hur man skapar en whatsapp-länk för olshop & bio medsos

Hur man skapar en WhatsApp-länk är det mest praktiska så att du inte behöver spara kontakter. Kolla in hur du skapar WA-länkar för de senaste olshop & sociala medier här!

Hur man skapar en WhatsApp-länk för olshop eller sociala medier biobehov är det ibland viktigt för dig att veta. Speciellt om du är en berömd kändis.

Tja, lyckligtvis har WhatsApp en funktion som heter "Klicka för att chatta"som låter dig göra hur man skapar en WA-länk för olshop eller andra behov.

Denna funktion används vanligtvis affärsmän som vill kommunicera med potentiella kunder. Utan besväret med att ange ett nytt telefonnummer behöver potentiella kunder bara klicka på WA-länken.

Så, bara beväpnad WA-länkkan du kommunicera med nya personer utan att behöva spara det nya numret i kontakter. Tja, vad sägs om det hur man skapar WA-länken?

Lugna dig, gäng! I den här artikeln kommer ApkVenue att vägleda dig från början till slut en guide om hur du skapar en WhatsApp-länk det enklaste och kortaste. Nyfiken?

Samling av sätt att skapa den senaste WhatsApp Link 2020

Fotokälla: send.my.id

WA-länken är vanligtvis installerad på flera sociala medier, till exempel Facebook, Instagram eller till och med i WhatsApp Group för att göra det lättare för människor att stanna vid chattfunktionen i fråga.

På det sättet behöver du inte längre bry dig om att ange ett telefonnummer i kontaktlistan utan kan chatta direkt från WA-länken som presenteras Olshop eller online köp och försäljning ansökan vid hans stall Bio.

Här kommer ApkVenue att tillhandahålla några steg för hur du skapar en WhatsApp-länk direkt till privat meddelande (privat chatt / PM) sammanfattas från olika källor. Är du nyfiken? Kolla in recensionerna!

1. Hur man skapar en WA Me-länk

Ett av de enklaste sätten att skapa en WhatsaApp-länk är genom funktionerna från WhatsApp själv, gäng.

Senare kommer du att ges kort länk WhatsApp kopplas sedan till det WhatsApp-nummer som du vill använda.

För mer information, här är en recension hur man skapar en WhatsaApp-länk med wa.me Mer!

Steg 1 - Öppna applikationen Notes

  • Först och främst öppnar du först Notes-applikationen eller vad som helst för att skriva WhatsApp-länken som kommer att skapas. Snälla du Kopiera och Klistra följande länkkod:

//wa.me/nomortelepon


//api.whatsapp.com/send?phone=nomortelepon

De två koderna ovan kan alla användas, gäng. Så du behöver inte vara förvirrad över vilken kod du ska välja.

Steg 2 - Fyll i WA-telefonnumret

  • kort länk ovan ser du texten "telefonnummer". Radera texten och ange sedan WA-telefonnumret som du kommer att använda där.

  • Kom ihåg! Skrivsystemet måste vara i enlighet med de fullständiga internationella reglerna för nummerformat, UTAN noll-, fästen, eller remsa. Här kan du se ett exempel på att skriva.

SANT EXEMPEL:


//wa.me/628123456789


//api.whatsapp.com/send?phone=628123456789


FEL EXEMPEL:


//wa.me/08123456789


//api.whatsapp.com/send?phone=+628-123-456-789

Lätt rätt? Det är stegen för att skapa en WA-länk som du kan inkludera på Instagram Bio eller Facebook som du har.

2. Hur man skapar en WA-länk på Bitly

Bortsett från att använda kortlänk wa.me, du kan också, du vet, försöka skapa en WA-länk via Bitly-webbplatsen.

Här kommer den länk som presenteras att bli kortare så den är lämplig för de av er som vill prova hur man skapar en WA-länk för Olshop. Fördelen är att du kan komma ihåg den angivna koden.

Istället för att du blir mer nyfiken kommer ApkVenue omedelbart att ge dig en guide hur man skapar en WhatsApp-länk på Bitly. Här är hur!

Steg 1 - Öppna Bitly-webbplatsen

  • Det första steget, genom en webbläsarapplikation på din mobiltelefon eller bärbara dator, öppnar Bitly-webbplatsen på webbadressen //bitly.com/.

Steg 2 - Ange länken som ska förkortas

  • Om den är öppen hittar du en stor kolumn som säger "Förkorta din länk".

  • Här är ditt jobb riktigt enkelt! Ange länken som du vill klippa eller förkorta-kan. Till exempel kommer Jaka att använda wa.me länk som redan finns tillgängligt ovan.

Steg 3 - Välj knappen 'Korta'

  • Klicka på när du är klar Förkorta. Gjort!

Du stannar här kopiera och klistra in kortlänken som har tillhandahållits och lägg det på din Instagram Bio, Olshop, Facebook eller andra sociala medier.

Skärmen visas när du klickar på kort länk på toppen mer eller mindre så här, gäng.

Tror du att vi kan anpassa länknamnet själv? Så det är inte en kombination av bokstäver och siffror utan direkt i form av ord.

Svaret BURK, gäng! Du måste dock registrera dig först. Välj vilken som är mer praktisk!

3. Hur man skapar WhatsApp Linktree på sociala medier (Instagram, Facebook, Olshop)

Förutom att gå igenom guiderna wa.me och Bitly kan du också skapa WA-länkar för affärer eller något annat via webbplatsen Linktree.

