5 hjältdiskar av Hayabusa, skugginjanen på mobila legender!

Mobile Legends är ett Android-baserat MOBA-spel. Du kan spela det här spelet även med en mediumspecifik smartphone.

Mobile Legends är ett Android-baserat MOBA-spel. Du kan spela det här spelet även med en mediumspecifik smartphone. Det finns 5 hjältaroller finns i Mobile Legends, nämligen Mage, Assassin, Marksman, Tank och Support.

Hayabusa är en av Assassin hjältar som ofta används av pro spelare på den internationella arenan. Den här hjälten har färdigheter som en ninja, vilket gör det svårt att döda. Men alla hjältar måste ha svagheter mot andra hjältar.

  • Guide Sabre Mobile Legends: Robot Assassin Disable Builder
  • 8 sätt att få gratisskal för mobila legender: Bang bang
  • 7 sätt att spela mobillegender för nybörjare, ensamrankning till mytisk!

5 Hero Counter Hayabusa, Shadow Ninja i Mobile Legends!

Så för de av er som fortfarande är förvirrade över hur man fångar skugga-ninja, är det bättre om du först hänvisar till den här artikeln. Det följande 5 hjälträknare Hayabusa Mobile Legends.

1. Sabre

Fotokälla: Personliga dokument

För de av er som fortfarande är förvirrade över hur man fångar Hayabusa, måste ni veta det Sabel är en naturlig räknare. Som hjältaroll är Saber och Hayabusa desamma, nämligen Assassin. Hayabusa, som faktiskt är mer smidig än sabel, har dock fortfarande svagheter. Du kan använda sabeln när fienden använder Hayabusa.

2. Cyclops

Fotokälla: Personliga dokument

Eftersom Hayabusa är en smidig lönnmördare måste du hjälten som kan låsa den. Väl Cyklop en av dem kan du dra nytta av ulti Cyclops för att fånga Hayabusa. Se också till att du har låst målet först så att du inte får fel mål.

3. Aurora

Fotokälla: Personliga dokument

Man kan säga att Hayabusas huvudräknare är hjälte mage. Mage är som Aurora uppenbarligen är det fullt möjligt att fånga Hayabusa. Men för att fånga Hayabusa med hjälp av aurora måste du vara extra tålmodig, för du måste vänta på det sista ögonblicket när Hayabusa nedkylningsförmåga.

4. Harley

Fotokälla: Personliga dokument

Med fortfarande en magehjälte är nästa Hayabusa-räknare Harley. Harley är den mest smidiga trollkarlen förutom paraplymotorcykeltaxi Kagura. Du kan dra nytta kombination av Harley-färdigheter att döda Hayabusa. Eller locka honom in i tornet så att det är lättare att döda honom.

5. Martis

Fotokälla: Personliga dokument

Den här är förmodligen räknaren för alla hjältar, Martis fighter var den mest våldsamma i Mobile Legends. Du kan använda martyrfärdigheter för att stoppa Hayabusa innan du använder hans färdigheter, på det sättet Hayabusas skicklighet kommer att misslyckas och du kan enkelt döda honom.

Så det är det 5 hjälträknare Hayabusa Mobile Legends som du kan använda för att stoppa Hayabusa. Egentligen har alla hjältar i Mobile Legends sina egna räknare beroende på hur de spelar.

Ladda ner Senaste Mobile Legends här

Moonton Strategispel LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found