gör fel val! detta fungerar 8 typer av emblem på mobila legender

På den ursprungliga nivån har emblemet inte någon effekt, men om nivån är hög så kommer emblemfunktionen att vara ännu mer användbar.

I Mobile Legends-spelet hittar spelarna en unik funktion som heter Emblem. Den här funktionen fungerar som en extra status för hjälten i matchen. På den ursprungliga nivån har emblemet inte någon effekt, men om nivån är hög kommer emblemfunktionen att vara ännu mer användbar.

Det finns 8 typer av emblem att välja mellan i Mobile Legends-spelet. Emblemen öppnas när du planar upp. Varje emblem har olika funktioner. Tja, här kommer vi att granska funktionen av de 8 emblemen i Mobile Legends. Lyssna, låt oss!

  • Dessa 4 Mobile Legends Heroes kan vara två roller samtidigt! Måste användas om du vill vinna
  • 5 misstag mest gjorda när du använder hjälte mördare i mobila legender
  • 5 Most Terrible Mage and Tank Duet in Mobile Legends

Funktion av 8 typer av emblem i Mobile Legends

1. Fysiskt emblem

Physical Emblem är en typ av emblem som först öppnas för spelare. Genom att välja detta emblem får spelarna ytterligare attacker, rustning och HP. Fysiska emblem kommer att vara till stor hjälp för spelare som använder Fighter eller Assassin hjältar.

2. Magiskt emblem

Detta magiska emblem är mycket användbart för Mage and Support-hjältar eftersom det tenderar att fokusera på magiska attacker och försvar. Genom att använda detta emblem har spelarna mer försvar när de möter attacker från liknande hjältar. Spelarhjältsfärdigheter kan också nedkylning snabbare så att den kan användas utan att behöva vänta länge.

3. Tankemblem

För dem som är vana vid att använda Tanker-hjältar är denna typ av emblem det mest lämpliga valet. Tankemblem tillåter spelare att tjäna ytterligare HP och bra magiskt försvar så det är mycket användbart för laget.

4. Djungelemblem

Jungle Emblem är Emblem-setet som passar bäst för spelare som gillar att jaga skogsmonster. Genom att använda denna typ av emblem får spelarna ytterligare attackhastighet och rörelsehastighet. Detta är mycket användbart för att maximera de färdigheter som hjältar av Fighter eller skytten har.

5. Fysisk mördare

Om du använder en Assassin-hjälte, välj sedan Physical Assassin för emblemet. Physical Assassin är perfekt för dig som är galen MVP på grund av detta emblem mer fokuserad på fysiska attacker och öka skadan.

6. Magisk mördare

Mage hjälte skicklighet som använder Magic Assassin Emblem kommer att maximeras. De attacker som ägs kommer att vara mer optimala eftersom Magic Assassin Emblem kan öka magiska attacker, påskynda nedkylningen och öka styrkan hos en Mage-liknande hjälte.

7. Fighter Emblem

Fighter Emblem är mycket lämplig för användning av Fighter hjältar. Detta emblem kommer att ge ett större HP-tillägg och maximera varje attack som hjälten startar. Den resulterande skadan blir ännu mer dödlig.

8. Roamer-emblem

Roamer Emblem är en typ av emblem som kan öka rörelseshastigheten och öka magi och fysiska attacker. Inte bara mot fiendens hjältar, detta emblem kan också användas för att jaga skogsmonster och öka skadorna som hjälten genererar.

Det är 8 Mobile Legends-emblem med olika funktioner. Se till att du väljer det emblem som matchar hjälten du använder så att emblemet inte slutar förgäves.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found