ett enkelt sätt att titta på 3d-videor på en bärbar dator

För närvarande finns det många storbildsfilmer som presenterar visar i 3D-format. Naturligtvis gör detta dig ännu mer upphetsad när du tittar på filmen. Förutom det kommer upplevelsen av att titta på 3D-filmer också göra dig smart.

För närvarande har det varit många långfilmer som presenterar interna intryck 3D-format. Naturligtvis gör detta dig ännu mer upphetsad när du tittar på filmen. Förutom det kommer upplevelsen av att titta på 3D-filmer också göra dig smart. Du måste ha sett 3D-filmer på teatrar?

Men om du alltid tittar på 3D-filmer i teatrarna är ApkVenue säker på att dina fickpengar tar slut omedelbart. Därför gav ApkVenue det genom den här artikeln hur man tittar på 3D-videor vilket du dock kan göra på en bärbar dator eller PC. Är du nyfiken?

  • Festliga billiga sätt att titta på heta 3D-videor på din dator eller bärbara dator
  • Att titta på 3D-filmer kan göra dig smartare
  • Hur man gör Stop Motion-videor på Android enkelt!

Hur man tittar på 3D-videor med en bärbar dator eller PC

Hur man tittar på 3D-videor eller 3D-filmer på en bärbar dator är faktiskt väldigt enkelt för dig att göra. Du behöver bara ta några steg för att få det att hända. Så du kan skapa en biograf i ditt eget hem eller till och med ditt pensionat med dina älskade vänner.

På tal om hur man tittar på 3D-videor, vet du vad 3D är? 3D eller som har en förlängning 3-dimensioner är formen på ett objekt som har en längd, bredd och höjd. Tja, själva termen 3D används ofta i konstvärlden, animationer, datorer och även matematik. Så när du tittar på en 3D-video kommer du att känna effekten som verkar som om den kommer ut ur skärmen. Okej, följ bara hur du tittar på 3D-videor nedan.

  • Först måste du ladda ner gratis VLC Media Player-programvaran först.
Appar Video och ljud LADDA NER VideoLAN.org
  • Därefter öppnar du VLC Media Player-programvaran och klickar sedan på Verktyg och välj Effekter och filter.
  • Välj sedan en flik Videoeffekter.
  • Välj alternativet längst till höger och klicka Avancerad.
  • Då kommer det att finnas olika alternativ, du behöver bara kryssa Anaglyph 3D endast.
  • Om du inte har använt den här metoden för att titta på 3D-videor blir resultaten som du ser så här.
  • Om så är fallet kommer 3D-videon, som ursprungligen delades upp i två, att bli en så här.

Hur, hur man tittar på 3D-videor på en bärbar dator vilket är väldigt enkelt, eller hur? Unga människor som du äger definitivt en bärbar dator eller PC. Båda kan fortfarande göras för båda enheterna. Åh ja, glöm inte att spela 3D-videor via VLC Media Player, du måste ladda ner filmer med SBS (sida vid sida) 3D. Ge din åsikt i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found