7 bästa Google Chrome VPN-tillägg 2020

På en bärbar dator som använder Google Chrome och vill använda ett VPN-tillägg? Kolla in rekommendationen för den bästa VPN Chrome-tillägget för JalanTikus-versionen!

Behöver du ett VPN men är lata att installera programvaran eftersom bärbara minnet är fullt av koreanska anime- och dramasamlingar?

Koppla av, ApkVenue har en lösning för dig. Istället för att behöva bry sig om att installera programvaran bör du installera ett VPN-tillägg i din webbläsare.

Den här gången kommer ApkVenue att ge dig några rekommendationer bästa VPN Chrome-tillägget 2020 vilket kan göra internet ännu snabbare!

Varför ska du använda ett VPN Chrome-tillägg?

Foto med tillstånd av: Behance

Huvudsyftet med att ha en VPN-förlängning på Chrome är att håller dig anonym och skyddad från digitala brottslingar.

Finns det inte ett inkognitoläge? Faktum är att detta läge kan få dig att verka anonym, det är bara att informationen du anger / tar bort fortfarande kan upptäckas av utomstående.

VPN-tillägg också lättare och mindre konsumerande resurs för många system. "Bonusen" som du kan få inkluderar att blockera annonser.

De flesta VPN-tillägg i den här listan fungerar bara som ombud eller bara påverka trafik som går genom Chrome.

Den här tillägget fungerar bara när du använder Chrome, så ditt nätverk är inte helt säkert. Krypteringsnivån är vanligtvis begränsad till att använda protokollen SOCKS och HTTP / HTTPS.

Rekommenderade bästa Chrome VPN-tillägg

Nu vet du varför du behöver ett VPN-tillägg för din Chrome. Så, vilka VPN Chrome-tillägg skulle ApkVenue rekommendera för dig?

1. ZenMate gratis VPN

Fotokälla: Chrome Web Store

Det första VPN-tillägget som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är ZenMate gratis VPN eftersom hastigheten är ganska tillfredsställande och stabil.

Som en VPN-förlängning för Chrome anser många ZenMate att vara en av de bästa på grund av dess olika funktioner.

En av de unika funktionerna i detta Chrome-gratis VPN är SmartPrice. När du handlar online får du prisjämförelser för andra relevanta produkter.

Du kan bara använda alla dess premiumfunktioner gratis under en vecka. Ändå räcker gratisversionen för dig att använda.

2. Hotspot Shield

Fotokälla: Chrome Web Store

Legendarisk VPN, Hotspot Shield, har också en version av dess Chrome-tillägg. Du kan säga, den här tillägget är en av de säkraste att använda.

Precis som tidigare har denna VPN-förlängning också två versioner, nämligen gratis och betald. Naturligtvis kan du välja den betalda versionen för att få alla funktioner.

Om du är tålmodig nog med låga hastigheter och irriterande annonser, välj gratisversionen.

Det finns fem serverländer som du kan välja mellan, nämligen USA, Frankrike, Kanada, Chile och Sverige. Den enkla installationen är lämplig för de av er som inte känner till VPN.

3. ExpressVPN

Fotokälla: Chrome Web Store

Nästan i varje Jaka-artikel relaterad till VPN, ExpressVPN nästan alltid där. Inte för att det sponsrar JalanTikus utan för att denna VPN-applikation anses vara en av de bästa.

Det finns flera inställningar som du kan använda, till exempel spoofing plats eller WebRTC-blockering.

Du kan använda detta tillägg för att avblockera av geolokaliseringsskäl. Du verkar komma från ett annat land, men förblir anonym.

Serverhastigheten är också ganska bra, även om det ibland tar lång tid att ansluta.

En annan bästa Chrome VPN-tillägg. . .

4. TunnelBear VPN

Fotokälla: Chrome Web Store

När du har installerat tillägget TunnelBear VPNkommer du omedelbart att skickas till registreringssidan så att du kan göra registreringsprocessen enklare.

Serverhastigheten varierar beroende på plats vi väljer. Det finns åtminstone 16 länder som du kan välja mellan.

Det största problemet som detta tillägg har är dess begränsningar bandbredd för användare av gratisversioner, endast 500 MB per månad.

Detta belopp för vissa människor saknas mycket, särskilt om du är hakad ström Netflix via Chrome.

5. NordVPN

Fotokälla: Chrome Web Store

NordVPN välkänd för sina flerplattformiga funktioner. Att vara en förlängning av Chrome är bara en av dem.

Gränssnittet är kortfattat och lätt att förstå. När du loggar in med ditt NordVPN-konto kommer du omedelbart att anslutas till den bästa tillgängliga servern.

Denna gratis VPN för Chrome är också lätt så att den inte saktar ner din bärbara dator. För säkerhet kan du stänga av WebRTC permanent.

Det finns också en funktion som heter CyberSec som blockerar annonser och skadlig kod. Det finns gratis testversion i 30 dagar för att du ska försöka!

6. DotVPN

Fotokälla: Chrome Web Store

Nästa finns DotVPN som också ofta får positiva recensioner från användarna. Denna förlängning erbjuder bandbredd vilket är oändligt.

Förutom det får du också skydd moln brandvägg och 4096-bitars kryptering. Så den här förlängningen är lämplig när du är ansluten till ett offentligt internetnätverk.

Dessutom finns det dussintals serverplatser som du kan använda, från Kanada, Japan, Sverige, USA, till Storbritannien.

7. CyberGhost VPN

Fotokälla: Chrome Web Store

Det senaste VPN-tillägget som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är CyberGostVPN. Denna förlängning kan blockera annonser, spårning av skadliga parter, för att skydda dig från att komma in på farliga webbplatser.

Din identitet kommer att vara anonym när du surfar på internet. Du kan också avblockera geografiska platser om du vill njuta av en filmserie som inte kan ses i Indonesien.

Dess användningstrafik krypteras med 256-bitars AES. Så du behöver inte vara rädd för att du kommer att hackas eller att dina privata data kommer att bli stulna.

Det var några av rekommendationerna om bästa VPN Chrome-tillägget 2020 som du kan använda för att skydda dina privata uppgifter.

Dessutom dominerar Chrome för närvarande webbläsarmarknaden genom att kontrollera cirka 60%, vilket lämnar sina konkurrenter ganska långt borta.

Nästa, vilken webbläsare vill du rekommendera för ett VPN-tillägg? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om VPN eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found