3 sätt att spara foton från Instagram utan applikation

Det visar sig att det finns många sätt att spara Instagram-foton utan att använda ytterligare applikationer. Kolla in hela instruktionen om hur du sparar Instagram-foton!

Hur man sparar foton från Instagram eller sätt spara Instagram-foton är faktiskt ganska enkla. Det finns flera sätt du kan göra detta på.

Instagram är en av de mest populära och mest använda sociala medieplattformarna idag.

Denna applikation är utrustad med en enkel foto- och videoredigeringsapplikation med attraktiva filter så den är mycket populär. Vi kan hitta massor av coola foton och videor på Instagram.

För närvarande rullning På Instagram kanske du hittar ett foto av ett coolt resultat och vill spara det. Tyvärr, till skillnad från Facebook, som är mycket lätt att lagra och ladda ner bilder, behöver innehåll på Instagram ett speciellt sätt så att det kan sparas.

Istället för att vara förvirrad över hur du sparar det innehåll du gillar, kommer ApkVenue att dela det här gången hur man sparar Instagram-foton utan ytterligare applikationer. Kolla in den här artikeln i sin helhet, ja!

Här är tre sätt att spara Instagram-foton utan ytterligare applikationer

Det finns flera sätt du kan göra om du vill spara foton från Instagram. Metoden som ApkVenue kommer att dela är mycket enkel eftersom du inte behöver installera ytterligare applikationer.

Det är lika enkelt som du ladda ner Instagram-videor utan att använda ytterligare appar också. Så att du är ännu mer nyfiken, här har ApkVenue sammanfattat i sin helhet hur man sparar foton från Instagram.

1. Hur man sparar Instagram-foton med funktioner Sparade foton

Det första tipset om hur man sparar foton från Instagram är att använda funktioner på Instagram sig.

Vi kan spara fotot genom att trycka på ikonen Sparat foto vid varje uppladdning på Instagram. Så här sparar du foton från Instagram med funktionen Sparade foto:

  1. Tryck på bokmärkesikonen i det nedre högra hörnet av fotot du vill spara.

  2. Fotoet kommer in i galleriet Samlingar i Fliken Profil Din Instagram.

  1. Om du vill se alla foton som har sparats tidigare måste du bara öppna Profil tryck sedan på ikonen för Sparat foto eller Samlingar.

2. Hur man sparar foton från Instagram via Downloadgram-webbplatsen

Nästa sätt för dig som vill spara foton från Instagram är att använda en speciell webbplats som heter Downloadgram. Den här metoden kräver hjälp av andra webbplatser, men på plussidan behöver du inte installera nya applikationer som kan ta plats smartphone endast för lagring av endast 1 foto.

Via den här webbplatsen kan du enkelt spara Instagram-foton och videor smartphone. Här är handledningen för att spara Instagram-foton med Downloadgram:

  1. Först är tryck tre vertikala prickar ikon det är ovanför Instagram-fotot som du vill spara. Sedan Välj Kopiera länk.

  2. Efter det, öppna den webbläsare i smartphone dig och komma åt webbplatsen downloadgram.com.

  3. Klistra eller kopiera länk klicka på Instagram-fotot som du vill spara Ladda ner.

  1. Vänta till läser in Gjort. Därefter visas en knapp för att spara Instagram-foton.

  2. Knacka Ladda ner bild för att spara Instagram-foton till smartphone du. Efter processen ladda ner färdig kommer fotot automatiskt in i ditt galleri.

3. Hur man sparar foton från Instagram med Skärmdump

Det tredje tipset för att spara Instagram-foton är att använda funktioner skärmdumpar vilket verkligen finns där i alla smartphone Senaste Android.

För att kunna spara Instagram-foton på detta sätt är stegen väldigt enkla. Kolla in följande korta handledning:

  1. När du hitta häftiga bilder, bara spara Instagram-fotot med skärmdumpar. Varje mobiltelefon har olika sätt att göra det skärmdumpar i smartphone.
  1. De flesta sätt skärmdumpar på Android är med genom att trycka på volymknappen och kraft samtidigt. Du kan ordna om resultaten skärmdumpar dig och justera storleken på de Instagram-foton som du sparar.

Där är han hur man sparar foton från Instagram utan ytterligare applikationer från Jaka. Metoden är enkel och praktisk, eller hur? Du behöver inte bry dig ladda ner och installera andra applikationer.

Håll dig uppdaterad med den senaste informationen och nyheterna från JalanTikus.com. Glöm inte att dela denna information och nyheter med vänner så att de också kan få ny kunskap.

Läs också artiklar om Appar eller andra intressanta artiklar från Ilham Fariq Maulana