6 sätt att hacka den senaste Instagram (ig) (uppdatering 2020)

Det mest effektiva sättet att hacka Instagram 2020 och hur man förhindrar och upptäcker det. Garanterat att fungera 100%!

Hur man hackar Instagram nu har många cirkulerat på Internet. Du bör vara mer vaksamma när det gäller säkerheten för dina sociala mediekonton.

Instagram (IG) är en egen social mediaapplikation Facebook, men nu verkar IG vara mer populärt bland unga människor. Instagram fortsätter att uppdatera för att öka antalet applikationsanvändare.

Med tanke på de många unika funktionerna som spelfilter som finns i Instagram-berättelse, inte konstigt varför många unga människor blir kär i det här sociala mediet.

Namnet är världen, det finns människor som utnyttjar denna situation för onda saker, såsom hackare som alltmer letar efter vägar hacka Andra Instagram-användare, gäng!

För dina lojala Instagram-användare, se till att du ser hur du diskuterar det hur man tar reda på Instagram-lösenordet det senaste från ApkVenue.

Samling av enkla sätt att hacka Instagram-konton (Uppdatering 2020)

Med så många människor som nu försörjer sig på Instagram är en av dem genom att vara celebgram hits och berömda, säkerheten för ett Instagram-konto är mycket viktigt, gäng!

Ett litet steg, ditt konto kan omedelbart bli ett offer hacka från onda individer som bara vill förstöra ditt liv.

Om du förstår, nu finns det många falska tjänster som Instaleak och Foxmuz som han säger ger ett sätt hacka Instagram enkelt.

Den här tjänsten skiljer sig dock inte mycket från Binomo eftersom innehållet bara är lögner, på olika sätt hacka IG som ApkVenue kommer att diskutera här.

Fotokälla: cyclonis.com

1. Hur man hackar IG med glömt lösenordsmetod

Först och främst kommer ApkVenue att berätta hur man hackar IG-konton som ofta görs av hackare, nämligen genom att använda glömde metoden Lösenord.

I grund och botten är detta sätt på samma sätt hacka Facebook som jag hade tidigare eftersom den använde samma metod.

Hackare behöver bara trycka på funktioner "Glömt lösenordet" på ditt Instagram-konto. Efter det kommer Instagram definitivt att skicka ett meddelande via e-post eller WA om att du "glömt ditt lösenord" och måste ändra det.

Notera:


Diskussionen från Jaka här är inte för att lära dig hur hacka IG andra människor men bara för utbildning.

VISA ARTIKLAR

Steg 1 - Välj menyn Glömt inloggningsinformation

 • På din enhet är allt du behöver göra att öppna Instagram och gå direkt till menyn Har du glömt dina inloggningsuppgifter? Få hjälp med att logga in som ligger längst ner.
 • Därefter anger du offrets Instagram-kontonamn och trycker på knappen Nästa.

Steg 2 - Välj en kontoåtkomstmetod

 • Då blir du uppmanad att välja en kontoåtkomstmetod för att skicka offrets Instagram-kontoåterställningslänk. Här rekommenderar ApkVenue att använda WhatsApp.
 • Välj en metod och Instagram skickar den automatiskt länk Återställning av Instagram-konto till offrets WhatsApp-nummer kopplat till IG.

Steg 3 - Öppna Länk Återhämtning

 • Fortsätt för att komma åt enheten smartphone offer, nu måste du bara öppna WhatsApp-meddelandet från Instagram och klicka på länken för att återställa Lösenord offrets IG-konto.

Steg 4 - Skapa Lösenord Ny

 • Sedan fyller du bara i kolumnen med Lösenord och tryck på knappen Återställ lösenord.

Steg 5 - Enter Lösenord Nytt Instagram

 • Tillbaka till din enhet, nu måste du bara försöka logga in offrets Instagram-konto med Lösenord nytt som du har skapat.
 • Om du lyckas blir du ombedd att ange en säkerhetskod. Välj en metod med ett mobilnummer och tryck på knappen Skicka säkerhetskod.

