hur man söker efter samma bild i vilken app som helst på Android

Så här hittar du samma bild på en Android-smartphone, användbart för de av er som vill hitta bilder med liknande bilder eller samma bild men med högre upplösning.

Med tanke på att Android tillverkas av sökmotorgiganten Google. Det är lite konstigt att det mobila operativsystemet inte har ett djupgående bildsökningssystem integrerat.

Ja, du kan lita på Chrome-webbläsaren för att hitta relaterad eller samma bild genom att trycka på bilden. Men det fungerar inte i andra appar.

Den relaterade bildsökfunktionen i sig är användbar för de av er som vill söka efter bilder med liknande bilder. Eller kanske för dig som vill ha samma bild men med en högre upplösning än det foto du har.

ApkVenue har en lösning, vill veta hur? Så här hittar du samma bild på Android.

  • Behöver du fortfarande installera en anpassad ROM på Android?
  • 10 senaste Android-smartphones februari 2017

Hur man hittar samma bild på Android

Ladda ner bildsökningsapplikationen

Rapportering från Gadget Hacks, utvecklare Denna namngivna Qixingchen har skapat ett mycket användbart program för att söka efter relaterade bilder som kallas Bildsökning.

Den här appen ger funktioner Google bilder in i din smartphone, vilket gör det möjligt att enkelt söka efter relaterad eller samma bild i alla applikationer.

VISA ARTIKLAR

Hur man använder bildsökningsapplikationen

  • Först ladda ner och Installera Bildsökningsapp i Google Play Butik.
  • Öppna applikationen, du kan justera inställningarna.
  • Tja, allt du behöver göra är att inaktivera inställningen "Öppna inställningarna innan uppladdningen", så att du kan utföra bildsökning snabbare.

Klar, nu kan du utföra bildsökningar relaterade till alla applikationer. Du gör detta genom att använda menyn dela med sigoch välj sedan "Bildsökning". Vänta några ögonblick, resultaten kommer fram. Du kan välja en bild med högre upplösning eller leta efter bilder som liknar visuellt.

Lycka till, dela med sig din åsikt! Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found