3 sätt att återställa hackad Instagram

Har du problem med att returnera ditt hackade IG-konto? Följande är en samling sätt att återställa hackad Instagram.

Kanske har du 100 eller till och med 100 tusen följare, men när du känner ett konto Instagram du blev hackad, du måste vara irriterad. Dessutom, om kontot inte kan öppnas.

Först och främst är det du kan göra:

  • Rapportera det till Instagram hjälpcenter

  • välja Sekretess- och säkerhetscenter

  • Välj därefter Rapportera något och klicka på Konto kapas. Följ sedan bara instruktionerna på sidan.

Förutom att rapportera och be om hjälp direkt till Instagram finns det flera andra sätt att göra det själv för att återställa hackad Instagram.

Så här återställer du hackad Instagram enkelt och snabbt

Den här gången har ApkVenue sammanfattat tre sätt att återställa hackade Instagram-konton enkelt och snabbt.

Om Instagram är hackat men du kan fortfarande logga in

Om ditt Instagram-konto plötsligt används av någon annan, men du fortfarande är inloggad på det kontot, finns det ett antal saker du kan göra för att återställa ditt hackade Instagram-konto.

  • Öppen Instagram-applikation på din mobiltelefon och välj sedan inställningar för att ändra ditt lösenord.
  • Kontrollera listan när du har bytt lösenord godkända ansökningar för att säkerställa att hackare inte laddar upp eller postar från andra källor.

  • För att ta bort all applikationsåtkomst som är ansluten till din Instagram måste du logga in med en PC eller bärbar dator via en webbläsare. När du har angett din profil väljer du menyn inställningar Klicka sedan Auktoriserade appar.

  • Sedan, Återkalla åtkomst eller avbryta åtkomst till applikationer som du inte känner igen eller helt enkelt återkalla all åtkomst.

  • Nu kan ditt Instagram-konto inte längre nås av andra personer. Det finns en möjlighet att personen känner till ditt lösenord så att de kan komma in på ditt Instagram-konto. Så, håll lösenord konfidentiella!

Om Instagram är hackat men inte kan logga in

Om så är fallet betyder det att du har att göra med en bättre hackare.

Faktum är att många hackare byter lösenord så att det är svårt för oss att komma in på våra konton.

Följande är hur du återställer hackad Instagram om du inte alls kan logga in.

  • Öppen Instagram-applikation på din mobiltelefon. Klicka sedan glömt lösenord. Skriv sedan ditt Instagram-användarnamn eller e-postadress. Om du inte kan prova att ange ditt mobilnummer också.
  • Efter det är du följ bara instruktionerna för att återställa ditt Instagram-konto.

Om användarnamnet och e-postadressen också ändras hackare

Om dessa hackare inte bara ändrar ditt lösenord utan också ändrar ditt användarnamn, e-post och du inte har tillgång till e-postmeddelandet som är kopplat till ditt konto, så är du kan inte följa stegen ApkVenue som nämns ovan.

Om så är fallet är det inte omöjligt för dig att returnera ditt konto. Det första steget allt du kan göra är kolla e-post du som är ansluten till Instagram-kontot.

Om det finns ett meddelande i inkorgen eller skräppost från Instagram som nämner det begäran eller en begäran om att ändra din Instagram-e-post, försök att klicka på alternativet som ApkVenue markerat nedan för att bekräfta att det inte var du som skickade in en e-poständring.

Om du inte hittar meddelandet kan du försöka söka efter det soptunna eller papperskorgen eftersom det kan raderas.

Men om e-postmeddelandet från Instagram verkligen inte finns, Du kan använda Facebook för att ändra din Instagram-e-post. Detta kan du göra om du var tidigare redan kopplat din Instagram till Facebook.

Stegen är som följer:

  • Klicka på för Android-telefoner Få hjälp med att logga in på inloggningssidan. Klicka sedan på inloggning med Facebook. Och använd dina Facebook-referenser för att logga in på ditt Instagram-konto.

  • Under tiden, om du är en iPhone-användare, klicka Facebook-ikon (Fortsätt som ...Ditt namn).

  • När du har loggat in, gå direkt till menyn inställningar och återställ din e-postadress och ditt lösenord.

Så här skyddar du din Instagram från hackare

För att förhindra att ditt konto hackas har ApkVenue tips om hur du skyddar din säkerhet från hackare, nämligen att aktivera tvåfaktorsautentisering i inställningsmenyn.

Den här metoden garanterar inte att 100 procent av din Instagram är fri från hackare, men det gör det åtminstone lite svårt för hackare att komma åt ditt Instagram-konto eftersom det finns dubbel skydd.

Det är 3 sätt att återställa hackad Instagram enkelt och snabbt. Lycka till!

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found