Steg 6 - Ange säkerhetskoden

 • Säkerhetskoden skickas till offrets mobilnummer och allt du behöver göra är att ange den i den angivna kolumnen. Om så är fallet, tryck bara på Skicka in.

Steg 7 - Instagram-konto lyckades in-Hacka

 • Vänta på processen logga in klar och nu kan du komma åt offrets Instagram-konto med Lösenord nytt som du har skapat, gäng.
 • Slutligen, se till att du tar bort alla spår och Instagram-aviseringar. Både på WhatsApp-meddelanden, SMS och e-postmeddelanden så att offren inte är misstänkta.

2. Gissa lösenord

Fotokälla: techworm.net

För det andra finns det metoder Gissa lösenord aka det enkla språket hackare kommer att försöka gissa Instagram-kontot som används av offret.

Denna metod kombineras också ofta med Brute Force Attack, Var hackare försöker upprepade gånger att bryta säkerhetshål när användaren logga in till deras konto.

Rent generellt, hackare kommer försöka kombination Lösenord sårbar för hackning. Till exempel alfabetisk ordning, nummersekvens, födelsedatum eller andra viktiga detaljer.

För att bekämpa IG-hackmetoden som kan göras utan den här appen, se till att Lösenord vad du bär är inte typen Lösenord förutsägbar marknad, gäng!

3.Auto Likes & Auto Followers-applikation (Oftast IG-hack)

Fotokälla: socialnoor

För er som vill ha det celebgram, naturligtvis vet du redan hur viktiga parametrar som anhängare och gillar från ditt konto.

Tyvärr, i stället för att använda ärlighet genom kvalitetsinnehåll eller aktuella Instagram-bildtexter, väljer många genvägar, gäng.

De använder auto gillar & automatisk följare ansökan. Tja, när applikationen faktiskt användes som en fälla nätfiske av Instagram hackare inte ansvarig.

Så du bör inte omedelbart frestas av en sådan bil. Eftersom det faktiskt kan få dig att förlora ditt IG-konto!

4. Phishing & Keyloggers

Fotokälla: privateinternetaccess.com

Även om det är gammalt, teknik nätfiske och keylogger används fortfarande mycket som ett medel hacka Instagram-konto enkelt, gäng.

Dessa två metoder kan användas samtidigt, var som helst hackare kommer skicka länk innehåller sidor nätfiske för att fånga offret. Till exempel genom presentmeddelanden eller e-posterbjudanden som inte är vettiga.

Om offret anger lösenordet och e-postmeddelandet för att logga in på Instagram på den här sidan, då hackare kommer att få denna viktiga information.

I stället för att tjäna pengar på offret är det ännu mer detaljerat logga in som Användarnamn och Lösenord Instagram kan stulas enkelt, gäng.

5. Använda lösenordsanvändning

Fotokälla: Kirbside Consulting

Sedan när du använder Lösenord exakt samma för många sociala mediekonton, troligtvis hackare att kunna bryta sig in på ditt Instagram-konto blir större.

Med teknik Exploaterar lösenordsanvändning, hackare det blir väldigt enkelt att trycka på ditt Instagram-konto om dina andra sociala mediekonton har varit tidigarehacka.

Egentligen är lösningen väldigt enkel. Så från och med nu, skapa aldrig en Lösenord samma för de många konton du använder på internet.

Du borde använda mycket Lösenord allt på en gång. Även om du är rädd att glömma finns det flera ansökningar lösenordshanteraren, till exempel enligt följande: Rekommenderade bästa Password Manager-applikationer på Android-telefoner.

VISA ARTIKLAR

6. Socialteknik

Foto med tillstånd av: Lifehacker

Socialteknik kan sägas vara den nyaste metoden som används i världen dataintrångoch inte nödvändigtvis alla hackare kan bemästra det.

Vanligtvis vägen dataintrång så här kommer det att börja med regelbunden chatt via kommentarskolumnen eller DM offret för att ta reda på hans vanor och psykologi.

Efter att ha känt offrens vanor och beteende i att göra Lösenord, sedan vid det hackare tar över offrets Instagram-konto.

Det är därför vi från och med nu måste vara försiktiga om någon inte är känd för att ställa personliga och privata frågor, gäng!

