De 5 bästa programmeringsspråken som används ofta 2017

under de senaste åren, till och med fram till februari 2017. Vad tycker du är det bästa programmeringsspråket för 2017?

Många programmeringsspråk används för att skapa programvara, Android-applikationer, applikationer mobil andra, till och med programmeringsspråk för att skapa en cool webbplats. När den digitala eran utvecklas finns det det bästa programmeringsspråket du måste lära dig.

Varför är det så? Detta beror på att detta programmeringsspråk har använts i stor utsträckning de senaste åren, till och med från och med februari 2017. Vad tycker du är det bästa programmeringsspråket 2017?

  • Dessa är programmeringsspråken och de högsta betalda IT-yrkena
  • 5 nya programmeringsspråk du måste lära dig
  • Vill du bli en hackare? Detta är det programmeringsspråk du måste lära dig

De 5 bästa programmeringsspråken 2017

1. SQL

Fotokälla: Foto: Udemy

SQL eller Structured Query Language detta är verkligen ett av programmeringsspråken vanliga eller används mest av IT-spelare. Faktum är att användningen av det här programspråket når 50000 i år.

Detta programspråk används ofta för att organisera data i Relational Database Management System eller RDBMS. Förra året släppte Microsoft SQL Server 2016 som introducerade flera nya funktioner för att göra det ännu bättre öppen källa.

2. Java

Fotokälla: Foto: Nearsoft

Vem vet inte samma sak Java? Detta programmeringsspråk används verkligen av alla, även de som bara lär sig kodning. Detta beror på att tillväxten av användare av Java-programspråket har nått nästan 30000 under 2017.

Java är ett välkänt programmeringsspråk, som ofta används för olika ändamål, såsom operativsystem, programmeringsenheter och plattformar. Definitivt Android-appar, datorappar också Videospel det görs vanligtvis med Java.

3. Python

Fotokälla: Foto: Ozassignmenthelp

Pytonorm är det programmeringsspråk som används mest i arbete 2016 fram till nu. Vanligtvis används Python för programmering på hög nivå. Intressant är att Python själv är ett kodningsspråk som är mycket lätt att lära sig.

Flera bibliotek har gjort det här ett programspråk relaterat till matematik, fysik och naturlig bearbetning för utbildning. Jätteföretag som Google, Yahoo, NASA, PBS och Reddit använder Python för sina webbplatser.

VISA ARTIKLAR

4. JavaScript

Fotokälla: Foto: Udemy

JavaScript är också ett bra programmeringsspråk från 2016 till början av 2017 just nu. I själva verket, vad kan man göra med JavaScript? Mycket!

Först kan du använda den för att skapa en otroligt cool webbplats och sedan ett spel på webben. Själva JavaScript är kompatibelt med alla webbläsare som du brukar använda. Så chansen att misslyckas är liten

5. C ++

Fotokälla: Foto: Visualstudio

Programmeringsspråk C ++ visar nästan 20 000 jobberbjudanden som kräver att du behärskar det. Så därför kan man dra slutsatsen att C ++ i sig användes i stor utsträckning 2016 till februari 2017.

C ++ i sig är ett allmänt programmeringsspråk baserat på C Språk. C ++ i sig är ganska kraftfullt, vet du, har hög prestanda för att bygga programvarusystem, spelmotorer, webb- och stationära applikationer.

Det är de fem programmeringsspråken som används ofta fram till 2017. Glöm inte att läsa artiklar om programmet och andra intressanta skrifter från Jofinno Herian.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found