5 skäl till varför superhjältefilmer utan cgi inte kommer att säljas, för cuanens skull?

Gör en superhjältefilm utan CGI-effekt? Här är några anledningar till att superhjältefilmer utan CGI inte kommer att sälja bra på marknaden.

Vem av er gillar verkligen att titta superhjältefilmer?

Inte sämre än drama- eller skräckfilmer, superhjältefilmer har också ett stort antal fans, gäng.

Inte bara för att skådespelarna i allmänhet är vackra och stiliga, ett antal scener i superhjältefilmer ser också så verkliga ut tack vare tillämpningen av CGI-effekten.

Det är därför CGI-effekten i superhjältefilmer nu verkar ha blivit ett obligatoriskt paket om filmskaparen vill att hans film ska sälja bra på marknaden.

Men vad tycker du, va, anledningen till att superhjältefilmer utan CGI ofta sägs vara osålda av de flesta nätanvändarna? Här är pemabahasan!

Anledningar till att superhjältefilmer utan CGI inte kommer att säljas

Inte få människor tror att effekten av CGI i superhjältefilmer är en av de viktiga aspekterna som kan avgöra filmens framgång.

Men vad är orsaken bakom denna tanke? Här är några anledningar till att en superhjältefilm utan CGI inte kommer att säljas.

1. Extrema scener ser svåra ut

Superhjältefilmer är verkligen synonyma med ett nummer extrem scen vilket gör berättelsen ännu mer spännande och spänd.

Tyvärr, om dessa scener görs utan att använda CGI-effekten, är chansen att scenen som ska se cool ut till och med kommer att se dålig ut, gäng.

Du förstår filmskapare och filmteamet måste också överväga skådespelarens säkerhet och säkerhet.

Även om det i verkligheten kommer att finnas stuntman som är redo att hjälpa, men ändå är extrema scener inte lika optimala om de görs med hjälp av CGI.

2. Det blir svårt att visa unika karaktärer

Förutom att presentera starka och modiga superhjältekaraktärer kommer majoriteten av superhjältefilmer också i allmänhet att visas figuren av ett monster eller djur för att ge mer spänning till historien.

Kalla det en film Galaxens väktare där det finns en siffra Groot och Raket tvättbjörn som visas i nästan alla scener.

Om superhjältefilmer, utan att använda CGI-effekten, fortfarande kan visa karaktärer som denna med en lång varaktighet? Det måste vara riktigt svårt, eller hur, gäng?

Faktum är att utseendet på en karaktär som denna gör superhjältefilmens historia mer färgstark och mindre tråkig.

3. Ställ in plats inte så bra som att använda CGI

Bortsett från skådespelarnas framträdanden, skildringplatsuppsättning är också en av de viktiga aspekterna som på ett sätt som kommer att påverka om en film fungerar eller inte, gäng.

Som du också vet kommer superhjältefilmer i allmänhet att innehålla flera scener med unika och futuristiska platsuppsättningar som kan vara svåra att hitta i den verkliga världen.

Men tack vare CGI-effekten kan allt göras mer praktiskt i en filmstudio ensam.

Försök att föreställa dig om allt detta gjordes utan hjälp av CGI-effekten, förutom att det är mer komplicerat på grund av de många egenskaper som måste förberedas, kanske resultaten inte blir så bra och futuristiska som du kan se just nu.

4. Superhjältdräkter kommer att se konstiga ut

Förutom att de behövs för att göra extrema scener mer verkliga, används CGI-effekter också ofta för att få superhjältar att se coolare ut.

Det är faktiskt inte ovanligt att superhjältdräkterna du ser i filmer är helt digitaliserade, vet du!

Så bli inte förvånad om CGI verkligen behövs i processen att skapa superhjältar som tydligt är fiktiva karaktärer.

5. Tät konkurrens inom filmindustrin

Den sista anledningen som gör det ännu tydligare varför en superhjältefilm utan CGI inte kommer att säljas beror på konkurrens inom filmindustrin det blir snävare, gäng.

Tillsammans med framväxten av superhjältefilmer som har coola CGI-effekter kommer det verkligen att göra det höja smaken för filmälskare i den här världen.

Vad händer sedan om du, som är vana vid att titta på superhjältefilmer med sofistikerade effekter, plötsligt får superhjältefilmer med minimala effekter? Visst kommer det inte att vara intressant, eller hur?

Det är därför som för närvarande de flesta superhjältefilmer alltmer litar på CGI i tillverkningsprocessen, inklusive en serie Marvel-filmer, gäng.

Så det är några av anledningarna till att superhjältefilmer utan CGI-effekter tros inte vara framgångsrika på marknaden, gäng.

Även om det faktiskt kan finnas superhjältefilmer som fortfarande ser bra ut utan att använda CGI, men säkerligen kommer siffrorna att vara sämre än filmer som har antagit CGI-effekten.

Vad tycker du om det? Dela med sig i kommentarfältet nedan, ja!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found