För er som söker hur man skapar en WhatsApp-länk på Instagram eller hur man skapar en WhatsApp-länk på Facebook, stegen som ApkVenue kommer att förklara nedan måste du vara uppmärksam på, gäng!

Istället för att dröja kvar, här är en guide om hur man skapar en WhatsApp-länk på Linktree som ska läggas ut på Instagram / IG och Facebook också!

Steg 1 - Besök Linktree-webbplatsen

  • Först och främst, från Google Chrome-applikationen eller annan webbläsare, öppna Linktree-webbplatsen via URL-adressen //linktr.ee/.

  • Nästa att göra kort länk här måste du logga in först. Om du inte har en? Registrera dig, gäng!

Steg 2 - Välj "Lägg till ny länk"

  • Klicka på om du har gått igenom alla registreringsprocesser Lägg till ny länk.

Steg 3 - Ange önskad information

  • I detta skede anger du den information som krävs, till exempel titel och länkadress. För dig som vill göra WhatsApp Linktree är allt du behöver göra att ange wa.me-länken som visas i pil nummer 1.

-Gör detta tills indikatorn till höger ändras från gul till grön.

  • När du är klar kan du kopiera och klistra in länken som är i pil nummer 2 till Bio IG, Olshop eller Facebook och andra sociala medier.

Senare kommer skärmen när du öppnar länken att vara exakt densamma som pil nummer 3. Det är väldigt enkelt, eller hur?

Så för att skapa en WhatsApp-länk på IG, FB eller Olshops behov, lever du bara kopiera länk bara till bio i varje socialt media, gäng. Gjort!

Åh ja, för de av er som fortfarande är nyfikna på denna Linktree-diskussion kan du läsa ApkVenues följande artikel: Hur man gör linktree.

VISA ARTIKLAR

4. Hur man skapar en WhatsApp-länk med ett kort meddelande

När du förstår hur du skapar en WA-länk för Olshop eller lägger på Bio IG / Instagram, Facebook och andra sociala medier kan du också lära dig att skapa en WhatsApp-länk med ett kort meddelande.

Det vill säga senare efter att du klickat kort länk WA, din chattkolumn fylls automatiskt med ord. Vanligtvis används detta för WA Business-konton.

Nyfiken på hur man skapar en WhatsApp-länk med det här tricket? Här är stegen!

Steg 1 - Kopiera länkkoden

  • Som ett första steg, kopiera följande kod för att få WA-länken med ett kort meddelande.

//wa.me/nomorteleponwhatsapp/?text=textcodeur1

  • Kom ihåg! Du måste fylla i WhatsApp-telefonnumret enligt de fullständiga internationella nummerformatsreglerna, UTAN NÅGON noll-, fästen, eller remsa, samma som stegen ovan.

Steg 2 - Redigera länkkoden efter behov

  • För informationen _text kodad1 _, fyll i den korta meddelandets URL-kod som du vill skriva. Så här till exempel.

//wa.me/628123456789/?text=I%20ingin%20membeli%20gadget%20yang%20Anda%20jual

Sådan är guiden för att skapa WA-länkar till direktchatt för företagskonton eller andra konton. Riktigt enkelt, eller hur?

5. Hur man skapar en WhatsApp-grupplänk

Om ApkVenue tidigare hade tillhandahållit mycket information om hur man skapar Linktree WA eller andra sociala medier som var personliga, vad sägs om er hur man skapar en WhatsApp-grupplänk?

Med tanke på att WhatsApp-gruppen i sig inte har ett telefonnummer, så du kan inte skapa länken.

Men ta det lugnt, gäng! Eftersom WhatsApp-gruppen i sig redan har en länk som du kan dela med andra potentiella medlemmar i gruppen.

Det är bara det, med en anmärkning om att denna WA-grupplänk bara kan erhållas när du spelar rollen som gruppadministratör. Så om du inte är administratör kan du inte ha WA-grupplänken.

Hur ser du sedan WhatsApp-grupplänken? Här är stegen.

Steg 1 - Öppna WA-gruppen

  • Du öppnar WA-gruppen vars länk du vill dela. Men kom ihåg! Här måste du ta rollen som admin, va.

  • Efter det, du tryck på avsnittet WA-gruppnamn de.

Steg 2 - Välj "Bjud in länk"

  • I detta skede, du skrolla tills du hittar ett alternativ "Bjud in via länk".

  • Välj det menyalternativet och välj sedan 'Kopiera länk'.

Redan klar! Nu bor du klistra och dela länken med potentiella medlemmar i din WhatsApp-grupp.

BONUS: Fler WhatsApp-tips

Fotokälla: Ibrahim Vatih

Så är det hur man skapar en WhatsApp-länk som du kan använda på Instagram, Olshop, Facebook och andra konton.

Om du är intresserad av att ändra din WhatsApp med den senaste MOD kan du läsa artikeln WhatsApp MOD APK med de bästa funktionerna från 2020 som Jaka hade skrivit.

Om du vill veta hur man gör söta WA-klistermärken kan du omedelbart läsa artikeln Bästa WA (WhatsApp) Sticker Application 2020 det följande. Mycket komplett, eller hur?

Det var guiden för hur man skapar WA-länkar. Hur är det verkligen lätt, eller hur? Om du har ett annat sätt kan du skriva ner det i kommentarfältet nedan. Håll dig uppdaterad med Jakas andra skrifter, va!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found