7 intressanta fakta bakom 365-dagarsfilmen, berömmelse med vulgära scener?

Bakom de olika vulgära scenerna i filmen 365 dagar finns dolda fakta. Vad är några av dem?

Nyligen blev filmfans överraskade av närvaron av en polsk film med titeln 365 dagar. Sänds på Netflix-webbplatsen och bjuder in för- och nackdelar på grund av scener som anses vara mycket vulgära och krympa.

Men bakom allt finns det intressanta fakta som du behöver veta om den här filmen. Utan att behöva dröja kvar kommer ApkVenue att berätta för dig 7 intressanta fakta bakom filmen 365 dagar. Här är recensionen!

Intressanta fakta bakom filmen 365 dagar

365-dagarsfilmen uppmärksammades mycket eftersom den presenterade en mängd kontroversiella scener. Vill du veta fakta bakom det? Här är listan!

1. Anpassad från romanen

365-dagarsfilmen är en av filmerna anpassade från romanen med titeln "365 Dni". Denna roman är den första i en serie trilogier skrivna av Blanka Lipi ska.

Denna film gjordes senare till ett visuellt drama av regissörerna Barbara Bows och Tomasz Mandes. Historien försökte vara exakt densamma som romanen.

I allmänhet berättar 365 dagar historien om Laura Biel, en polsk affärsman som gör en överenskommelse om att ha ett intimt förhållande med arvtagaren till den kränkande och dominerande italienska maffian gangster, Don Massimo Torricelli.

2. Skörda kontroverser för att tjäna vulgär scen

Denna film drog kontrovers från allmänheten för att presentera vulgära scener. På grund av vulgariteten var ApkVenue inte säker på att den här filmen skulle klara censuren om den sändes i Indonesien.

Senare kommer du att se styrkan i Michele Morrones muskler och skönheten i Anna Marias kropp som kolliderar med sängen utan sensorer alls.

På grund av de frekventa vulgära scenerna som visas i den här filmen anser vissa observatörer att 365 dagar liknar semi-porrgenren.

3. Jämfört med "Fifty Shades of Grey"

Den vulgära scenen som visas i den här filmen kan sägas vara väldigt mycket varm och perfekt verkligen. Det är det som gör 365 dagar sida vid sida med filmen Fifty Shades of Grey.

Ändå hävdar många att 365 dagar mycket mer erotisk. Det beror på att scenerna är ocensurerade och synliga för alla på skärmen.

Det kan vara så att 365 dagar, precis som Fifty Shades of Grey, kommer till listan filmer som är förbjudna att visas i världsbiografer.

4. Få låga betyg på Rotten Tomatoes och IMDb

Serveras på strömmande webbplatser Netflix365 dagar är verkligen känd för att presentera intima scener med mer vulgaritet och totalitet.

Men dödligt nog får den här filmen fortfarande ett dåligt betyg från de två välkända filmgranskningssidorna, Ruttna tomater och IMDb.

Webbplats Ruttna tomater i sig ger betyget 0%, tillfälligt IMDb Betygsätta 3,6/10 från 12 552 svarande.

5. Mest eftersökta på Netflix

Filmen 365 dagar släpptes för första gången i Polen den 7 februari 2020. Filmen visades också i ett begränsat antal teatrar innan den äntligen visades på Netflix.

Trots att den har ett dåligt betyg är den här filmen mycket populär och eftertraktad av många Netflix-användare runt om i världen.

Kalla det flera europeiska länder som Tyskland, Litauen, Schweiz, Nederländerna, Belgien, Turkiet, England, Israel, till och med Förenade Arabemiraten!

6. Huvudaktörer bidrar med Song Soundtrack

En sak som är unik med den här filmen är att huvudpersonen Michele Morrone också gör ett stort bidrag för att fylla i filmens soundtrack.

Undersök, den italienska skådespelaren har också en söt röst. Faktum är att han har gett ut flera album och singelåtar.

Det finns fyra låtar av Michele Morrone från hennes album med titeln "Dark Room" som visas i denna film, bland dem Känn det, Se mig brinna, fram tills Mörkt rum.

7. Kommer att göras en uppföljare till nästa

Trots dåliga betyg och kritik från allmänheten fick den här filmen fortfarande hög popularitet.

Faktum är att en uppföljare till den andra filmen jobbar med inom en snar framtid. Det är bara det att produktionsprocessen försenas på grund av Covid-19-pandemin som för närvarande är endemisk i världen.

Men både produktionsteamet och filmbesättningen är optimistiska att 365 dagar kommer att skaka världen tack vare dess popularitet.

Det var de olika intressanta och dolda fakta som du kan ta reda på i filmen 365 dagar. Vad tror du?

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found