3 sätt att spara internetkvoter på PC upp till 40%

Hittills har datorn eller datorn som du alltid använder för internetåtkomst verkligen visat sig vara mer slösaktig när det gäller att använda internetkvoter jämfört med smartphones.

När du hör ordet PC får du inte bli förvånad längre, eller hur? Ja, som en elektronisk enhet som kan göra många saker är PC: s berömmelse svårt att glömma, även om dess prestige har besegrats av smartphoness dominans. Datorer används dock fortfarande av många användare runt om i världen, både för dokumentbehandling, grafisk design, speleller för internetåtkomst. När du pratar om internet kommer du naturligtvis att komma ihåg att du sparade internetkvoten. Åh ja, i föregående artikel kan du också läsa Hur man sparar kvot på Android, men den här gången kommer vi att diskutera hur man sparar internetdatakvot på en dator.

Ja, hittills har den PC eller dator som du alltid använder för internetåtkomst visat sig vara mer slöseri med att använda internetkvoter jämfört med smartphones. Anledningen i sig beror på storleken på PC-skärmen som är mycket större än smartphone-skärmen så att den tvingar PC: n att vara girig när den öppnar webbplatsinnehåll. Detta kan naturligtvis inte tolereras. Anledningen är att om du fortsätter så här kommer det att göra din plånbok tunnare snabbt. Så för att förhindra att detta händer är det enda sättet att spara datakvot. Så det är därför vi genom den här artikeln kommer att berätta alla tips om hur du sparar internetkvoter.

  • 7 sätt att spara internetkvot för alla operatörer, mest effektiva!
  • Så här sparar du 100 MB kvot under en hel månad
  • Hur man sparar internetkvot när man strömmar YouTube på Android

3 sätt att spara internetkvot på PC Upp till 40%

1. Visa inte någon bild

Det första tipset om hur man sparar internetkvoter på en dator gäller bildens utseende. Bilder är som att dekorera internet. Utan hans närvaro känns internetvärlden smaklös. Men om din internetkvot dör och inte har betalat ännu, är det bästa sättet att kunna njuta av internet ännu längre inte att visa bilder i webbläsaren, eftersom det här är ett av de bästa kvotbesparande sätten. Även om sättet att spara internetkvot detta kommer att göra internetupplevelsen mindre allvarlig, men det är för ditt eget bästa och din plånbok inte ska vara fel, eller hur? När allt kommer omkring, inte varje dag du surfar utan bilder. För hur kan du göra det på följande sätt:

  • Google Chrome: Inställningar >> Visa avancerade inställningar >> Sekretess >> Innehållsinställningar >> Bilder >> Visa inga bilder.
  • Mozilla Firefox: Skriv "about: config" i adressfältet >> Skriv "permissions.default.image" >> Ändra värde 1 till 2 genom att ändra.
  • UCBrowser: Allmänt >> Övrigt >> Sekretess >> Innehållsinställningar >> Bilder >> Visa inga bilder. Visa inga bilder.
  • Opera: Inställningar >> Webbsidor >> Bild >> Visa inte bilder

2. Installera User Agent

Gillar du inte sättet att spara din första datakvot? Oroa dig inte, du kan fortfarande välja det andra kvotsparande tricket. Det räcker att installera tredje parts tillägg i sina respektive webbläsare, du kan redan känna känslan av att spara internetkvot utan att oroa dig för att få slut på kvoten. Åh ja, User Agent är ett tillägg som erbjuder funktioner för att ändra utseendet på de webbplatser du besöker till andra lägen, till exempel Chrome, Firefox, Opera, Safari webbläsarlägen. I vart och ett av dessa lägen väljer du bara opera- eller opera-miniläge eftersom det kommer att visa webbplatsen i en minimalistisk storlek som automatiskt sparar på internetdatakvotan.

  • Google Chrome och Uc-webbläsare: Ladda ner det här
  • Opera: Ladda ner det här
  • Firefox: Ladda ner det här

3. Ändra din webbläsare med Opera Mini

Opera skiljer sig från Opera Mini. Skillnaden i sig är i Opera som är speciellt för PC, medan Opera Mini är för mobila enheter. På det här sättet att spara datakvot måste du installera och använda webbläsaren Opera Mini på en dator, aka en dator om du vill komma åt internet.

Vid första anblicken verkade detta omöjligt att göra. I själva verket kan du, så länge det görs genom att använda det programvara tillägg kallas MicroEmulator. Emulatorprogramvara Denna uppgift är att köra Java-applikationer (*. Jar), ​​som inkluderar Java-versionen av Opera Mini.

  • Ladda ner Java för PC (om du inte har det)
  • Ladda ner Java-versionen av Opera Mini
  • Ladda ner MicroEmulator för Windows

Installera Java på din dator. Efter det, öppna den MicroEmulator och välj Öppna MIDlet-filen, öppna sedan Java-versionen av Opera mini-applikationsfilen som hämtades tidigare. I så fall blir det så här:

Det är de olika knep som vi kan berätta om hur du sparar internetkvoter på en dator. Även om det verkar trivialt anses detta trick vara effektivt för att övervinna problemet med slösaktig internetkvot på datorer, datorer, bärbara datorer eller bärbara datorer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found