anti-mainstream! Dessa fyra spel har en undervattensmiljö! marken är föråldrad ...

Spelen nedan presenterar en undervattensvärld som inte är lika fantastisk. Låt oss se nedan, vilka spel menar du? Kom igen, låt oss lyssna!

Para utvecklare gör vanligtvis spelet med en vacker miljö så att spelarna blir förvånade och aldrig glömmer det. Titta bara på framgången med franchisen Far Cry eller Monster Hunter World. Trots olika tider är den presenterade världen fantastisk.

Det skiljer sig från de två spelen ovan, spelen nedan presenterar världen under havet vilket är inte mindre fantastiskt. Se omedelbart nedan, vilka spel betyder ApkVenue? Kom igen, låt oss lyssna!

  • Nostalgi! 5 old school onlinespel återupplivades på smartphones
  • Istället för att underhålla gör dessa 5 spel spelarna ännu mer stressade
  • Dessa 5 spel är de största misslyckandena i videospelindustrins historia

ANTI-MAINSTREAM! 4 Detta spel har undervattensinställningar! Mark är inte eran ...

1. Alla serier från BioShock

Den här är en franchise där inställningen där alla serier är under vatten. Stad under vatten som du brukar se i filmer du kan utforska och uppleva äventyrets spänning i det här spelet.

2. SOMA

Prova det här spelet om du är har aldrig varit spela den. I det här spelet kommer du att känna hur läskigt det är att vara på en högteknologisk plats i det djupaste havet. Bortsett från det berättelsen väldigt komplex så att du får reda på vad som hände med huvudpersonen i slutet av berättelsen.

3. FarSky

Om du är uttråkad av spel överlevnadhantverk som Minecraft, prova det här spelet. Ha likheter i spelet, men olika inställningar. I det här spelet måste du lära dig hur överleva i havets djup genom att dra nytta av de resurser som finns runt dig medan du måste hitta ubåtdelen för att återvända till fastlandet.

4. Song Of The Deep

Det finns två sätt för spelare att utforska undervattensvärlden vad som är vackert i det här spelet, nämligen dykning och användning av en ubåt. Även visuellt är grafiken bara 2D och inte lika bra som de andra tre spelen ovan, är undervattensvärlden riktigt färgstark. Undervattensvärlden full av färger, den charmiga huvudpersonen, till den melankoliska huvudmusiken kommer definitivt att få dig att utforska djupare.

Det är några spel som presenterar en fantastisk undervattensvärld. Hur? om du känner dig uttråkad av spel på land, tycker ApkVenue att du bör prova dessa spel. Den nya inställningen kommer säkert att ge en ny känsla av att spela också, eller hur!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found