De 10 bästa skjutspel som du kan spela på din Android-smartphone

Gilla att spela skjutspel? Prova den här 10 bästa versionen av JalanTikus-skjutspelet. Garanterat kul!

Vid detta tillfälle kommer vi att diskutera spelet. Mer exakt skjutspel vilket är spännande. Det finns massor av skjutspel att spela för Android. Men inte alla är intressanta.

Den här gången vill ApkVenue ge en lista med skjutspel för alias skjutspel bäst för dig att spela den här veckan. Är du nyfiken på några spel? Kom igen, se recensionen nedan.

  • Måste titta! Här är 7 bästa RPG-teman anime idag
  • De 10 bästa RPG-spelen på Android du måste prova
  • Mobile Legends: Bang, DotA-spel för Android HP RAM under 1 GB

10 bästa skjutspel du kan spela på din Android-smartphone

1. Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill

Fotokälla: Foto: play.google.com

Sniper 3D Assassin är ett skjutspel som kan spelas ensamt. I princip liknar det här spelet hjortjägarspel, det är bara att målen är brottslingar eller terrorister. I det här spelet får vi ett vapen som vi kan välja och uppgradera efter behov. Även om de flesta vapen presenterades betalas, detta spel erbjuder fortfarande gratis vapen som vi kan uppgradera till slutförande.

2. Clear Vision 3: Sniper Shooter

Fotokälla: Foto: play.google.com

Precis som Sniper 3D-spelet är det här spelet också ett skjutspel för att döda fiender använd ett prickskyttvapen. Skillnaden är grafiken i detta spel väldigt minimalistisk, lämplig för Android-enheter som inte har höga specifikationer. Karaktärerna i spelet sticker inte heller ut. Uppdragen är relativt unika och vapnen är fortfarande enkla men kan ändå justeras efter dina behov.

3. Gun Club 3

Fotokälla: Foto: play.google.com

Spel Gun Club 3 ge en mängd moderna vapen som kan samlas in, förbättras och sedan använder vi efter behov. Det finns olika typer av vapen som Beretta M9 upp till geväret AWP-prickskytt vi kan komma hit. I det här spelet finns inte gameplay som ett skjutspel i allmänhet. Spelet är mer som en simulerad skytte med fokus på skjutbana och noggrannhet.

Det är många uppdrag och scenarier att vi kan spela. Så det är garanterat att Gun Club 3 ger en trevlig spelupplevelse.

4. Hjortjägare 2017

Fotokälla: Foto: play.google.com

Deer Hunter 2017 är ett skjutspel med fokus på jaktuppdrag. I det här spelet kommer vi ta rollen som jägare som måste slutföra uppdraget och samla spelets huvud. Jaktresultat, hastighet och noggrannhet kommer att lägga till bonuspoäng som vi kan samla för att köpa och uppgradera jaktutrustning.

Det finns också andra uppdrag förutom jakt som vi kan spela. Så spela Deer Hunter 2017-spelet kommer inte att tråka oss med ett monotont spel.

5. Pixel Gun 3D

Fotokälla: Foto: play.google.com

För er fans Minecraft, kommer du definitivt att känna till utseendet på spelet Pixel Gun 3D. I det här spelet är grafikdisplayen och alla objekt som karaktärer, spöken, zombier, skelett och andra utformade på ett sådant sätt som Minecraft.

Skillnaden mellan detta spel och Minecraft är där på handlingen. I Pixel Gun 3D är målet ingen ringare än döda alla monster så mycket som möjligt.

VISA ARTIKLAR

6. N.O.V.A. 3: Freedom Edition

Fotokälla: Foto: play.google.com

För fans sci-fi som är baserad Action äventyr, missa inte det här spelet. Spel som bär spända handlingar, moderna futuristiska vapen och unika krafter, all spänning i detta spel kommer garanterat att ställas ihop med PC-spel som i allmänhet är gjorda för spelkonsol med stor skärm. Men oroa dig inte, det här spelet är perfekt för att spela på enheter mobil.

7. Död effekt

Fotokälla: Foto: play.google.com

Hur känns det när du vaknar ensam i ett rymdskepp mörk och ensam, inga vänner alls, sedan plötsligt zombies som löper vilt jagar dig? Det här är vad du får när du spelar Död effekt. I grund och botten tar det här spelet en filmliknande inställning Utlänningar, men utomjordingarna här ersätts av zombier.

Oroa dig inte för svårighetsgraden i det här spelet. Vi kan ladda liv genom att stå på medicinsk pod som har tillhandahållits så att spelet är spännande kan fortfarande fortsätta tills du är klar.

8. Stridsfält

Fotokälla: Foto: play.google.com

Slagfält är ett spel som är lämpligt att spela om du är tycker inte om det med ett skjutspel som luktar hemskt och fullt av blod. Detta spel är utformat för spelare i alla åldrar kan spela det. Tricket är att byta vapen för att använda paintball. Kulorna ersattes med catballsoch blod också med färg, så det här spelet ser unikt ut.

Trots det, tro inte att det här spelet är väldigt lätt att spela. För att vinna detta spel, lita på hur exakt är långdistansskott och en gedigen lagstrategi.

9. Overkill: överlevnad

Fotokälla: Foto: play.google.com

Det här spelet är perfekt om du gillar det enkelhet och enkel spelning. När vi spelar behöver vi bara fokusera på pistolen eller vapnet och hålla karaktären i ordning vara redo när fiendens huvud kommer ur gömslet för att förbereda sig för att skjuta. För att vara ärlig är det här spelet mer som ett spel arkad klassiskt, men fortfarande utmanande att spela idag.

10. Blitz Brigade

Fotokälla: Foto: play.google.com

Blitz Brigade är ett spännande FPS-baserat spel och kan spelas av många online uppkopplad. Spelare kan gå med i matchen med det maximala laget är 6 personerberoende på kartan.

Summan är där 5 tecken att vi kan öppna och det finns många vapen kan köpas och erhållas när du vinner ett spel eller slutför ett specifikt uppdrag.

Det är listan 10 bästa skjutspel att du kan spela den här veckan. Vilken är din favorit? Om du har en lista med andra favoritspel, vänligen dela dem i kommentarfältet nedan. Hoppas det är användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found