måste använda! 7 bästa livsstilsprodukter på mobila legender

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera några av de bästa livsstilsprodukterna i Mobile Legends. Detta är perfekt för dig som har svårt att överleva under krig. Kolla in följande recensioner, ja!

Objekt i Mobile Legends kan kallas ytterligare färdighetseffekter för hjältarna. Alla Mobile Legends-hjältar är utrustade med passiva färdigheter och aktiva färdigheter coola grejer, men det betyder inte att de inte behöver det Artikel. Faktum är att saker behövs för att optimera färdigheter och göra hjältar mer hävstång i strid. Vissa hjältar litar till och med starkt på föremål.

I form av livsstöld, föremål är också mycket nödvändiga eftersom inte alla hjältar har livsförmåga. Den här gången kommer ApkVenue att diskutera några av de bästa livsstilsprodukterna i Mobile Legends. Detta är perfekt för dig som har svårt att överleva under krig. Kolla in följande recensioner, ja!

  • Hur man spelar Mobile Legends på PC och bärbar dator utan att vara långsam, push rank fortsätter att krascha!
  • 7 sätt att spela mobillegender för nybörjare, ensamrankning till mytisk!
  • 8 sätt att få gratisskal för mobila legender: Bang bang

De 7 bästa livsstilsartiklarna i Mobile Legends

1. Bloodlust Axe

Bloodlust Axe riktigt lämplig för hjältar som inte har mana som Hilda eller Chou alias kan utfärda färdigheter kontinuerligt. Detta objekt kommer att fungera om attacken träffas av en fiende. Inte bara ytterligare 70 fysiska attacker och 10% minskning av nedkylningen, Bloodlust Yxa kommer också att göra hjälten mer immun genom att lägga till så mycket livsstil 20% varje gång den skicklighet du kastar träffar målet.

2. Mystic Container

Mystic Container kommer att komplettera hjälteförsvaret med ytterligare 300 HP-poäng och 12% stavningsvamp som också kan komplettera livsstilen. Förutom det ytterligare 15% magisk kraft kommer också att göra hjälteattacken ännu farligare.

3. Oändlig strid

Oändlig strid är ett objekt som ger många fördelar för spelare. Förutom att leverera en livstid på 15%, lägger den här artikeln också till 65 fysiska attacker, 25 magisk kraft, 300 mana, 5% rörelsehastighet och 250 hk. Så den här artikeln är perfekt för hjältar som gillar skräppost som Alucard. Med tillägg av livsstilen, HP och stora attackeffekter kan din hjälte vara starkare och mer dödlig.

4. Haas's Claws

Om du gillar att använda en fighter är det obligatoriskt för dig att köpa den här föremålet. Haas's Claws ger en stor tilläggslevnad på 20%. Inte bara det när det gäller din mobiltelefon mindre än 40%, då kommer denna artikel att ge ytterligare 10% ytterligare livslängd. Förutom det är Haas's Claws också mycket lämplig för skytt eftersom det kan lägga till fysisk attack så mycket som 70 poäng.

5. Himmelens fjäder

Himmelens fjäder du använder den verkligen för hjältar vars attacker är lite långsamma. Eftersom det här objektet ger en ytterligare attackhastighet på 30% och dessutom 65 poäng magisk kraft. Feather of Heaven ger också en livsstyl på 8% så det hjälper verkligen hjälten att hålla längre.

6. Rose Gold Meteor

Det här objektet är perfekt för mördare som Karina. Ger inte bara en ytterligare fysisk attack på 60 poäng och magisk motståndskraft 30 poäng, Rose Gold Meteor ökar också livsförsäljningen med 5%. Detta är mycket användbart för att öka hjältens motståndskraft. Dessutom kommer denna artikel att levereras skydd eller skydd som kan absorbera damae när HP är mindre än 30%.

7. Koncentrerad energi

Koncentrerad energi är ett objekt som gör dig riktigt stark. Förutom att ge ytterligare magisk kraft på 70 poäng, kommer den här artikeln också att ge dig lika mycket HP 700 poäng och 30% livslängd. Inte bara det, koncentrerad energi kommer också att regenerera 10% HP efter att ha dödat fienden.

Tja, där är han 7 bästa livsstilsprodukter i Mobile Legends. Så att ditt hjälteförsvar blir starkare och attacker blir farligare, måste du använda dessa föremål. Om du har andra föremål som också är användbara för livsstil, var inte snål om det delning, ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found