inget behov av att köpa, hur man byter en vanlig Android till en Samsung Galaxy S9 och S9 +

Begränsad budget men vill prova de senaste avancerade funktionerna i Samsung Galaxy S9 och S9 +? Så här ändrar du en vanlig Android till en Samsung Galaxy S9 och S9 +.

Den bästa smarttelefontillverkaren, Samsung, släppte nyligen två flaggskepp det senaste, nämligen Samsung Galaxy S9 och S9 +. Att förutspås att ha den bästa kameran i alla S-serien, i kombination med andra coola funktioner gör dessa två smartphones dyra.

Det tar Rp. 12-15 miljoner att äga dessa två smartphones. Men du kan fortfarande uppleva funktionerna i Galaxy S9 och S9 + utan att köpa dem. Nämligen med hur man byter Android till Samsung Galaxy S9 och S9 +.

  • Vill du köpa en Samsung Galaxy S9? Kontrollera detta först så att du inte ångrar det!
  • Varför ska du beställa Samsung Galaxy S9 och S9 + nu?
  • Samsung Galaxy S9 upprätthåller S8-skärmstorlek, gör det ingen skillnad?

Så här ändrar du vanliga Android Så Samsung Galaxy S9 och S9 +

Du kan ändra din smartphone eller Android-enhet (som inte är en Samsung Galaxy S9 eller S9 +) i två flaggskepp senaste Samsung det med hjälp av en applikation som kallas Upplev app för Galaxy S9 / S9 +. Du kan få den här applikationen gratis via Play Store.

Fotokälla: Bild: Wccftech

Om så är fallet kan du omedelbart följa hur man byter vanlig Android till Samsung Galaxy S9 och S9 + för att kunna uppleva de senaste funktionerna i stil med de två smartphones. Här är stegen:

  • Se till att du har installerat Experience-appen för Galaxy S9 / S9 + och att appen redan är installerad på din smartphone eller Android-enhet.
  • När programmet är installerat öppnar du programmet. Applikationen kommer att be om tillstånd för att komma åt foton och andra filer på din Android-smartphone.
  • Så här ska Experience-appen för Galaxy S9 / S9 + se ut. Det finns olika menyer som innehåller funktioner och specifikationer för Samsung Galaxy S9 som du kan prova genom demo på din Android-smartphone, inklusive kamerafunktioner (Super Slow-Mo, AR Emoji, etc.), tillbehör, funktioner trådlös laddning, och olika andra funktioner.
  • Tricket är att välja en av menyerna som du vill prova och sedan välja eller klicka på PRÖV DEMO. Ett exempel är för Super Slow-mo-funktionen i bilden nedan. Du kan prova en av de utmärkta funktionerna i Galaxy S9 på din Android-smartphone.
  • Glöm inte att prova andra funktioner som AR Emoji, Super Low Light och olika andra funktioner.

Det är ett enkelt sätt att förvandla din vanliga Android till en Samsung Galaxy S9 eller S9 +. Det förändras inte bokstavligen, men med metoden ovan kan du känna känslan och de nyaste och mest sofistikerade funktionerna hos de två flaggskepp Samsung, eller hur? Lycka till!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found