allvarligt skadad! hur man gör "bomb 42" djup webb hacking teknik

Med uppfyllandet av hackare på djupnätet finns det naturligtvis också många hacktekniker som skapats på djupnätet. En av de berömda hackteknikerna från deep web, nämligen Bomb 42. Vilken typ av hackteknik är det? Kom och titta!

Det är mycket känt, där den djupa webben fylls av många hackare. Detta är också en av anledningarna till att djupnätet är en så farlig del av internet.

Med uppfyllandet av hackare på djupnätet finns det naturligtvis också många hacktekniker som skapats på djupnätet. En av de berömda hackteknikerna från deep web, nämligen Bomb 42. Vilken typ av hackteknik är det? Kom och titta!

  • Förskräckt! Detta är den tragiska historien bakom den djupa webbvideon "Hamburger Lady"
  • Förskräckt! Detta är den tragiska historien bakom den djupa webben "Red Room" -video
  • Förskräckt! Detta är den tragiska historien bakom den djupa webbvideon "Jeff the Killer"

Hur man gör den djupa webbhackingstekniken "Bomb 42"

Fotokälla: Bild: The News World

Bomb 42 visar sig vara en speciell algoritm i ZIP-format. När den extraheras kommer den att ha en filstorlek på 4.2 Petabytes eller däromkring 42000 gigabyte. Det är inte färdigt där, under extraheringsprocessen kommer det också att skada all data och hårdvara. Den fullständiga metoden är som följer ...

Steg för att utföra "Bomb 42" Deep Web Hacking Techniques

Steg 1

Ladda först först "Bomb 42" -filen, du kan ladda ner den via följande länk:

Ladda ner:Bombfiler 42

Steg 2

Om det redan har laddats ner gör du det "Döp om". Ge det till exempel ett fängslande namn "Senaste Tsubasa Amami Photos.zip" eller "Free Diamond Mobile Legends.zip".

Steg 3

Du kan skriva in den på en flash-disk, ladda upp den på internet, e-post och andra. Målet är att den här ZIP-filen ska nå offret. Berätta för mig, lösenordet är "42".

Steg 4

Klar, titta på offret och vänta på hans reaktion.

Notera: ApkVenue är inte alls ansvarigt för all data- eller programvaru- eller hårdvaruskada orsakad av denna handledning. ANVÄND DET KLART!

VISA ARTIKLAR

För att undvika denna teknik, uppenbarligen mycket lätt. Du vill bara inte frestas att öppna filer som är oklara eller du inte vet, särskilt om lösenordet är 42. Förhoppningsvis kan denna information vara till nytta för dig!

Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till Hack eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: Ister


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found