4 av de bästa gratisleverantörerna av e-bokwebbplatser

Som att läsa böcker från din mobiltelefon eller surfplatta? Kolla in några av de bästa gratis webbplatserna för e-bokleverantörer att lägga till i din e-boksamling!

Många av oss är det gillar verkligen böcker. Hurså? Boken representerar kunskapskälla som kan svara på våra olika frågor, lägga till insikt och mer.

Nu, tillsammans med den tekniska utvecklingen, kan du inte bara läsa böcker som är i fysisk form utan också kan läsa böcker också uppkopplad eller vad som ofta kallas e-bok som är tillgängliga gratis eller betald.

  • Vill du bli en professionell hackare? Här är 35+ GRATIS e-böcker om hacking!
  • HÄFTIGT! Denna bärbara dator har hyperlänkar som på en dator
  • MIT utvecklade en kamera för att kunna läsa stängda böcker

Här är de 4 bästa gratiswebbplatserna för e-bokleverantörer

Närvaron av e-böcker är verkligen mycket fördelaktig för de av er som gillar att läsa. Så du kan läsa böcker från olika källor utan att behöva hitta eller köpa den i en bokhandel. Tillräckligt för att tillhandahålla internetkvot, då du kan redan komma åt många böcker på många språk dock.

Du kan komma åt elektroniska böcker från valfri källa. Men majoriteten hemsida leverantör gratis e-bok är olagligt och bryter mot lagen. Ändå behöver du inte oroa dig för det finns fortfarande några den bästa gratis e-bokwebbplatsen lagligen erbjuder alla typer av bästa e-böcker att lägga till i din samling. I det följande kommer ApkVenue att berätta vad webbplatser är.

1. Boka Bon

Fotokälla: Foto: bookboon.com

BookBoon är den bästa gratis e-bokwebbplatsen som tillhandahålls läroböcker gratis och Premium e-böcker för företag. Denna webbplats är perfekt för dig som letar efter en e-bok om affärer och marknadsföring. Det finns mer än 1 000 gratis e-boktitlar vad som erbjuds och vad som är intressant behöver du inte heller registrera dig för att kunna ladda ner e-boken. Lätt rätt?

2. Projekt Gutenberg

Fotokälla: Foto: gutenberg.org

Projekt Gutenberg är den bästa gratis e-bokwebbplatsen någonsin aktuellt och även komplett. Tillgängliga mer än 49 000 titlar och i det finns många kategorier av böcker. Tillgängliga e-böcker finns också i flera format, t.ex. epub, Kindle och ljud. Du kan också hitta verk av klassiska böcker Jane Austen, Edgar Allan Poe, och så vidare här.

VISA ARTIKLAR

3. Gratis e-böcker

Fotokälla: Foto: free-ebooks.net

Gratis e-böcker är en webbplats för e-bokleverantörer som består av flera kategorier ** där varje kategori åtföljs av ** underkategorier igen.

Om du vill ladda ner böcker på gratisböcker, då måste registreras först. Registrering också fri, så att du inte behöver betala för att bli medlem.

4. Många böcker

Fotokälla: Foto: manybooks.net

Många böcker är en gratis e-böckerleverantörswebbplats som tillhandahåller mer än 30 000 böcker. E-böcker finns i olika typer av format, t.ex. NOOK, Kindle, iPads och eReaders. Här kan du välja filformat för boken som ska laddas ner eller ville bara läsa online endast.

Du inget behov av att registrera För att kunna ladda ner böcker, hitta bara vilken bok du behöver och du är kan omedelbart få det. Denna webbplats åtföljs av en lista med böcker rekommenderas och även den mest nedladdade boken.

Tja, där är det gratis och laglig webbplats för e-bokleverantörer allt du behöver veta. Har du andra referenser om de bästa och gratis webbplatserna för e-bokleverantörer? Dela med sig i kommentarfältet ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found