hur man gör skärmdumpar på Android som professionella foton

Skärmdumpens resultat är vanligtvis mycket platta och oattraktiva. Nu finns det ett sätt att göra skärmbildsresultatvisningen mer stabil!

Skärmdump eller skärmdumpar från smartphones ser vanligtvis väldigt vanliga och oattraktiva ut. För att göra det intressant måste vi oftast redigera det själv med hjälp av en redigeringsapplikation och lägga till bilder ram mobiltelefon.

Från och med nu behöver du inte vara mer komplicerad, killar! ApkVenue ger dig ett praktiskt och enkelt sätt att göra skärmdumpar bättre. Tricket är att använda en applikation för att göra skärmdumpar mer intressanta som heter Screener.

  • 100% framgång: Så här gör du en falsk skärmdump på en dator
  • Hur man tar skärmdumpar på Android utan att trycka på några knappar!
  • Hur man tar långa skärmdumpar på Android och iPhone Kan utan ansökan!

Gör mer attraktiv skärmdump LÄTT

För att lägga till en mobiltelefonram till skärmdumpen behöver vi nu inte göra det manuellt eftersom det finns ett praktiskt sätt. Du behöver bara ladda ner ett program som heter Screener på Mouse Street. Därefter installerar du det och du kan börja använda det. Här är de praktiska stegen för att redigera din skärmdump:

Appar Produktivitet Toastkod LADDA NER

Steg 1

Öppna Screener-applikationen så ser du den första visningen av denna applikation. Gränssnittet är enkelt och lätt att använda. Det finns ram mall för olika märken av mobiltelefoner och även smartklockor.

Om du glida skärm till höger kan du välja vilken typ av ram du kan använda från och med Platt, 3Doch Minst. Innan du använder en befintlig mall måste du ladda ner den först.

Steg 2

Välj den mall du ska använda och sedan knacka. Därefter öppnar du redigeringsmenyn. Du kan skriva in bilden från din skärmdump genom att trycka på ikonen (+) mitt i mobiltelefonmallen. Välj sedan den bild du ska använda, den kan vara från galleriet, Google Drive eller filhanteraren.

VISA ARTIKLAR

Steg 3

I inställningskolumnen längst ner kan du justera utseendet. Det finns två menyer nämligen Ram och Bakgrund. Du kan lägga till skuggor och justera ljusstyrkan i rammenyn.

I bakgrundsmenyn kan du välja att använda en heltäckande bakgrund eller en annan bild. För att flytta mellan dessa två menyer kan du trycka på navigeringsikonen till höger och vänster på skärmen.

Steg 4

När du är redigerad kan du spara den direkt. Tricket, tryck på ikonen i det övre högra hörnet. Välj därefter Spara, sparas dina ändringar automatiskt i ditt galleri i Screener-mapp.

Redigera resultat med hjälp av en Screener

Detta är det slutliga resultatet av redigering med denna Screener-applikation. Hur, så det är mer intressant, eller hur?

Det var Jakas rekommendation angående applikation för att göra skärmdumpar mer intressanta. Denna applikation är lätt att lära sig och även använda. Du kan börja prova det nu.

Läs också artiklar om Skärmdump eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found