recension: final fantasy xv för pc, spelet måste spela 2018!

Efter en lång väntan har denna legendariska spelserie äntligen återvänt till PC med en all-out! Super cool grafik, intressant gameplay och en otroligt vidöppen värld! Detta Final Fantasy XV-spel är utformat för att kunna njutas av tunga spelare, till avslappnade spelare. Har du försökt?

Spelets historia kan inte skiljas från legendserien som gjorts Square Enix (eller tidigare känd som Squaresoft), det är Final Fantasy. Sedan tiderna Super Nintendo, moderna konsoler och handhållen, som alla har en typ av Final Fantasy-spel minnesvärd, det är till exempel svårt att glömma Final Fantasy VII till PlayStation vilket är bekant för nästan alla spelare i den här världen. Men av alla befintliga spelplattformar glömmer datorer vanligtvis, eller det numret, eftersom den största spelmarknadsandelen finns i konsoler.

Verkligen, FFVII finns också på datorn FFVIII, FFIX och så vidare, men spelet kommer upp med portad vilket är svårt eller som det tar ett dussin år att förverkliga. Inte så med FFXV. Square Enix verkar börja se datorer som en potentiell marknad och de tar det på allvar. Final Fantasy XV (FFXV) lanserades i PC Region Asia av Bandai Namco Entertainment, är bara ett år från konsolversionen och kommer med en mängd otroliga kvalitetsförbättringar. Som vad? Och vad är det här spelet? värt det att köpa? Låt oss se tillsammans.

  • De 10 mest fuskbossarna i spelet, kan inte förlora!
  • Inte bara Final Fantasy, det här är 5 andra roliga Fantasy-temaspel
  • 15 bästa RPG-spel 2020 på Android & PC | Kan också vara offline, vet du!

Nästan fotorealistisk grafik!

Fotokälla: Istimewa | FF Versus XII-motor (vänster) och dess slutliga version med Luminous Studio-motorn (höger)

Tack vare motor ny formulerad av Square Enix, nämligen Ljusstudio, Final Fantasy XV ser fantastiskt realistisk ut. Förbättringen från den tidigare generationens grafik kommer att vara mycket synlig om du jämför grafiken med gameplayFinal Fantasy Versus XII (namnet på detta spel för 4 år sedan), kommer att vara mycket annorlunda. Belysning används nu materialbaserad belysning, HDR10produktion till en TV / bildskärm som stöder HDR-standarder, 4K-stöd, partikeleffekt resultatet ser vackert ut, och världen är inte längre förrenderad eller instanserad, men hellre öppen värld.

På PC, för grafikkortanvändare Nvidia GeForce GTX, kan du använda funktionerna Nvidia GameWorks för en mer detaljerad och subtil partikel-, hår- och skuggeffekt. Ändå behöver AMD-användare inte bli avskräckta, för även om dessa funktioner inte är aktiva är spelprestandan fortfarande smidig och grafiken fortfarande fantastisk. I JT-labbet testade vi med Intel i5 och Radeon RX 480 8GB, visade sig vara bekväm vid 60 fps. En sak: Förbered dig ladda ner tidskrävande när spelets filstorlek når 80 GB!

Hektisk, men strategiskt spel!

Kontroll i det här spelet med en gamepad kommer att kännas mer naturligt och lättare än att använda ett tangentbord / en mus. Ja, inte konstigt ... Men utsökt, kartläggning Du kan ändra knapparna för alla enheter efter eget önskemål. Så, hur är spelet? Inte längre använder turbaserad eller växlar som klassisk Final Fantasy, du är nu äventyrlig och slåss in realtid, vilket betyder att tiden går som den är.

Detta innebär att kampen blir mer och mer hektisk, och ibland kommer du att ha svårt att organisera attacker, stava, Artikel såväl som varp eller blinka (på grund av de förmågor som huvudpersonen i detta spel har, Nocto), men spännande! På grund av utsikten tredje person Dessutom, om det finns ett monster som är stort i storlek, kommer det att se proportionellt ut och mycket utmanande. För att resa, förutom att gå och åka Chocobo, kan du också ta en bil som heter Regalier.

Standard RPG-systemet är här, från status, föremål vilket ökar spelarens attribut, upp till stava eller magi och kalla. Det som är unikt är dock vänassistanssystemet (skicklighetstaggar), och även förtrollning. Eftersom Nocto åkte på äventyr med tre av sina andra vänner, nämligen Prompto, Gladiolus och Ignis, så även om de inte kan kontrolleras helt kan du ändå kalla dem och aktivera skicklighet som kommer att hjälpa till slåss.

Systemet förtrollning väldigt kreativ, för du kan samla in material för tre typer av element: eld, is och elektricitet till en viss mängd. Att skapa en stava, du behöver bara ta mängden av varje och blanda den med Artikel andra, som är slumpmässiga och du kan vanligtvis få det från att välja föremål på vägen eller monster släppaoch alla Artikel det kommer att ge effekt på stava som är gjorda. Förutom skicklighetstaggar och stava, Det finns också Royal Arms för Nocto, ett otroligt kraftfullt men livskrävande mystiskt vapen och det mest bisarra men sanna systemet: kulinariskt!

Ja, varje gång Nocto et al tar en paus eller stannar vid en restaurang eller bar, kan de äta, och typ av mat ger status lyft annorlunda. Så mat blir inte bara gimmick bara, men har en viktig roll för kontinuiteten i ditt spel. Dessutom måste du vara flitig att samla matingredienser eller köpa dem på restauranger för att få matrecept. Frestad av Ignis-specialiteter? Du kan prova dessa läckra Ignis-recept genom att följa riktlinjerna från kokboken "That's It!" arbetet med en Redditor som kallas kallelse aranea_highwind på gemenskapens webbplats, Reddit.

Måste spela spel i år!

I form av gameplay, spännande! När det gäller grafik förstör det verkligen ögat ... hur är det med historien? Har du någonsin sett en film Kingsglaive: Final Fantasy nyligen på bio? Eller anime-serien Final Fantasy XV Brotherhood? Ja, Final Fantasy-berättelsen den här gången är verkligen massiv och väldigt komplex, för den handlar om en prequel-berättelse, sedan händelserna i biografen, sidoberättelse resan till Nocto och vänner och också berättelsen efter allt detta. Om du vill veta hela historien, ja, måste du titta på hela filmen och anime-serien, inklusive att spela spelet. Är det inte fantastiskt?

Det känns som om en spelare inte har spelat Final Fantasy är den ännu inte komplett. Men om du är en PC-spelare är Final Fantasy definitivt inte ett prioriterat spel, för inte alla serier finns på PC. När allt kommer omkring är det föråldrat och föråldrat. Nu, som PC-spelare, bör vi vara stolta, ett spel av den här kalibern kan komma till PC inte långt efter konsolen, och vi hoppas att denna trend i framtiden kan bibehållas, till och med förbättras av utvecklarna. Bravo!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found