hur man öppnar ett mi-konto som har glömt lösenordet

Kan inte öppna Mi-konto eftersom du har glömt lösenordet? Förvirrad hur man ska returnera den? Se här stegen för att öppna ett Mi-konto som har glömt lösenordet.

Har du glömt ditt Mi-lösenord och det är svårt att logga in på din mobiltelefon? Om du upplever detta, tro att du inte är den enda som har upplevt det.

Har du precis köpt den senaste Xiaomi-mobiltelefonen och vill logga in på det gamla Mi-kontot? Eller så har du glömt ditt Mi-konto trots att det finns säkerhetskopiering viktiga filer där?

Egentligen kan du skapa ett nytt Mi-konto. Men det är så synd eftersom viktiga data på ditt gamla konto bara försvinner, även om du kan returnera allt detta på mindre än 5 minuter.

Oroa dig inte. Om du fastnat eftersom jag glömde Mi-kontot och ville återanvända kontot har ApkVenue ett kraftfullt sätt att överlista problemet med att glömma Lösenord Mi-konto.

Vad är Mi-konto aka Mi-konto?

Mi-kontot eller Mi-kontot fungerar som den "officiella identiteten" för din Xiaomi-mobiltelefon, som har den huvudsakliga funktionen att vara ett "skydd" för den mobiltelefon du använder.

Mi-kontot används också för att njuta av de olika faciliteterna och fördelarna med att äga en Xiaomi-mobiltelefon, och att förlora ett Xiaomi-kontolösenord är verkligen inte bra.

Glömt Mi-konto Lösenord du kommer inte att kunna använda den för att få tillgång till olika intressanta och gratis tjänster från Xiaomi.

Därför måste du veta hur du kontrollerar det mest exakta Mi-kontot så att kontot glömmas bort Lösenord Detta kan returneras omedelbart, och du kan återvända till olika intressanta faciliteter från Xiaomi.

Mi-kontofunktioner och varför det borde finnas en Mi-kontoverifieringsprocess

Om Apple har ett Apple-ID har Xiaomi också ett särskilt Xiaomi-användarkonto som heter Mi-kontot.

Eftersom den har en mycket viktig funktion måste du också verifiera ditt Mi-konto innan du kan använda det när du skapar ett Mi-konto.

Den snäva säkerheten för detta speciella Xiaomi-konto är inte utan anledning, det här speciella kontot är användbart på olika sätt och här är 3 av dem.

1. Datasynkronisering och återställning av säkerhetskopiering

Xiaomi har ett molnsystem som heter MiCloud. Dess funktion är att lagra data och anklaga dina data för moln (säkerhetskopieringsåterställning).

Så för att använda MiClouds faciliteter från Xiaomi måste du först skapa ett Mi-konto eller Mi-konto.

Så om du en dag vill byta ut en ny Xiaomi-mobiltelefon behöver du inte bry dig om att flytta data! Logga bara in på ditt Mi / Mi-konto!

Det är därför om du glömmer Lösenord Mi-kontot är lika med att glömma Lösenord Mi Cloud.

2. Hitta Xiaomi Smartphones

Detta är också mycket viktigt! Du måste logga in och alltid komma ihåg ditt Xiaomi-konto! Vem vill förlora den älskade Xiaomi-mobiltelefonen som jag har drömt om?

Tja, om du förlorar ditt Xiaomi och glömmer ditt Mi-konto kan det vara mycket farligt. Möjligheten till denna förlust kan minimeras med Mi-kontofunktionen på den här.

Med ett aktivt Mi-konto på din Xiaomi-mobiltelefon kan du spåra var den här mobiltelefonen befinner sig när den plötsligt går ur kontroll.

Därför måste du omedelbart uppdatera detta konto för dem som glömmer Mi-kontot eller glömmer Mi-kontolösenordet.

3. Använda Mi-meddelandet

Xiaomi har också du vet sin egen chattapp! Det heter Mi Message! Har du provat det?

Även om det inte är lika populärt berömd chattapplikation andra, men olika spännande forum som diskuterar Xiaomi-mobiltelefoner finns bara i Mi Message du vet!

Funktioner chatt Du kan använda detta speciellt för Xiaomi-mobilanvändare om ditt Mi-konto redan är i normalt tillstånd.

Hur du återställer glömt lösenord för Mi / Mi-konto

Det finns två sätt att få eller återställa ditt Mi-kontolösenord eller Mi-kontolösenord, nämligen via din mobiltelefon och även en PC / Laptop.

Dessa två metoder kan vara lika effektiva när de används som ett sätt att kontrollera Mi-konton eller verifiera Mi-konton. Med denna metod kan glömma Mi-lösenordslösning omedelbart.

Utan ytterligare ado, så här återställer du ett speciellt Xiaomi-konto som glömde lösenord eller glömde Mi-konto.

Hur du återställer ett förlorat Mi-konto på en mobil

Först och främst kommer ApkVenue att berätta hur du återställer ditt Mi-konto glömt lösenord och hur du återställer det direkt på din Android-telefon. Kolla in det!

 • Steg 1 - Gå in i menyn Miljö och öppna ditt Mi-konto eller Mi-konto

 • Steg 2 - Välj Glömt ditt lösenord

 • Steg 3 - Ange telefonnumret eller e-postmeddelandet som du skapade med ditt Mi / Mi-konto

 • Steg 4 - Ange bildkoden som visas korrekt

 • Steg 5 - Senare kommer det att finnas en verifieringskod som skickas till ditt mobilnummer eller e-post.

 • Steg 6 - Ange verifieringskoden som skickas till ditt e-postkonto eller telefonnummer

 • Steg 7 - Gjort! Nu är ditt Mi-konto eller Mi-konto tillbaka

Så här återställer du ett förlorat Mi-konto på en PC / Laptop

Sättet att återställa kontot som glömde Mi-kontolösenordet på den bärbara datorn är nästan detsamma som det på mobiltelefonen, det är bara att du måste öppna den officiella webbplatsen för Xiaomi för att återställa ditt Mi-konto.

 • Steg 1 - Gå in på följande officiella Xiaomi-webbplats: //account.xiaomi.com/ och klicka sedan på avsnittet Glömt lösenord / Glömt lösenord
 • Steg 2 - Ange e-postadressen eller mobilnumret som du registrerade hos Xiaomi
 • Steg 3 - Ange koden i bilden som visas korrekt.
 • Steg 4 - Det kommer att finnas en verifieringskod som skickas till ditt mobilnummer eller e-post.
 • Steg 5 - Verifiera telefonnumret om det inte finns något val Fungerar ej?
 • Steg 6 - Ange koden som skickas till ditt mobilnummer eller e-post. Se till att siffrorna du matar in matchar.
 • Steg 7 - I så fall kan du automatiskt skapa ett nytt lösenord. Gör lösenord så säkra som möjligt kombinationer av bokstäver och siffror.

Det är ett enkelt sätt att få tillbaka ditt Mi-konto på Xiaomi att du har glömt ditt lösenord eller tappat bort.

Om du har ett annat sätt att återställa lösenordet till Xiaomi-kontot, glöm inte att dela i kommentarskolumnen, gäng.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses igen i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Xiaomi eller andra intressanta artiklar från Naufal.