hur man skapar en ram i Word 2007, 2010, 2013 och 2016

Jag vill ha ett dokument skrivet av Ms. Ditt ord är snyggare? Låt oss se hur man skapar en ram i Word, den enklaste och mest praktiska i alla versioner av Ms. Ord.

Microsoft Word är ett av de viktigaste programmen på nästan alla bärbara datorer och datorer idag. Dess funktion som ordbehandlingsprogram kan fortfarande inte matchas programvara Övrig.

De många funktionerna som erbjuds i Microsoft Word gör att många människor är anslutna och är ovilliga att byta till att använda det programvara en annan ordbehandlare hittills.

Det är inte bara produktivitetsfunktionerna som blir höjdpunkter Fröken. Word, estetiska funktioner som ramar, ingår också i detta program.

För dig som vill göra dokumentet du skapar mycket mer intressant kommer ApkVenue denna gång att diskutera hur man skapar en ram i Word.

Hur man skapar en ram i Microsoft Word

Ram- eller gränsfunktionen har funnits i Microsoft Word länge. Dessa funktioner är många används för att dekorera sidan omslag samt för att skriva andra estetiska ark.

Hans skickliga närvaro försköna utseendet på skrivarket, vilket gör ramar till en av de utmärkta funktionerna som ofta används för att göra uppgifterna snyggare och mer attraktiva.

Med så många versioner av Ms. Word som används i Indonesien, den här gången kommer ApkVenue att diskutera hur man skapar en ram i Microsoft Word i flera versioner.

Från och med Ms. Word 2007 till Ms. Word 2016, allt ApkVenue kommer att diskutera i detalj om hur man använder ramfunktionen på skrivarket.

Hur man skapar en ram i Word 2007

Även om det är en ganska gammal version, Microsoft Word 2007 fortfarande i stor utsträckning i Indonesien.

Microsoft Word-användare som känner att Ms. Word 2007 kan fortfarande användas för att tillgodose deras behov, många är ovilliga att göra uppgradera till en ovanstående version.

Därför kommer den här gången ApkVenue att fortsätta diskutera hur man skapar ramar i Word 2007 för lojala användare, och här är de fullständiga stegen.

  • Steg 1 - Öppna Ms-programmet. Word och gå till menyn Sidlayout.

  • Steg 2 - på menyn Sidlayout välja Sidgränser för att visa nästa urvalsfönster. Här kan du justera utseendet på gränsen efter önskemål.

  • Steg 3 - Klicka på för att visa fler alternativ alternativ på menyn Sidgränser. Här kan du ställa in ytterligare alternativ angående placeringen av den ram du vill göra. Klicka på OK om det räcker.

På detta sätt kommer typdokumentets utseende omedelbart att ändras. Du kan upprepa stegen ovan om den visade ramen inte passar ordentligt.

Hur man skapar en ram i Microsoft Word 2010

Förutom Word 2007 används Microsoft Word 2010 fortfarande i stor utsträckning i Indonesien. Utseendet är det enkel och även dess funktioner är ganska kompletta gör att många människor blir kär, även idag.

Denna version stöder också olika estetiska funktioner, inklusive ramar. Därför kommer ApkVenue också att diskutera hur man skapar en ram i Microsoft Word 2010.

Här är några steg du kan ta för att skapa och redigera ramar på Ms. Word 2010.

  • Steg 1 - Öppna Microsoft Word-programmet och öppna menyn Sidlayout.

  • Steg 2 - på menyn Sidlayout välja Sidgränser för att visa fönstret Kantlinjer och skuggning.

  • Steg 3 - Gör ytterligare inställningar för typen av ram, utseende, färg, tjocklek och till och med kantformen enligt vad du vill ha. När du är klar klickar du på OK.

Det finns olika inställningar på rammenyn som du kan justera. Här är du fri att skapa ramar efter din fantasi och dina behov.

Du kan också se förhandsvisning raminställningar som du gör i kolumnen Gränser och skuggning, för att inte öppna och stänga raminställningsfönstret fram och tillbaka för justeringar.

Hur man skapar en ram i Word 2013

Nästa version av Microsoft Word som ApkVenue kommer att diskutera är Ms. Word 2013. Från och med den här versionen Microsoft Words utseende började förändras drastiskt, anpassar stilen enkel och minimalism.

Menyn i den här versionen ser annorlunda ut med tidigare versioner, men du behöver inte oroa dig för vi kommer också att diskutera hur man skapar en ram i ordet 2013 här.

Inget behov av att ta lång tid, här är några steg du kan följa för att justera utseendet på ramen eller kanten på skrivarket som du arbetar med.

  • Steg 1 - Öppna Microsoft wolrd-program och öppna menyn Design.

  • Steg 2 - på menyn design välj _Page Borders för att öppna raminställningsfönstret.

  • Steg 3 När raminställningsfönstret öppnas gör du justeringar baserat på dina individuella behov.

Det är fortfarande detsamma som i föregående version, på menyn Gränser och skuggning Du kan ändra kanttyp, färg, tjocklek och andra små detaljer.

Här kan du vara kreativ efter behag. Du kan också använda den här metoden som ett sätt att skapa en inbjudningsram i Word, eftersom principerna fortfarande är desamma.

Hur man skapar en ram i Word 2016

Den senaste versionen som ApkVenue kommer att diskutera processen för att skapa ramen är Microsoft Word 2016. Den här versionen är en relativt ny version och har använts i stor utsträckning i Indonesien.

När det gäller utseende har Word 2016 och 2013 ett liknande allmänt utseende. Det finns ingen signifikant skillnad i utseende eller design.

Trots det, naturligtvis en nyare version har bättre och mer avancerade funktioner också, och ramfunktionen är inte heller kvar för att inkluderas i den här versionen.

Här är stegen du kan ta i en serie av hur du skapar en ram i Word 2016.

  • Steg 1 - Öppna Microsoft Word-programmet och öppna sedan menyn Design.
  • Steg 2 - på menyn Design klick Sidgränser för att visa nästa urvalsfönster.
  • Steg 3 - Du kan göra nödvändiga justeringar och inställningar i det här nya fönstret, som att ändra design, färg och layout på ramen.

Faktum är att arrangemang och ramdesignfunktioner som erbjuds Ms. Word 2016 skiljer sig inte så mycket från tidigare versioner.

Ändå kan du fortfarande använda ramen för att förbättra utseendet på dokumentet i kombination med sidnummer och andra element.

Så här skapar du en ram i Word i fyra versioner av Microsoft Word som du kan öva på för att göra utseendet på skrivsidor mer attraktivt.

Även om många av dem fungerar som estetiska värdeförstärkare är den här funktionen fortfarande obligatorisk för dig att behärska på grund av de olika typerna av uppdrag som du kan få senare.

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delar den här gången vara användbar för er alla, och vi ses i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Fröken. Ord eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found