7 coola superhjältefilmer som är underskattade, inte mindre för MCU!

Även om superhjältegenren nu domineras av Marvel och DC, visar det sig att det finns många superhjältefilmer som inte är lika coola.

Superhjälte-temafilmer har vuxit snabbt de senaste 10 åren. Genren som en gång var föremål för hård kritik har nu blivit producent av filmerna som ger mest intäkter.

Marvels dominans inom superhjältegenren har ännu inte berörts, inte ens av dess största rival, DC Universe. En snyggt arrangerad plot med fantastiska CGI-effekter har gjort Marvel till den nya standarden för denna typ av film.

Bakom framgången med Marvel eller DC visar det sig att många coola superhjältefilmer inte har fått samma behandling och uppskattning.

7 häftiga superhjältefilmer som underskattas

I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera några coola superhjältefilmer som tyvärr täcks av superhjältefilmens berömmelse från det största produktionshuset.

Följande filmer har ett ganska tema anti-mainstream, till skillnad från många superhjältefilmer idag smaklös men överhype.

Fascinerad av filmerna som Jaka menade? Om så är fallet, fortsätt lyssna på ApkVenues följande artikel, gäng!

1. Hellboy (2004)

Hellboy är en superhjältefilm regisserad av Guillermo Del Toro. Baserat på serietidningen från Dark Horse har Hellboy en ovanlig historia.

Som namnet antyder är Hellboy bokstavligen djävulens barn som kommer från helvetet. Han har dock ett uppdrag att jaga demonerna som strömmar runt jorden.

Hellboy är ganska framgångsrik på kassan, det är bara att det inte riktigt lyser på grund av sin mindre vanliga historia. Även om den har startats om är originalfilmen fortfarande mer framgångsrik.

Betyg: 6,8 / 10 (IMDb) & 81% (Rotten Tomatoes)

2.Hancock (2008)

Hancock är en superhjältefilm med Will Smith i huvudrollen. I den här filmen spelar Will rollen som en berusad superhjälte som är lika lätt som hans panna.

För att återställa sitt dåliga rykte anställde Hancock tjänsterna av en PR-konsult. Men detta öppnade faktiskt hans minne om det förflutna.

Om du vill hitta en ovanlig superhjältefilm, prova att titta på den här filmen. Du kommer definitivt att bli förvånad över superhjältebeteendet som är så konstigt.

Betyg: 6.4 / 10 (IMDb) & 41% (Rotten Tomatoes)

3. Power Ranger (2007)

De av er som föddes i början av 90-talet måste vara mycket bekanta med Power Rangers? Yup, tonårshelten i kostym och megazorddet blev en ikon för denna franchise.

I starta omDen här gången introduceras du till Power Rangers-figuren med ett nytt perspektiv. Istället för en barnfilm har den här filmen en målgrupp för ungdomar och vuxna.

Power Rangers är kryddat med dagens tonårsproblem och vänskap och är perfekt för dig att titta på för att helt enkelt komma ihåg din barndom.

Betyg: 5,9 / 10 (IMDb) & 44% (Rotten Tomatoes)

4. kronik (2012)

Krönika är en film med en genre hittade bilder som har ett superhjälttema. Berättar historien om tre tonåringar som plötsligt får superkrafter efter att ha hittat ett främmande föremål i skogen.

Inledningsvis använde de sina supermakter för att göra upptåg och göra vad de ville. Men en av dem använde faktiskt sin styrka för att hämnas.

Andrews dåliga barndom, liksom hans fars hårda behandling av honom, gjorde att Andrew planerade att hämnas med sin styrka mot alla dem som hade skadat honom.

Betyg: 7/10 (IMDb) & 85% (Rotten Tomatoes)

5.Unbreakable (2000)

Innan det fanns termen filmuniversum i filmvärlden, Okrossbar blev den första filmen som introducerade denna term genom att släppa två uppföljare, nämligen Dela och Glas som släpptes årtionden senare.

Berättar historien om en säkerhetsvakt som överlevde en dödlig olycka där bara han själv lyckades överleva, även utan att skadas.

Hans liv förändras när han träffar en serietidningsägare som lyckas övertyga honom om att han är en superhjälte. Slutet på den här filmen är oförutsägbar och riktigt cool!

Betyg: 7,3 / 10 (IMDb) & 70% (Rotten Tomatoes)

6. försvarare (2009)

Försvarare är en superhjältefilm med den mörka komediegenren, spelad av Woody Harrelson och Kat Dennings.

Denna film berättar historien om en man som tror sig vara en superhjälte på grund av det komiska inflytande som hans farfar gav honom.

Även om den är bra, släpptes tyvärr denna film på begränsad basis. Trots att Woody Harrelsons skådespel i den här filmen är riktigt bra och kan väcka karaktären till liv bra.

Betyg: 6,8 / 10 (IMDb) & 74% (Rotten Tomatoes)

7. Mystery Men (1999)

Liksom Hellboy, Mystery Men också baserat på berättelsen i serietillverkad av Dark Horse. Denna superhjältefilm har en komediegenre så det är kul att titta på när det är för sent.

Historien börjar med en man som är besatt av att vara en superhjälte trots att han inte har några styrkor. Han kämpar dock helhjärtat för att säkra staden han älskar.

En gång i tiden kidnappades superhjälten i staden av brottslingar. Han och hans sex superhjältevänner utan superkrafter försöker rädda honom med minsta färdigheter och utrustning.

Betyg: 6.1 / 10 (IMDb) & 61% (Rotten Tomatoes)

Det är Jakas artikel om 7 coola superhjältefilmer som tyvärr inte uppskattas av många människor. Även om kvaliteten inte är mycket annorlunda, vet du, med MCU.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found