det mest exakta sättet att spåra mobiltelefonnummer och utan att fastna

Är du ofta orolig för att vara borta från din pojkvän? Vill du veta hur man spårar någons mobilnummer? Här har ApkVenue tips och tricks för hur man spårar människors mobiltelefonnummer, det går inte att ta reda på.

Har du någonsin undrat var personerna närmast dig för närvarande finns? Det visar sig att du kan ta reda på var de är på bara några minuter.

Med den mycket snabba utvecklingen av teknik och också kvaliteten på internetanslutningen som är mycket mer stabil, är processen för att spåra någons plats inte längre något som bara kan göras av polisen.

Ändå vet inte många hur man spårar det här mobilnumret eftersom den här funktionen sällan behövs, och det finns fortfarande få utvecklare som fokuserar på detta område.

Men bara lugna dig, gäng. ApkVenue har fortfarande några tips och tricks för hur du kan ta reda på någons plats som du kan använda med bara några steg.

Så här spårar du en okänd persons mobilnummer 2020

När tekniken utvecklas växer också tricks för hur man spårar människors mobiltelefoner. Hur du kan göra förra året, bDu kanske inte kan tillämpa det i åri.

I den här artikeln kommer ApkVenue att söka på flera sätt att spåra mobilnummer via internet, antingen med hjälp av ytterligare applikationer eller utan applikationer med hjälp av GPS-enheter och liknande.

Tänk på att sättet att spåra mobilnumret som ApkVenue delar den här gången syftar till att ta hand om varandra, särskilt inom familjemedlemmarna själva, inte för förföljelse etc.

Så här spårar du mobilnummer via WA, Google Maps och andra

I själva verket har vissa vanliga applikationer installerade på Android-smarttelefoner spårningsfunktioner som du kan använda för att ta reda på var man befinner sig.

Du kan spåra mobilnummer via Google Maps, WhatsApp och andra applikationer som vanligtvis ber om tillstånd få tillgång till GPS-enheter som du använder.

Å andra sidan, du också kan dra nytta av ytterligare applikationer som verkligen är utformade för att spåra var man befinner sig och applikationer av detta slag ger vanligtvis mer exakta uppgifter.

Utan vidare, här är några knep du kan göra för att spåra ditt mobilnummer med en Android-smartphone.

Hur man spårar mobilnummer via Internet med applikationer

Hur man spårar mobilnumret på den person som ApkVenue kommer att diskutera i denna första del behöver hjälp från en speciell applikation för att spåra ett mobilnummer.

Egentligen finns det många appar av den här typen som du kan ladda ner i Play Store inte alla är korrekta och tillfredsställande.

Bland de många tillgängliga applikationerna för närvarande finns här några rekommendationer för spårningsapplikationer för mobiltelefoner som du kan använda just nu.

Så här spårar du mobilnummer via Life360

Jakas första ansökan är Life360. Hur du spårar ditt mobilnummer via internet kan göras med den här applikationen så länge numret du vill spåra fortfarande är aktivt.

Inte bara ditt eget nummer, med den här applikationen kan du också spåra mobilnummer för familj, vänner och flickvänner så länge de har en monor du har registrerat dig först.

Så i fallet är det en bra idé att be din familj och kollegor att använda den här applikationen. Använd funktioner Bjud in nya medlemmar längst ned på skärmen.

Ange dem i din cirkel så att om någon gång din mobiltelefon går förlorad kan du be dina vänner om hjälp för att spåra mobilnumret!

InformationLife360 - Familjelokaliserare, GPS-spårare
UtvecklareLife360
Recensioner (Antal granskare)4.5 (1.191.557)
Storlek33 MB
Installera den50.000.000+
Android Minimum6.0

Ladda ner Life360-applikationen här!

Life360

Hur man spårar mobilnummer via Prey Anti-stöld

Ansökan om hur man spårar ett andra mobiltelefonnummer som ApkVenue rekommenderar är Prey Anti Theft. Genom att använda denna applikation Du kan spåra platsen för mobiltelefonen som du registrerade exakt.

Förutom mobiltelefoner kan du också övervaka placeringen av mobiltelefonen som spåras via andra enheter som bärbara datorer med Windows eller Linux, Prey Anti Theft är en applikation för flera plattformar.