Tecken på att ditt Instagram-konto hackas

Fotokälla: thinkholmes.com

När du förstår om olika sätt hacka Instagram som vanligtvis görs av hackare, nu ser det ut som om du måste kontrollera om ditt konto har några tecken på att varahacka eller inte?

Nu för att ta reda på, naturligtvis finns det några tecken som du kan observera, till exempel:

1. Få ofta säkerhetsmeddelanden

Instagram betyder inte att det inte har säkerhetsfunktioner för ditt konto, så det är väldigt enkelt för hackare att bryta sig in.

Ansökan chatt liksom detta sociala media kommer att hålla dig informerad om alla försök att tränga igenom Lösenord vilket anses vara misstänkt.

Det är därför du måste öppna din e-post ofta för att ta reda på om ditt konto är i trubbel eller inte killar.

Förutom det kan du också klokt lägga till tvåstegsautentisering för att förhindra kryphål hackare bryta in på ditt IG-konto här.

2. Det finns ändrade data

Ändrade data här är innebörden information som du sällan förstår. Såsom profilbilder, biodata, adresser till länk ligger under profilen.

Ibland skadar det inte att kontrollera om det har skett en förändring i avsnitten ovan. Om det finns och du känner att du aldrig har gjort det måste du vara vaksam!

3. Antalet anhängare ökar

En av nackdelarna om din Instagram ärhacka någon annan är att ditt konto säljs av handlare som köper och säljer anhängare. Så vilken effekt?

Tja, en av de största möjligheterna är belopp följande vilket lägger till och du känner inte igen ditt konto följ killar.

Wow, det är farligt, eller hur? Kontrollera därför beloppet ofta följande Okej.

4. Det finns inlägg av misstänkta foton och videor

Om den här är säker på att vara riktigt synlig. Problemet är att om du lägger upp foton eller videoklipp får du självklart gillar och kommentarer från dina vänners konton.

Men tyvärr görs denna metod sällan av hackare. Anledningen är att offret definitivt kommer att vara medveten om och veta att hans konto kapas av någon annan.

5. Kan inte logga in på Instagram-konto

Slutligen är naturligtvis den tyngsta risken att du inte kan logga in på det Instagram-konto som du har. Varför?

Det kan du hackare eller hackare har kunnat bryta sig in på ditt Instagram-konto och e-post. Så dåligt hackare kunde ha förändrats Lösenord annorlunda.

Därför påmindes det från början att du skulle skilja Lösenord alla konton du har killar.

Hur man förhindrar att Instagram-konton hackas

Jämfört med Facebook är Instagram för närvarande relativt lätt att hacka. Du kan faktiskt göra några enkla saker så att hacking av Instagram inte fungerar på ditt konto.

Här behöver du bara aktivera några inställningar, ändra Lösenord, och gör aldrig någonting av det som ApkVenue granskade på följande punkter.

 • Aktivera funktioner Tvåfaktorsautentisering eller Tvåfaktorautentisering. Här kan du välja att använda ett telefonnummer eller en speciell säkerhetsapplikation.
 • Använda sig av Lösenord unika och har en hög säkerhetsnivå, till exempel med en kombination av versaler, gemener, siffror och unika tecken, till exempel "@" och andra.
 • Spara aldrig Lösenord ögonblick logga in på Instagram-webbplatsen skrivbordet. Se också till att du använder inkognito-webbläsare för att minimera risknivån.
 • Spara aldrig information logga in, när du använder Instagram på enheten smartphone någon annans.
 • Se till att du använder den officiella Instagram-appen och webbplatsen. Använd aldrig tredjepartsapplikationer, till exempel Instagram MOD, applikationer auto gillaroch auto följare.

Det är metoden hacka IG eller hacka någon annans Instagram-konto samt ett sätt att upptäcka och förhindra det.

Är du intresserad av att prova det? Eller ännu mer orolig för säkerheten för ditt eget personliga konto, gäng.

Glöm inte att dela din åsikt i kommentarfältet nedan och dela med sig fortsätt få den här artikeln uppdatering senast från JalanTikus.com.

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found