställningsalternativ Lösenord genom återställningsmail, säkerhetsfråga, eller skicka säkerhetskoden genom tre vänner.
 • Den här gången kommer gärningsmannen att bli gissad Lösenord Facebook används av offret med ett klick på en knapp Ange lösenord för att logga in. Det kan vara ett födelsedatum och så vidare.
 • Om allt annat misslyckas kan han klicka Jag kan inte komma åt mitt e-postkonto.

Vid denna tidpunkt är det uppenbart att sättet att hacka Facebook är den verkliga lösenordsflödesmetoden mycket svårt att göra, behöver du tillgång till målets e-post eller telefonnummer för att köra det.

Därför, se till att alltid hålla dina personuppgifter konfidentiella. Låt inte ditt personliga konto visas fritt på internet, även om det bara är ett telefonnummer och en e-postadress.

Skydda alltid personuppgifter så att ingen kan tillämpa piratkopieringsmetoden FB på det konto du använder.

Insamling av sätt att hacka Facebook andra människor utan lösenord

Som sagt tidigare, sätt hacka Facebook via PC med glömmetoden Lösenord kommer sannolikt att vara svårt vid denna tidpunkt.

Men förutom ovanstående metoder finns det många fler metoder hacka Facebook utan Lösenord det där ofta gjort av hackare Sann, gäng.

De använder speciell programvara för att påskynda åtgärden. Genom att känna till den här metoden blir du mer utbildad för att skydda kontots säkerhet.

Rent generellt denna metod är vanlig och används ofta av para hackare, vad är då stegen? Här är hela recensionen!

1. Hur man hackar Facebook med Keylogger

Det första och det enklaste att göra av hackare använder Metod keylogging var är ansiktsmetoden GeekHack blev ganska populär nyligen.

Hackare installerar helt enkelt programvara för keylogger på offrets dator eller bärbara dator och programmet kommer att göra det spela in allt offret skriver att vara i form loggar.

Senare, loggar detta kommer att levereras till hackare antingen via nätverket Filöverföringsprotokoll (FTP) eller e-postadress, vet du.

Sätt hacka Facebook använder programvara keylogger har blivit mycket populär och keylogger sig själv är nu i kategorin skadlig kod, gäng.

2. Hur man hackar Facebook med falsk inloggning

Genom att använda metoden Metod nätfiske, det är lätt att lura användare att skicka in sin inloggningsinformation frivilligt.

Genom att hacka in Facebook lockas offret med hjälp av sidan logga in falskt som är exakt samma som Facebook men faktiskt har URL annorlunda, gäng!

Precis som steg logga in I de flesta fall kommer offret att ange en e-postadress och ett lösenord som sedan sparas i en textfil hackare.

Den sparade textfilen sparas sedan som en metod hacka Facebook enkelt och snabbt på grund av e-post och Lösenorddet är tillgängligt, gäng.

3. Hur man hackar Facebook med Termux

En metod hacka FB, som har blivit en trend de senaste åren, är en metodmetod hacka Facebook via Termux, gäng.

Som en applikation som ger funktionalitet Linux till Android som låter sina användare köra manus till hacka FB-konto.

Denna metod är ganska knepig, för även om den är ganska teknisk kan användarna enkelt köra den manus skapad av andra användare.

Sätt hacka Facebook Termux också mycket farligt för kan göras utan att använda en mobiltelefon rot och det kan alla göra, gäng!

4. Hur man hackar Facebook med profil-ID

Para hackare nybörjare brukar gå till webbplats hacka Facebook som är utspridda i internetvärlden, som att använda FaceSpy eller Sam Hacker.

På dessa webbplatser ger du i allmänhet bara Användarnamn offerets Facebook-konto och behandlas automatiskt av tjänsten.

Denna hackersamhälle har sitt eget forum om att hacka FB-konton och andra sociala medier, så du som användare måste vara mer försiktig när du kommer åt sociala medier.

Men lyckligtvis sätt hacka Facebook via detta användarnamn ganska svårt att komma åt och ofta kommer kräver avgifter från den sökande, gäng.

Hur man hackar Facebook utan ett annat lösenord ...

