5 pubg mobila artiklar som ofta underskattas av noobs

Spelare kan hitta olika typer av objekt spridda på många platser. Naturligtvis har dessa artiklar användbara funktioner för spelare i strid och överlevnad.

Sedan förekomsten av mobilversionen har Player Unknown's Battlegrounds eller bättre känd som PUBG lockat fler och fler spelare. Detta Battle Royale-spel erbjuder ett spännande och tufft spel att spela med gameplay och fin grafik. De platser som visas beskrivs också i detalj så att det bidrar till att spela roligt.

En annan sak som gör detta spel populärt är olika föremål. Spelare kan hitta olika typer av objekt spridda på många platser. Naturligtvis har dessa artiklar användbara funktioner för spelare i strid och överlevnad.

Det visade sig dock att det fanns många spelare som betraktade vissa saker onyttig så bara ignorera det. Som 5 PUBG Mobile-objekt som ofta underskattas av Noobs. Vilka föremål hänvisas till? Kom igen, se recensionerna nedan!

  • Auto kycklingmiddag! 6 PUBG mobila vapen med störst skada
  • De 5 dyraste artiklarna i PUBG som bara kan köpas om du är ättlingar till Sultanen
  • 5 artiklar förutom vapen du måste ha på PUBG Mobile

5 PUBG Mobile-objekt som ofta underskattas av Noobs

1. Smärtstillande medel

Fotokälla: teepublic.com

Pain Killer är en av de saker som spelarna ofta förbises. Detta objekt anses inte vara så viktigt jämfört med andra objekt, så det ignoreras ofta av spelare. Även om Pain Killer kan vara en Booster för garanterad kycklingmiddag. Detta objekt kommer att öka 2,5 procent av rörelseshastigheten så det är mycket användbart om du vill springa iväg eller jaga din motståndare.

2. Energidryck

Fotokälla: xuehua.us

Det här objektet är den minsta booster så det underskattas ofta. Att dricka Energy Drink kommer faktiskt inte att ha mycket effekt på spelarna. men om spelaren vill samla mycket det här objektet, då kan det vara användbart att öka rörelsehastigheten. Så länge du dricker mer än en kan Energy Drink hjälpa dig att jaga din motståndare eller springa iväg när du dör.

3. Molotovcocktail

Fotokälla: rankmylist

Molotovcocktailen är en av de saker från Granater eller Throwables som spelare ofta ignorerar. Jämfört med att ta detta föremål föredrar spelare definitivt att ta andra granatföremål som Frag Grenades. Även om Molotov Cocktail också har en fantastisk funktion att kasta på din motståndare. Denna artikel har hög explosiv kraft så det är ganska farligt för motståndaren.

4. Rökgranat

Fotokälla: sport.eastday.com

Precis som Molotovcocktailen är rökgranaten ett annat objekt som ofta underskattas. Faktum är att denna artikel är ganska användbar för att gömma sig från fiender. Röken som kommer ut från detta föremål kan hjälpa spelare att gömma sig och fly och kan också användas till lura din motståndare.

5. Panera

Fotokälla: youtube.com

Den här pannan är inte för matlagning. Dess triviala form kan göra spelarna ovilliga att ta den. Även om den här Pan är ganska användbar för närstrid aka nära slagsmål. Denna panna kan användas för att slå din motståndare hårt.

Tja, där är det 5 PUBG Mobile-objekt som ofta underskattas av Noobs. I själva verket är alla föremål i detta spel naturligtvis gjorda för att hjälpa spelare och ha sina respektive användningsområden. Hur? Vill du ta dessa saker från och med nu?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found