hur man surfar gratis i flygplansläge (100% fungerar)

Kan du tro att din mobiltelefon fortfarande kan surfa även om du redan använder flygläge? Så här surfar du gratis i flygplansläge (100% fungerar)

För att de elektromagnetiska vågorna från smartphones inte ska störa flygmotorernas prestanda måste vi stänga av smarttelefonen när vi går ombord på planet. Men tack vare mer avancerad teknik kan vi använda Flygplansläge.

Genom att aktivera flygplansläge, automatiskt alla nätverksfunktioner som mobil data, WiFioch Blåtand på din smartphone kommer att dö.

Men du vet, tydligen kan du fortfarande internet på Flygplansläge du vet? Vill du veta hur man surfar i flygplansläge? Kolla in recensionerna nedan!

Hur man surfar med flygplansläge

Genom att stänga av alla nätverksfunktioner med Flygplansläge, är ditt smarttelefons batteri mycket effektivare.

Problemet är att ingen datatrafik överförs av smarttelefonen, du kan faktiskt inte komma åt internet.

Men du kan surfa på internet på Flygplansläge på följande sätt:

Steg 1 - Se till att dataanslutningen är på

  • Innan du går in Flygplansläge, se till att din smartphone-dataanslutning är på. Nästa, vänligen ange Flygplansläge.

Steg 2 - Skriv in den hemliga koden

  • I uppringare skriv din smartphone *#*#4636#*#*. Om det lyckas öppnar smarttelefonens hemliga kod menyn Enhetstestning på en smartphone. Välj sedan Enhetsinformation.

Steg 3 - Välj slå på radio

  • På menyn Enhetsinformationkommer all information att visas realtid din nuvarande enhet. Skrolla ner och leta efter ett alternativ Slå på radio, klicka sedan tills det ändras så Stäng av radio.

Steg 4 - Välj löptest

  • När radion är PÅ, skrolla upp och klicka Kör Ping Test. Detta för att bevisa att radion verkligen har varit aktiv.

Steg 5 - Klar

  • Voila, du kan surfa i position Flygplansläge! För att bevisa det, vänligen öppna det hemsida något eller inte Google Play Store för att ladda ner något.

Enkelt, verkligen hur man använder internet Flygplansläge detta!? Så nu kan du visa upp för vänner eftersom du kan surfa i en position Flygplansläge.

Notera: När den testas på flera smartphones kan den här metoden inte användas på smartphones som använder Indosat-operatörer. Men prova det själv.

Så, flygplansläge är inte säkert, snälla?

Frågan uppstår då, är det sant att det är säkert att använda flygplansläge i ett flygplan? För på detta sätt visar det sig att i flygplansläget även om vi fortfarande kan surfa.

Så försök inte surfa i flygplansläge på flygplanet! Eftersom effekten ännu inte är känd på flygmotorernas funktion.

Läs också artiklar om Flygplansläge eller artiklar från Epi Kusnara Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found