Med funktioner saknad enhet som kan aktiveras när mobiltelefonen som du registrerade plötsligt går förlorad kommer Prey Anti Theft att samla in data om omgivningen runt mobiltelefonen från bilder till WiFi-anslutningar.

InformationPrey Anti Theft: Find My Phone & Mobile Security
UtvecklarePrey, Inc.
Recensioner (Antal granskare)3.6 (61.815)
Storlek7,1 MB
Installera den1.000.000+
Android Minimum4.1

Ladda ner applikationen Prey Anti Theft Application här!

Apps Utilities Prey Project DOWNLOAD
Så här spårar du mobilnummer via telefonspårare efter nummer

Förutom de två applikationerna ovan kan du också använda applikationer Telefonspårare efter nummer från Family Locator Inc för att spåra mobiltelefonnummer och ta reda på var mobiltelefonerna ligger.

Den här applikationen mycket användbart för att känna till andra människors position det är på din kontaktlista. Det är bara det, de måste acceptera inbjudan du skickade för att få tillgång.

Registreringsmetoden är lätt, du behöver bara ange ett telefonnummer du. Du kan också få omedelbara meddelanden när en familjemedlem flyttar från en plats till en annan.

Tyvärr kan du inte använda den här applikationen som ett sätt att spåra bedragarens mobilnummer eftersom personen du vill spåra först måste få en inbjudan att ange cirkel du.

InformationTelefonspårare efter nummer
UtvecklareFamily Locator Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.4 (552.062)
Storlek7,2 MB
Installera den50.000.000+
Android Minimum4.1

Ladda ner applikationen Phone Tracker by Number här!

Apps Utilities Family Locator Inc. LADDA NER

Om du fortfarande behöver en annan applikation för spårning av mobilnummer kan du läsa artikeln nedan.

VISA ARTIKLAR

Så här spårar du mobilnummer via Internet utan ytterligare applikationer

Förutom att använda en serie applikationer som ApkVenue rekommenderade tidigare kan du också dra nytta av applikationer som vanligtvis redan är installerade för att spåra var man befinner sig.

Med tre sätt att spåra platsen för det mobilnummer som ApkVenue delar, kommer du att göra det kunna upptäcka någons närvaro ganska exakt utan att behöva lägga till någon applikation.

Utan vidare, här är en lista över sätt att spåra platsen för någons mobilnummer utan ytterligare applikationer som du kan använda.

Så här spårar du ditt mobilnummer via Google Maps utan att vara känd

Den första metoden som ApkVenue rekommenderar är att använda Google Maps-tjänsten, där nästan alla Android-smartphones har den här appen installerad.

Hur du spårar ditt mobilnummer via Google Maps utan att veta det också du kan göra via en datorenhet du vet, gäng eftersom ditt Google-konto kommer att anslutas till alla enheter du använder.

För dig som vill ta reda på mer om hur du använder Google Maps för att spåra någons mobilnummer kan du läsa artikeln nedan.

VISA ARTIKLAR
Hur man spårar mobilnummer genom WA

Förutom att använda Google Maps kan du också använda WhatsApp för att ta reda på någons plats.

Med funktioner delningsplats i WhatsApp-applikationen kan du ta reda på var personerna ligger närmast dig även av realtid.

Du kan använda detta sätt för att spåra ditt WA-mobilnummer för att hitta var familjemedlemmar som dina syskon eller föräldrar befinner sig. Hur man gör det är ganska enkelt, du måste bara kolla in artikeln nedan.

VISA ARTIKLAR
Hur man spårar Telkomsels mobilnummer

Bortsett från de två metoderna ovan, är du det också kan dra nytta av specialtjänster som tillhandahålls av mobiloperatörer att veta var man befinner sig.

Med kompletta anläggningar som ägs av mobiloperatörerDet är inte svårt att veta var man befinner sig, inte för Telkomsel.

Hur man spårar ett Telkomsel-mobilnummer från förklaringen till stegen har ApkVenue diskuterat i detalj i artikeln nedan.

VISA ARTIKLAR

Det är så du kan spåra ditt mobilnummer som du kan göra om saker händer med dig som du inte vill ha.

Förutom att kunna ta reda på platsen, hur man kan spåra detta mobilnummer kan vara användbara tips för att spåra en förlorad mobiltelefon.

Denna applikation har testats för att kunna spåra siffror och få positiva recensioner från sina användare.

Läs också artiklar om Spår eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah