är det möjligt att köra en dator utan hårddisk?

Idag har nästan alla redan en bärbar dator eller persondator som vanligtvis används dagligen. Men har du någonsin försökt om du kör eller spelar en dator utan hårddisk, vad händer?

Idag har nästan alla redan en bärbar dator eller persondator som vanligtvis används dagligen. Men har du någonsin försökt om du kör eller spelar en dator utan hårddisk, vad händer?

Tja, genom den här artikeln kommer ApkVenue att berätta om en dator utan hårddisk fortfarande kan köras eller inte. Är du nyfiken på hur det kommer att bli?

  • Hur man döljer bilder på en Android-mobiltelefon, garanteras inte att fångas!
  • Enkla sätt att dölja applikationer på Android-smartphones
  • Enkla sätt att dölja filer på Android (utan applikation)

Är det möjligt att köra en dator utan hårddisk?

Svaret på frågan om det är möjligt att köra en dator utan hårddisk är BURK. Hur kan? Naturligtvis kan du, du behöver bara förbereda några saker senare, datorn kommer fortfarande att vara igång trots att den inte är så perfekt som att använda en hårddisk.

Hur man kör en dator utan hårddisk

Att slå på en dator utan hårddisk är faktiskt enkelt, du behöver bara installera ett operativsystem från en annan plats, till exempel en flash-disk. Förutom det, kan du använda andra metoder?

Naturligtvis kan du, du behöver bara använda en annan USB-enhet för att köra operativsystemet. Till exempel om det finns slots även för att installera ett SD-kort eller micro SD kan du fortfarande köra datorn. Men vanligtvis använder människor som försöker det Linux.

Slutsats

Så att få datorn att fungera normalt utan att använda hårddisken kan göras. Men från mycket erfarenhet använder de vanligtvis Linux-operativsystemet. I själva verket kan användningen vara bara genom att använda CD / DVD du vet.

Dessutom kan du läsa Wow! Dessa 5 typer av Linux kan ersätta Windows för att prova vilken Linux du kan prova. Se också till att du läser artiklar relaterade till datorer eller andra intressanta artiklar från Jofinno Herian.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found