Förutom de tre stegen ovan finns det flera andra metoder som vanligtvis används av hackare för att hacka Facebook-konto. Du kan läsa mer i följande artikel:

VISA ARTIKLAR

Metoder för att skydda Facebook-konton från attacker Hacka FB (Garanterad effektiv)

Efter att ha vetat att hackare ha sätt hacka Facebook andra utan e-post och Lösenord, naturligtvis måste du vara mer försiktig, gäng.

Tidigare hade Jaka också diskuterat saker du inte borde göra på Facebook och hade potential att bjuda in hackare.

Bortsett från det finns det också flera tekniska steg som du måste vara uppmärksam på för att hålla ditt Facebook-konto säkert, inklusive:

1. Använd inte personliga e-postadresser

Det första du kan göra för att undvika att hacka ett FB-konto är att inte använda en personlig e-postadress för att registrera dig på Facebook.

Målet är klart för att undvika möjligheten att dina närmaste vänner använder e-postmeddelandet för experiment hacka, gäng.

För att ändra din personliga e-postadress kan du gå till menyn Inställningar> Allmänt> Kontakt och lägg till den nya e-postadressen den används till logga in Facebook.

Om du inte har ett reserv-e-postmeddelande, följ guiden hur man skapar ett e-postmeddelande på en mobiltelefon och på en bärbar dator från Jaka först, gäng!

2. Dölj display-e-post

Nästa du kan dölja e-postvisning på Facebook-kontots kontaktinformation som du använder så att hur du hackar ett Facebook-konto inte fungerar för dig.

Förutom att undvika saker nätfiske och skräppost till en e-postadress kan du också minimera attacker hackare på ditt Facebook-konto.

För att dölja det, gå till sidan Profil> Om> Kontakt och grundläggande information> E-post och välj sedan ett alternativ Gömd från tidslinjen spara sedan ändringarna.

På det här sättet blir det svårare för andra människor att känna till den e-postadress du använder för att komma åt Facebook, så du blir inte ett enkelt mål för dem.

3. Lägg till betrodda kontakter

Sedan kan du också lära dig om kontoåterställningsmetoder genom dina närmaste vänner, vilket sätt ditt Facebook-konto kan vara mycket säkrare.

Du kan välja mellan tre till fem vänner som Facebook kan kontakta när du tappar åtkomst till ditt Facebook-konto.

För att lägga till betrodda kontakter kan du gå till menyn Inställningar> Säkerhet och inloggning> Välj 3 till 5 vänner att kontakta om du är utestängd och välj en lista med föreslagna kontakter.

4. Använd tvåstegsverifiering

För att skydda ditt konto från medel hacka Facebook med programvara kan du lägga till tvåstegsverifiering för säkrare skydd, gäng.

För att aktivera den här funktionen är allt du behöver göra att gå till menyn Inställningar> Säkerhet och inloggning> Använd tvåfaktorautentisering och följ de riktlinjer som Facebook tillhandahåller.

Den här metoden är en ytterligare metod som Facebook designade sig för att få sina användare att känna sig säkrare när de öppnar sina tjänster.

Med denna metod, hackare har svårt att tillämpa piratmetoden FB mot ditt konto som är mer skyddat.

5. Ändra Lösenord Med jämna mellanrum

Slutligen kan du vidta förebyggande åtgärder genom att ersätta Lösenord Facebook-konto regelbundet, till exempel en månad eller till och med en gång i veckan, gäng.

Förutom det, se till att du också gör Lösenord vilket är säkert och enligt de kriterier som ApkVenue har granskat här:

VISA ARTIKLAR

NOTERA:


Generellt kan du komma åt de tekniska stegen för att säkra ett Facebook-konto ovan via menyn inställningar och på menyn Säkerhet och inloggning.

Det är så hacka Facebook enkelt och snabbt som ofta används av kunder hackare samt en metod för att säkra ditt eget Facebook-konto.

Förhoppningsvis kan du svara på den här artikeln klokt och inte använda informationen ovan för negativa ändamål, va.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses igen i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Facebook eller andra intressanta artiklar från Epi Kusnara


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found