10 tips för att köpa den bästa Android-smarttelefonen för spel

Det finns så många saker du måste vara uppmärksam på när du väljer en Android-smartphone för spel. Här ger ApkVenue 9 tips om hur du köper en Android-smartphone för spel.

Tidigare var spel mer synonyma med spel som spelades på datorer och spelkonsoler, nu har vi kommit in i världen mobilspel. Var spelupplevelse på mobila enheter är både smartphones och surfplattor ännu mer fantastiska. Detta är oskiljaktigt från utvecklingen av själva mobiloperativsystemet som har blivit alltmer sofistikerat, särskilt Android- och iOS-operativsystemet.

Bortsett från det, utvecklingen hårdvara växer också snabbt. Särskilt processorer vars förmåga blir allt hårdare och till och med konkurrerande dataspecifikationer. Då, vad bör övervägas så att du verkligen får rätt smartphone spel. Här är tips om hur du köper en smartphone till spel och saker som du bör tänka på när du väljer en smartphone för spel.

Tips om att köpa en Android-smartphone för spel

  • 15 spel hotade att blockeras av regeringen
  • De 10 senaste Android-spelen i maj 2016

1. Chipset eller processor?

En av de viktiga komponenterna som upprätthålls när man spelar spel är SoC (System on Chip). Enkelt uttryckt är SoC utan tvekan hjärnan i en smartphone.

SoC består av flera delar med olika funktioner, t.ex. processor, GPU, modem och olika andra komponenter som reglerar databehandling.

De flesta människor vill jämföra nämnandet av processorer och SoC eller chipsets, sanningen är om du blir frågad vilken processor den här smarttelefonen är, är svaret enkelkärna, tvåkärnig, fyrkärnig, hexakärna, oktakärnaoch deca-core.

För chipset, nämn bara modellen och varumärket, till exempel Qualcomm Snapdragon 835, MediaTek Helio X25, Samsung Exynos 8895 Octa och andra. De är chipsets och själva processorn är bara en del av chipsetet.

2. Antal kärnor bestämmer prestanda?

belopp kärna är inte en garanti för snabb smartphone-prestanda eller inte. Frestas inte lätt av kvantiteter kärna mycket.

Optimerad processor kan vara mer kraftfull snarare än siffror, till exempel Apple A10 Fusion-chipset på iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Lita bara på fyrkärnig processor 2,34 GHz, men det är ingen tvekan om prestanda, eller hur?

Ändå, Qualcomm, på Snapdragon 820/821-chipset, litar Qualcomm bara på Kyro-anpassade processor med bara 4 kärnor. Medan den senaste versionen, Snapdragon 835, har 8 tum som är uppdelad i två, fyra högpresterande kärnor (@ 2,45 Ghz) och fyra energieffektiva kärnor (@ 1,9 Ghz).

3. Känn igen chipsetypen

Tips för Android-köp för spel nästa är att vara uppmärksam på typen av kretsuppsättning, det här är det som avgör om prestanda för en smartphone är bra. I den här mobila världen domineras chipsets av Qualcomm och MediaTek.

Qualcomms senaste chipset är Snapdragon 835. Om du har obegränsat med pengar är det naturligtvis inga problem att få en smartphone flaggskepp drivs av Snapdragon 835-chipset. Se tabellen för mer information.

KlassChipset
Snapdragon 800-serienSnapdragon 835


Snapdragon 800

Snapdragon 600-serienSnapdragon 652


Snapdragon 600

Snapdragon 400-serienSnapdragon 435


Snapdragon 400

Snapdragon 200-serienSnapdragon 212


Snapdragon 200

4. Nyaste mellanklasschipset eller gammalt avancerat chipset?

Om du känner dig som en riktig spelare men sitter fast på pengar, leta efter en smartphone med ett chipset Snapdragon 821 eller Snapdragon 820 på smarttelefonen flaggskepp förra året.

Samtidigt kan du leta efter smartphones med minsta chipset Snapdragon 615/625 för smartphones i mellanklass. Snapdragon 410/430-serien är mer lämplig för vanliga dagliga aktiviteter, till exempel hantering av sociala medier.

5. Ideal RAM och internt minne

Tips för att köpa Android till nästa spel är att välja den perfekta RAM-minnet och internminnet. RAM är en plats där dina spel kommer att lagras tillfälligt för åtkomst av processorn och GPU, medan det interna minnet är användbart för att lagra data permanent.

För att underlätta att spela spel är RAM-minnet som laddas för dagens Androids minimalt 3 GB eller 4 GB. Under tiden är det nödvändiga interna minnet minimalt 16 GB och helst 32 GB, köp inte en smartphone med 8 GB internminne.

6. Du behöver inte oroa dig för GPU: n

GPU är också en viktig del av att spela spel, i princip liknar GPU: n CPU men det som bearbetas är endast relaterat till grafik. Eftersom grafik är en viktig del av spelet kommer en snabb GPU att göra spelupplevelsen ännu mer spännande.

GPU: n är också ansvarig för bearbetning av speleffekter, en bättre GPU gör inte bara spel mer slät men det kommer också att göra spelet fullt av effekter. Så nu behöver du inte bry dig om att leta efter en smartphone med en bra GPU, eftersom den ingår i paketet med SoC. Om chipset är bra är det säkert att GPU också är bra.

8. Upplösning och skärmstorlek

Detaljerna ovan är helt tydliga, nu för skärmen. För att njuta av fantastisk grafik beror det också på skärmupplösningen. Leta åtminstone efter en smartphone med en upplösning 1080pBättre än, Quad HD.

Om skärmens storlek och typ är enligt smak, eller hur? Justerbar från 5,2 tum, 5,5 tum till 6 tum.

9. Batterikapacitet och måste ha snabb laddningsteknik

Att välja en smartphone för spel, en smartphone med stor batterikapacitet är verkligen mer hållbar. Men det måste också vara utrustat med en snabbladdningsfunktion som gör att laddning av ett smarttelefonbatteri inte längre tar lång tid.

10. Smartphone-rekommendationer

En passionerad önskan drabbas ofta av torra medel. Du måste vara tålmodig och spara. Följande är rekommendationerna för JalanTikus-versionen av spel-smarttelefonen.

KlassSmartphone-namnChipset-typ
Nytt flaggskeppMoto Z2 Force Edition


Viktig telefon

Gammalt flaggskeppSamsung Galaxy S7


HTC 10

Snapdragon 820-chipset
Tidigare flaggskeppSamsung Galaxy S6


Samsung Galaxy Note5

Exynos 7420 Octa-chipset
MidrangerASUS Zenfone 3


Snapdragon 625-serien

Slutsats

Det är Android-köptips för spel. Brådskande! Speciellt för er som påstår sig vara tunga spelare. Poängen är att köksbanan måste vara kraftfull, internt minne och RAM måste vara rymligt så att du kan ha mycket Installera spelet går igång smidigt.

Förutom specifikationerna för den perfekta skärmupplösningen och batterikapaciteten, för att öka bekvämligheten med att spela spel under lång tid. Om det finns tillägg, tveka inte att kommentera.

Läs också artiklar om Smartphone eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found