7 skådespelare som hatas för att spela kriminella, naturlig irritation!

Följande med en super våldsam antagonist karaktär, är följande skådespelare faktiskt hatad av publiken för att spela kriminella, du vet!

Att vara skådespelare krävs naturligtvis för att kunna skildra alla karaktärer i filmen, inklusive en av de onda eller antagonistiska karaktärerna.

Utan närvaron av denna karaktär kanske en film inte har en intressant och spännande historia som publiken gillar.

Ändå blir faktiskt utseendet på skådespelare som spelar skurkfigurer i den här filmen ofta mål för publikens hat, du vet, gäng.

Vem är de då? en skådespelare som hatas för att ha spelat en skurk i en film? Kom igen, se hela listan nedan!

En skådespelare som hatas för att spela en skurk

Att spela en skurk i filmen är verkligen inte utan risk, att hatas av publiken kan vara en av de svåraste att undvika.

Till exempel, några av följande skådespelare, även om de har lyckats skildra skurkfigurer mycket snyggt, tyvärr är deras roller mycket hatade av publiken.

1. Jack Gleeson - Game of Thrones

Den första skådespelaren som hatades för att spela en skurkfigur var Jack Gleeson som spelade i filmserien Game of Thrones.

Spelar figuren av en namngiven kung Joffrey Barathoeon Sadistiskt och benäget att vara som en psykopat har Gleesons utseende i denna filmserie lyckats få publiken att hata honom.

Gleeson beskrivs som en grym karaktär och tvekar inte att agera tillfälligt för sitt eget nöje. I själva verket hade han också hjärtat att döda någon bara för hans nöje.

På grund av hans grymhet är det inte förvånande att Jack Gleeson hatas av publiken, gänget. Och du då?

2. Jason Isaacs - Harry Potter

Därefter finns det skådespelare Jason Isaacs som spelar en dålig karaktär Lucius Malfoy i filmfranchisen Harry Potter.

Det verkar alltid stämma överens med hans grymma natur i varje Harry Potter-filmserie, det är inte konstigt att den här skådespelaren slutade bli hatad av publiken, gänget.

För att inte tala om att Jason Isaacs också är känd som en av skådespelarna som ofta spelar antagonistroller, till exempel i filmen The Patriot 2000.

3. Josh Brolin - Avengers: Infinity War

För er fans av Marvel-filmer måste ni känna till figurer Thanos? En av karaktärerna som mest hatade av Marvel-filmälskare.

Han är Josh Brolin, skådespelaren bakom karaktären Thanos är känd för att svepa halva universum med den kraft han har.

Visas som en karaktär skurk Josh Brolin, som är den största i Marvel och Avengers-mytologin, måste verkligen acceptera risken om vissa fans hamnar på honom för sin skurkroll.

En av de roller som gjorde att denna skådespelare hatade mest var när han dödade sin favorit MCU-karaktär i filmen Avengers: Infinity War år 2018 sedan.

4. Willem Dafoe - Spider-Man

Fortfarande från en av Marvel-filmaktörerna, Willem Dafoe vem spelar Norman Osborn alias Grön vätte i filmen är Spider-Man också nästa skådespelare som hatas för att ha spelat en skurk, ett gäng.

I regissören Sam Raimis film framträder Willem Dafoe som en figur skurk som var grym och ville döda Spider Man, som fortfarande spelades av Tobby Maguire vid den tiden.

Hans handlingar i den här filmen fick utan tvekan fans av den ikoniska Marvel-karaktären att hata honom väldigt mycket. Dessutom räknas Willem Dafoe också som en skådespelare som ofta spelar karaktären av en skurk.

5. Ray Sahetapy - The Raid: Redemption

Om de tidigare skådespelarna kom från filmindustrin i Hollywood så finns det indonesiska skådespelare som hatas för att spela dåliga karaktärer i filmer, gäng.

En av dem är en erfaren skådespelare Ray Sahetapy som ofta spelat antagonistkaraktärer i olika filmtitlar, inklusive en av dem RAID inlösen.

I den här filmen framträder Ray som Tama Riyadi, en mycket sadistisk och grym droger.

Även om hans utseende utlöste hat från publiken, å andra sidan fick Rays skådespel i den här filmen faktiskt beröm för sin hänsynslöshet, vet du!

6. Tio Pakusadewo - The Raid 2: Rogue

Inte sämre än Ray Sahetapy, namnet på en senior skådespelare Tio Pakusadewo har också ofta varit inblandade i filmindustrin i landet.

Men av de många filmtitlar han spelat i, hans framträdande i filmen The Raid 2: Rogue faktiskt utlöst förbittring från majoriteten av publiken, du vet, gäng.

Inte på grund av den dåliga kvaliteten på hans skådespel, utan för att Tio Pakusadewo lyckades skildra den sadistiska mafiakaraktären i denna actiongenrerfilm.

I själva verket, enligt uppgift för att skildra karaktären, gjorde Tio Pakusadewo även skådespelarträning med Al Pacino, som är en amerikansk skådespelare, du vet. Riktigt coolt, eller hur?

7. Reza Rahadian - Kvinna som bär en turban

Om vanligtvis Reza Rahadian alltid kunna göra publiken förvånad, i filmen Kvinna som bär en turban Den här begåvade skådespelaren hatas faktiskt av många människor.

Inte utan anledning, för i den här filmen spelar Reza en karaktär Samsudin, ett Kyai-barn som verkligen gör publiken upphetsad.

Reza får veta att han är gift med Anissa (Revalina S. Temat), en kvinna som är smart, modig och har en stark åsikt. Men istället för att vara tacksam för sin frus positiva karaktär var Samsudin lättsinnig och hade hjärtat att ha en affär med en annan kvinna.

Genom sin övertygande skådespelarkunskap är det därför som inte få tittare faktiskt hatar Reza i den här filmen.

Så det är några av skådespelarna som hatas för att spela de mest våldsamma, onda karaktärerna i filmer, gäng.

Ändå, men många av dem har vunnit prispokaler på grund av sin roll, vet du. Vilken skådespelare hatar du mest?

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found