hur man knackar på telefonsamtal på en Android-telefon

Börja bli misstänksam mot din egen partner? Använd bara sättet att knacka på telefonsamtal på den här Android-telefonen!

Har du någonsin varit misstänksam mot din partner som ofta får telefonsamtal från främlingar?

Speciellt om partnern alltid är undvikande när den blir frågad om den.

Så för det kommer ApkVenue att ge dig tips om hur hur man trycker på en telefon aka telefonsamtal på din partners Android-telefon.

Denna metod är garanterat ganska enkel och kan göras utan att fångas av mobiltelefonens ägare.

Positiva fördelar med att knacka på telefon

Förutom att du kan ta reda på chatten eller telefonaktiviteten på WhatsApp kan du också ta reda på konversationerna som din partner har i telefonen.

Jaka påminde igen att varje tips knacka som Jaka älskar, inklusive hur man knackar på den här telefonen inte avsedd för onda ändamål, särskilt för kriminella handlingar va!

Du kan till exempel använda detta tips för positiva saker övervaka aktiviteter för barn / brorsöner dig, eller ta reda på lojaliteten hos en partner genom ett telefonsamtal på sin smartphone.

Hur man trycker på en telefon på alla Android-smartphones

Om du redan förstår de mål och fördelar du vill få genom att göra avlyssna på telefonen, då är du redo att ansöka.

Tja, i den här guiden använder ApkVenue ett program som heter Automatisk samtalsinspelare. Denna applikation i sig kallas en bästa telefonsamtalet.

Denna applikation kan spela in alla konversationer som gjorts, både på din mobiltelefon och din partners mobiltelefon. Oroa dig inte, gäng, inspelningskvaliteten är garanterat bra och tydlig att höra, verkligen!

Utan att behöva dröja längre, så här knackar du på din partners inkommande och utgående samtal!

Steg 1 - Ta din partners mobil

Först och främst måste du ta din flickväns smartphone eller rikta dig till din avlyssning. Ja, det här är vad som måste göras och det har visat sig vara det mest effektiva.

Eftersom du vill gå på ett "hemligt uppdrag" för att fånga upp hans telefonsamtal, försök att plocka upp det diskret och utan målets vetskap eller när målet är oskyddat.

Steg 2 - Installera applikation för automatisk samtalsinspelare

Efter Flickvänens mobiltelefon installera omedelbart programmet för automatisk samtalsinspelare som ApkVenue nämnde tidigare. Du kan installera den via länken som ApkVenue har angett nedan.

Appar Produktivitet Appliqato LADDA NER

Dessutom måste du installera en dold applikation Android-applikation som exemplet i bilden nedan eller andra applikationer som Application Hider.

Steg 3 - Installera Hider-appen

Denna doldapplikation är användbar för att dölja applikationen Automatic Call Recorder. Så din pojkvän eller avlyssningsmål kommer inte att vara medveten om att hans smartphone har denna applikation.

Öppna doldapplikationen, välj ikonen + som finns längst ned till höger, markera sedan appen Call Recorder och välj den DÖLJ.

Se också till att du placerar den här dolda applikationen på en något dold plats, gäng, så att din partner inte alls misstänker något.

Steg 4 - Ställa in applikationen för automatisk samtalsinspelare

Öppna programmet för automatisk samtalsinspelare och ge sedan programmet åtkomst till utgående och inkommande telefonsamtal på smarttelefonen med ett klick GE TILLÅTELSEoch välj sedan GJORT.

Steg 5 - Ge behörigheter

Ge det lite mer vissa behörigheter på applikationen för att kunna spela in ljud via en smartphone och komma åt kontakterna på smarttelefonen med ett klick TILLÅTA.

Steg 6 - Återställ din flickvänns HP

Om så är fallet kan du naturligtvis återlämna din pojkväns mobiltelefon till sin ursprungliga plats, naturligtvis, inte heller fångas av den berörda parten!

Stegen som du gjorde tidigare har automatiskt gjort varje inkommande och utgående telefonsamtal på din pojkväns smartphone sparad i ett formulär röstinspelning.

Steg 7 - Spela den inspelade konversationen

Låna tillbaka din pojkväns aliasmåls smartphone när du vill kontrollera hans telefonsamtal.

Öppna appen som du har gömt tidigare, telefonposten kommer automatiskt i kolumnen SPARAD komplett med information om den som ringer och hur länge deras samtal är.

Välj posten och klicka spela ikonen för att lyssna på det inspelade samtalet.

Gjort! Det är sättet att knacka på andras telefonsamtal, särskilt din pojkvän eller familjemedlemmar. Förutom ovanstående applikationer kan du använda de bästa applikationerna för mobiltelefonavlyssning som ApkVenue har skrivit dem alla här.

Det är hur man trycker på ett telefonsamtal på en Android-smartphone. Nu behöver du inte längre vara misstänksam mot din pojkvän eller vara rädd för att ditt barn / brorson har fel koppling eftersom du direkt kan övervaka inkommande och utgående samtal på deras mobiltelefoner.

Än en gång påminner ApkVenue dig, använd inte tipsen ovan för negativa saker. Lycka till!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.