galen 3 TB ram, världens mest avancerade PC-specifikationer! för spel?

Vill du bygga den mest avancerade datorn? Om du vill bygga den mest sofistikerade datorn visar det sig att 32 GB RAM inte är något. Eftersom det finns datorer som kan installera upp till 3 TB RAM, även 3000 GB! Wow, vilken typ av dator är det? Kom och titta!

För att kunna köra olika program och spel idag behöver du naturligtvis höga specifikationer. Till exempel med 32 GB RAM.

Vill du bygga den mest avancerade datorn? Om du vill bygga den mest sofistikerade datorn visar det sig att 32 GB RAM inte är något. Eftersom det finns datorer som kan installera upp till 3 TB RAM, även 3000 GB! Wow, vilken typ av dator är det? Kom och titta!

  • Gör detta för att öka datorns spelprestanda upp till 200%
  • Intel realiserar den bästa PC-spelupplevelsen och VR-upplevelsen

Senaste raden av PC-arbetsstationer från HP

Fotokälla: Bild: HP

Det ryktas att HP lanserar en ny serie PC-arbetsstationer. PC-sortimentet, nämligen Z8, Z6 och Z4. Det är planerat att denna PC-linje släpps i Oktober eller november 2017 att komma.

För att ha en Z8 PC-arbetsstation kan du köpa den till priser som börjar på Rp. 35 miljoner. Medan du kan ha Z6 med priser från Rp. 27 miljoner, och slutligen kan du ha Z4 med priser från Rp. 18 miljoner.

56 kärnprocessorer, 3 TB RAM och 48 TB hårddisk

Fotokälla: Bild: HP

Intressant nog, från den här senaste HP-arbetsstationen PC, kapacitet uppgradera utestående. För PC-arbetsstationer kan Z8 uppgraderas till Xeon 56-kärnprocessor, 3 TB RAM, 48 TB hårddisk och 72 GB Nvidia Quadro VGA.

Om du tycker att uppgraderingen till Z8 PC-arbetsstationen är för mycket kan du använda Z6 eller Z4. På Z6 är den maximala RAM-uppgraderingen 384 GB, medan på Z4 den maximala RAM-uppgraderingen är 256 GB. På den Z4-dedikerade processorn är den största 23 kärnor.

Inte för spel!

Fotokälla: Bild: Unreal Engine 4

Med den här stora specifikationen kan det faktiskt vara för spel. Men det är inte optimalt. Till exempel användningen av processorkärnor, där det för spel med API DirectX 12 bara är optimalt med 8 kärnor. Det betyder att så många som 48 processorkärnor inte fungerar, det är synd, eller hur?

Namnet PC-arbetsstation är lämpligt för att göra filmer, göra 3D-design, skapa spel och mycket mer. I grund och botten, som namnet antyder, är den här datorn för kunderna professionella arbetare. Även som Jaka behöver du inte en dator med dessa sofistikerade specifikationer.

Om ditt enda behov är spel kan du verkligen inte använda en sådan dator. Vi rekommenderar att du använder en dator som är utformad för spel. Vad tycker du om dig själv, vill du fortfarande köpa den här datorn? Dela din åsikt!

Åh ja, se till att du läser PC-relaterade artiklar eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found