5 av de bästa Marvel superhjältspelen på Android, ledsen att inte installera!

För er fans av Marvel-superhjältar och vill samla Avengers-laget för att rädda planeten. ApkVenue presenterar ett urval av de bästa superhjälte spelen från Marvel Comics på Android

Alla vill vara en superhjälte, annars kanske du vill vara en superskurk. Bekänna? Tidigare hade Jaka gjort de bästa Batman- och Superman-spelen på Android för DC Comics-fans.

Tja för er fans Marvel-superhjälten och vill samla Avengers-teamet för att rädda planeten. ApkVenue presenterar ett urval av de bästa superhjältspelen från Marvel Comics på Android och iOS som du inte bör missa.

Bortsett från Avengers har Marvel faktiskt ett mer hett lag som inte är mindre intressant, nämligen Defenders. När Avengers fyllde i Iron Man, Thor, Hulk och Captain America, då Försvarare fylld med Luke Cage, DareDevil, Jessica Jones och Iron Fist. Här är spelet.

  • 12 chockerande fakta om Marvel Comics
  • Bevisa det! Om du är en riktig slang, gissa det riktiga namnet på följande superhjälte
  • 12 av de mest värdelösa, unika och galna superhjältar någonsin

Marvel Superhero Game för Android

1. MARVEL Future Fight

Detta spel samlar de största superhjältarna från Marvel Universe för att slåss episk som avgör mänsklighetens öde. I Marvel Future Fight spelar du som ett lag, där dessa karaktärer kan ändras efter behag under spelet.

Skapa din grupp från Avengers som Hulk, Spider-Man, Iron Man, Captain America, liksom andra berömda Marvel-hjältar som Luke Cage och Daredevil.

RPG-spel Netmarble-spel LADDA NER

Denna gami har ett koncept som heter dungeon crawler. Du kan använda de virtuella knapparna som visas på skärmen som teckenkontroller. Intressant kommer du att vara involverad i originalberättelsen av den hyllade författaren Peter David och testa dina färdigheter mot andra spelare i 3v3-strider.

Det finns ett läge enspelarläge, komplett med steg-för-steg-baserade strider för att låsa upp exklusivt innehåll, nya dräkter och belöningar. Du kan också kalla dina vänner via Ally-systemet för att be om förstärkning och hävda seger som ett lag. Förutom normala attacker kan dessa Marvel-hjältar också använda färdigheter som kan kastas var 30: e sekund.

2. MARVEL tävling av mästare

MARVEL Champions tävling är ett spel med en genre stridande vilket gör att du kan spela dina favorit Marvel superhjälte mästare. Från och med Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Thanos, Kang the Conqueror och andra Marvel-superhjältar.

Ditt jobb är att bygga de starkaste allianserna, utveckla strategier och slåss för att nå toppen i Alliance Event och ta Alliance Quest Series för att få exklusiva priser.

Spel Arcade Marvel Contest of Champions LADDA NER

Marvel Contest of Champions presenterar också stridande en mot en med systemet kortuppsamling. Du är tillräckligt knacka eller hårt slag att slå upp motståndaren.

VISA ARTIKLAR

3. MARVEL Avengers Academy

I spelet MARVEL Avengers Academy Här kommer du bli ombedd att utveckla en skola för superhjältar från Avengers-teamet som Captain America, Hulk, Thor, Iron Man, agenter för Shield. Missa inte några av antagonisterna som Loki och medlemmar i Hydra-organisationen.

TinyCo äventyrsspel LADDA NER

Förutom att bygga skolor måste du också utbilda superhjältar så att de tar examen och förtjänar att bli mästare. Så du måste också utveckla olika anläggningar där karaktärerna kommer att interagera med andra karaktärer som sovsalar, klassrum, laboratorier, sportbyggnader och andra.

4. LEGO Marvel Super Heroes

Speciellt för dig som älskar Lego-spel är det här spelet verkligen intressant att prova. Ja, LEGO Marvel Super Heroes presenterar Marvel Comics hjältekaraktärer, såsom Hulk, Spiderman, Iron Man, Captain America, Thor och andra Marvel-superhjältekaraktärer i form av Lego.

Detta spel kombinerar action och äventyr av superhjältar, liksom kärnan i humor och pussel som är typiska för Lego-spel. Du kan njuta av den ursprungliga berättelsen, där Nick Fury kallar till Iron Man, Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine och andra superhjältar för att rädda jorden från hot.

Det finns mer än 91 tecken som du kan spela från Marvel Universe och kommer att fortsätta växa när du planerar upp. Du måste slutföra 45 actionfyllda uppdrag, bekämpa superkämpande brottslingar med superkrafter som flyg, superkrafter och osynlighet.

5. Mix + Smash: Marvel Mashers

Som namnet antyder, i det här spelet kan du blanda och smash din favorit Marvel superhjälte. Till exempel Iron Mans huvud, Hulks kropp, Spider-Mans händer och Groots fötter. Som ett resultat ser det riktigt konstigt ut men den här kombinationen gör det ännu mer kraftfull.

Ja, du kan blanda upp så många som 20 utseende, styrkor och förmågor hos Marvel-superhjältar för att bekämpa superskurkar som också är blandade som Green Goblin, Loki, Doc Ock, Ultron och Rhino.

Det är de 5 bästa Marvel-superhjältspelen på Android. Genom ett spel kan du bli vilken karaktär du vill, inklusive en superhjälte eller superskurk. Så vad tycker du?

Läs också artiklar om Spel eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found