vill du fortfarande använda indihome?

Låt oss genom denna artikel undersöka mer om vad som faktiskt hände mellan Telkom och dess användare, och om det var sant att IndiHome fuskade genom att ändra priser och paket ensidigt så att det

De senaste veckorna har vi varit chockade över olika typer av nyheter om IndiHome. Fibernätverkstjänsten som tillhandahålls av ett statligt företag som heter Telkom har väckt ilska från sina användare på grund av ändringar i tariffer och paket som anses ensidiga utan ytterligare rapportering.

Låt oss genom denna artikel titta närmare på vad som faktiskt hände mellan Telkom med sina användare, och huruvida riktiga parter IndiHome begå bedrägerier genom att ändra priser och paket ensidigt så att användarna känner sig lurade av dessa förändringar.

  • 99 av 100 IndiHome-prenumeranter läser inte TOS när första prenumeration!
  • Häftiga protester mot tvångsannonser från Telkom Speedy
  • TELKOMSEL eller XL? Detta är den operatör som har den snabbaste 4G LTE-hastigheten i Indonesien

IndiHome, Fiber Internet Network tenderar att protestera mot användare

IndiHome är den senaste tjänsten från Telkom som tillhandahåller internet, telefon och interaktiva TV-nätverk. Genom den här tjänsten hoppas Telkom att senare hemtelefonanvändare också kommer att kunna dra nytta av TV och internet via samma nätverk som telefonen.

Under den första månaden efter IndiHome gjorde en massiv marknadsföring av sitt paket, det var många som gick med. Tyvärr, i slutet av januari och början av februari, har IndiHome-användare äntligen börjat lämna in olika klagomål som ett resultat av att de känner att Telkom ensidigt har ändrat priser och paket från IndiHome.

En användare som känner sig irriterad över denna ensidiga förändring är Tere Liye, en författare känd för sina romaner bästsäljare. Han var till och med tvungen att skriva en irritationsstatus genom sitt Facebook-konto i en stötande ton för att representera rösterna från andra användare som inte hördes.

* Var försiktig Prenumerera på Indihome. Jag bestämde mig för att skriva detta meddelande, för inte bara 1 eller 2 personer lämnade in klagomål. Tusentals av dem var ännu mer än så. Tyst röster. Jag bestämde mig för att min röst och deras skulle förmedlas, oavsett om de stora företagen skulle höra det, det var ju i de flesta fall när ett företag dominerar en marknad, inte har några konkurrenter, konsumenter kan inte göra mycket. (hela texten kan läsas via länk följande: //www.facebook.com/tereliyewriter/posts/1089067531143814)

Framväxten av online-framställningar som ett resultat av ensidiga förändringar från IndiHome

Förutom Tere Liye och tusentals andra irriterade IndiHome-användare, en namngiven användare Katsuo Ono gjorde till och med en framställning uppkopplad på webbplatsen Change.org med titeln Telkom som är godtycklig gentemot kunder ändrar kampanjpolicyn med ena sidan, vilket ger upphov till glöd som blev hetare bland nätanvändarna. Denna framställning riktad till BUMN-minister Menkominfo och Telkom kan inte underskattas. Från 15 000 personer mål att underteckna framställningen tills den här artikeln skrevs 10 900 personer som framgångsrikt omfamnades och uttryckte samma åsikt.

I linje med vad Tere Liye hade sagt, uttryckte Katsuo också sin besvikelse över IndiHome för att ensidigt ändra reglerna för paketet. Dessa förändringar inkluderar ändringar av internetpaket obegränsat utan att FUP är det obegränsat med FUP. Dessutom beklagade han också förlusten av flera TV-stationer som tidigare hade utlovats av Telkom.

Nu vet vi omfattningen av effekten av denna godtyckliga förändring i IndiHome-paketet? Men är det som Telkom har gjort riktigt fel och vad som protesteras av tusentals användare är korrekt?

IndiHome FAQ som är ditt huvudvapen

Egentligen är Telkom inte den enda som utnyttjar denna typ av situation. Från det första har det förekommit många fall av ändringar av regler från leverantörer eftersom de har inkluderat dessa regler i FAQ och EULA ges till användaren. Vanligtvis lägger utvecklaren en punkt i regeln som säger att användare samtycker till att ge tjänsteleverantörer befogenhet att ensidigt ändra befintliga paket och funktioner.

Tyvärr, för det mesta användare lat att läsa den eftersom reglerna är för många, komplicerade och ordnade i en skärm som inte är bekväm att läsa. Detta klagade Tere Liye, Katsuo och några IndiHome-användare. De anser att Telkom på grund av dessa regler ensidigt och plötsligt kan ändra allt de tillhandahåller.

Så ska vi prova IndiHome? Eller har du ens testat det? Glöm inte att dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan.

Ookla Apps Networking DOWNLOAD

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found