musik är ännu roligare, så här kan du enkelt konvertera videor till mp3 på Android!

För att spara mer ström väljer vissa människor alternativet att konvertera videofiler till mp3-format för att lyssna på dem. Här är ett enkelt sätt att konvertera videor till mp3 i sin helhet på Android!

Android-smartphone verkligen utrustad med olika multimediafunktioner som kommer att skämma bort dig när du kopplar av. Ett sätt är att konvertera videofilen till MP3-format så att du kan lyssna på den i din favoritmusikapplikation.

Ju mer energieffektivt och roligt att lyssna på, här kommer vi att granska hur man konverterar video till MP3 på Android enkelt och fullständigt!

  • Hur man lyssnar på musik på Youtube med skärmen avstängd
  • Gillar du att spela musik? Prova de 5 bästa musikapparna för Android
  • Påstår du att du är en spelare? 7 musikgenrer du definitivt kommer att gilla

Så här konverterar du enkelt videor till MP3 på Android

Denna metod kan du göra för ändra det inspelade videoklippet ditt favoritband eller live konsert från din favoritmusiker. Det måste bli ännu bättre!

Nåväl den här gången bara beväpnad med Android-applikationen, kan du redan konvertera video till MP3 att lyssna på musik när du kopplar av killar. Är du nyfiken på hur?

Steg 1

Första gången du måste ladda ner applikationen Media Converter Pro utvecklad av KDEV. För att ladda ner kan du använda länken som ApkVenue har inkluderat nedan.

Apparverktyg LADDA NER

Steg 2

När du först öppnar Media Converter Pro får du en ganska enkel skärm med bakgrund vit.

För att börja konvertera video till MP3, stanna bara knacka ikonen med tre ränder och välj den Förinställda kommandon för att välja ett konverteringsalternativ.

Steg 3

Då får du ett val Ljudkodning, allt från MP3-, AAC- och FLAC-format. Här för de lättaste och mest använda formaten måste du bara välja Konvertera MP3. Du kommer också till nästa sida.

Steg - 4

Då måste du bara välja vilken videofil du vill konvertera från internt minne på din smartphone. Om du har hittat det, då knacka knapp Välj att välja.

Steg - 5

Gör samma steg för att definiera en mapp Produktion för att placera den konverterade MP3-filen. Glöm inte att ändra Utdatafilnamn som kommer att genereras senare killar.

Steg - 6

Du kan också välja MP3-kvalitet som kommer att lyssnas på längst ner på två alternativ, nämligen MP3-kodare och Kvalitet för att bestämma det. Sista vistelsen knackaStarta konvertering för att starta processen.

Steg - 7

Slutligen konverteras videofilen automatiskt till MP3-format och du kan se processen på sidan Jobbchef. När det är klart måste du bara gå till katalogen Produktion och lyssna på MP3-filer i bästa kvalitet killar.

Så det är ett enkelt sätt att konvertera videor till MP3 i sin helhet på Android. På så sätt behöver du inte bry dig om att ladda ner MP3-filer från dina favoritband som du lyssnar på. Lycka till och lycka till killar!

Läs också artiklar om musik eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found