De 5 bästa Android-besparingsapplikationerna, bevisade effektiva

För smarttelefonanvändare är batteritiden ibland viktigare än andra specifikationer. För, naturligtvis, utan ett långt batteri

För smarttelefonanvändare är batteritiden ibland viktigare än andra specifikationer. För, utan ett hållbart batteri kommer naturligtvis aktiviteterna som utförs med en smartphone störs. Att ta slut på strömmen är ett problem som ofta upplevs av smarttelefonanvändare.

Många av oss vill ha en mobiltelefon med stor batterikapacitet. Det finns dock fortfarande andra sätt att spara mobiltelefonbatteri utan att behöva ha en sofistikerad smartphone. Här är 5 batterisparapplikationer som du kan använda för att spara batteriström på din smartphone.

  • Här är 5 skäl till att iPhone 5C fortfarande är lämplig för användning 2017
  • Jailbreak aldrig en iPhone! Här är 5 faror bakom din iPhone Jailbreak

100% Fungerar! 5 bästa Android-batterisparlappar

1. Kaspersky batterilivslängd

Den första applikationen som kan vara en rekommendation för dig att spara mobiltelefonbatteri är Kaspersky batterilivslängd. Med denna applikation kan du öka batteriets livslängd, minska tiden laddning och maximera smartphone-prestanda utan att oroa dig för att ta slut på strömmen. Denna applikation övervakar automatiskt applikationer som körs på smarttelefonen så att du kan ta reda på vilka applikationer som förbrukar mest energi.

Kaspersky Labs apparverktyg NEDLADDNING

2. DU Battery Saver

Denna batterisparapplikation är verkligen inte främmande för dina smarttelefonanvändare. Mer än 600 miljoner människor använder redan DU Battery Saver för att spara ström på mobiltelefonen. Fördelen som denna applikation har är energibesparing och förlänger batteriets livslängd med upp till 60%. Denna applikation är relativt lätt och kan endast användas med ett tryck för att spara ström. Bortsett från det kan du också använda den här applikationen för att kyla ner din mobiltelefon och rensa applikationsskräp upp till 1,30 GB.

Apps Productivity DU APPS Studio LADDA NER

3. Batterisparläge 2

Denna batterisparapplikation kan inte bara kontrollera och optimera batteriets prestanda, utan rensar också effektivt minne och skyddar mobiltelefonen från avfall. Batterisparläge 2 kan också styra telefonens sömntid och optimera batteriets prestanda med en knapptryckning. Intressant är att den här appen använder en cool Droid-ikon för varje funktion den tillämpar.

Apps Utilities IGNIS GROUP DOWNLOAD

4. GO Battery Saver & Power Widget

Detta professionella verktyg som hjälper dig att spara batteri har laddats ner mer än 15 miljoner gånger på Playstore. Huvudfunktionen i denna applikation är att den exakt uppskattar återstående batteritid, widgets vilket förbättrar batteriets prestanda med en UI-design som du kan anpassa, vilket visar hur mycket batteriström som kommer att förlängas om du stänger av Wifi, Bluetooth och andra. Bortsett från det, säkerställer den här appen också underhåll av fyllningen och håller fyllningsprocessen frisk och säker för smartphone-batteri.

Appar Rengöring och justering GO Launcher EX DOWNLOAD

5. C Batterisparläge

Den sista applikationen som kan hjälpa dig att spara Android-batteri är C Batterisparläge utformad för att optimera ditt batteri och kontrollera användningen av skadliga appar som kan tömma strömmen snabbare. Denna applikation är lätt och lätt att köra även för nybörjare. Du får också fullständig information om strömförbrukning och övervakning av telefonens temperatur.

Appar Verktyg C Batteriteam LADDA NER

Där är han De 5 bästa Android-batterisparlapparna som du kan få gratis. Hoppas det är användbart.