Guide Tigreal Mobile Legends: Effektiva tankar Sug fienden!

Guide Tigreal mobila legender, har färdigheterna att suga och driva fiender. Hans förmåga är verkligen mycket fördelaktigt för laget.

Den här gången vill ApkVenue diskutera det guide Tigreal, en av de bästa tankhjältarna i Mobile Legends. Ja, denna Tigreal mystiska krigare används ofta i internationella arenatävlingar i Mobile Legends.

Även om den klassificeras som en lätt hjälte att använda, krävs en exakt strategi för att skapa möjligheter att vinna lagstrider.

Här är en guide för Tigreal i Mobile Legends, bygg rätt artiklar för Tigreal och tips om tricks för att använda Tigreal.

Tigreal Mobile Legends Guide

Tigreal skicklighet

Som en hjälte som har högt försvar och HP har Tigreal skicklighet att suga och driva fiender. Hans förmåga är verkligen mycket fördelaktigt för laget.

Varje attack ökar också hållbarheten Fysisk och Magi. Här är de färdigheter som Tigreal har:

Tigreals passiva skicklighet: orädd

Varje attack ökar det fysiska motståndet och det magiska motståndet, det kan staplas 5 lager. Effekten kommer att öka med nivå.

Skicklighet 1 Tigreal: Attack Wave

 • Nedkylning: 9.5
 • Mana-kostnad: 80

Tigreal kommer att skjuta en våg av attacker i en viss riktning, vilket resulterar i 350 poäng av fysisk skada på fienden och försvagar den Rörelsehastighet 65 procent i 2 sekunder.

Tigreal Skill 2: Sacred Hammer

 • Nedkylning: 12.5
 • Mana-kostnad: 110

Du kan röra dig snabbt i en viss riktning och samtidigt trycka fienden och producera 0 poäng med fysisk skada.

Om skickligheten träffar målet framgångsrikt kan Tigreal starta en andra etappattack, generera 180 poäng av fysisk skada och kasta fienden i luften.

Ultimate Skill Tigreal: Implosion

 • Nedkylning: 42.0
 • Mana-kostnad: 120

Detta är Tigreals mest användbara förmåga, Tigreal kan suga upp fiender runt honom.

Erbjuder 270 poäng av fysisk skada och bedöva fienden i 1,5 sekunder. (Denna färdighet kan motverkas av effekterna av Transformation och Knock Up).

Tigreal artikelbyggnad

Tigreal har mycket användbara färdigheter för laget, så du måste kunna överleva så länge som möjligt. Följande är rekommendationer för den bästa Tigreal Build-versionen av JalanTikus-teamet:

 • Demons advent
 • Tuffa stövlar
 • Blodtörstig kung
 • Orakel
 • Korrosionsskyta
 • Bladpansar

I det sista spelet kan du sälja skor (Tough Boots) för att köpa saker till Magic Blade, Brute Force Breastplate och Blade of Despair.

Battle Spell som Tigreal ska använda är Flimmer, att hoppa in bland fiendens horder.

VISA ARTIKLAR

Tigreal Mobile Legends Guide Tricks Tips

I början av spelet, gå ut med en av dina lagkamrater och fokusera på att jämna ut. Ingen anledning att lust att döda, få hjälpa också en bra sak.

Halvvägs genom spelet, håll alltid ett öga på kartan och fiendens rörelser. Kom ihåg att du kan driva fienden till tornet och dra nytta av tornets makt för att döda fienden.

I lagstrider är strategi oumbärlig. När laget är redo för strid, led dem och använd Flicker för att hoppa mitt i fienden.

Släpp sedan ULT> skicklighet 2> skicklighet 1 och låt dina lagkamrater göra resten.

Det är Tigreal Mobile Legends-guiden, de bästa byggobjekten som kan användas och några intressanta tips och tricks om Tigreal-hjältar som du kan träna.

Om du har andra tips och tricks kan du dela dem i kommentarfältet.

Se också till att du läser relaterade artiklar Mobile Legends eller annat intressant skrivande från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found