De 5 bästa kodningsinlärningsapplikationerna med Android

Följande är 5 applikationer för inlärning av kodning med Android, med det bästa sättet att ladda ner så att du kan behärska koden eller programmeringsspråket webb och android.

Att bli en pålitlig programmerare är definitivt drömmen för alla som befinner sig i IT-världen. Men i denna digitala era verkar det som om alla borde ha programmerings- och kodningsförmåga. Sant eller inte? Inte bara programmerare, andra färdighetsområden behövs också kodning. Till exempel att hjälpa dig att arbeta mer effektivt, naturligtvis, för att uppnå en ljus karriär.

Det skadar inte att vi tar en minut varje dag för att lära oss programmering och kodning eller någon annan ny skicklighet. Var inte förvirrad över var du ska börja, men från och med nu från sakerna omkring dig. Ja, via en smartphone kan du lära dig att koda med de 5 bästa Android-kodningsinlärningsapplikationerna som ApkVenue diskuterar nedan låter dig lära dig programmeringsspråk eller kodning när som helst och var som helst.

  • För att vara bra på kodning, här skapar du ett dialogskript på Blogger
  • 7 skäl till varför du bör lära dig kodning
  • 7 sätt att bli en riktig datorhacker

Android Coding Learning Application för nybörjare

1. Programming Hub, Lär dig att koda

Programming Hub, Lär dig att koda är ett program för att lära sig kodning och programmeringsspråk HTML, CSS och Javascript. Denna ansökan har offline kompilator att studera och öva utan behov av en Internetanslutning. Det finns en stor samling programmeringsexempel och ett omfattande kursmaterial. Alla nödvändigheter för att lära sig kodningbunt i Programming Hub-applikationen, Lär dig att koda.

2. Programmering av Udacity Learn

Udacity Lär programmering är ett program för att lära sig programmeringsspråket HTML, CSS, Javascript, Python, Java och andra programmeringsspråk. Med detta kan du lära dig från grunden, det vill säga programmeringsgrunder. Det undervisade materialet tillhandahålls av branschexperter från Facebook, Google, Cloudera och MongoDB.

3. C Programmering

Precis som hans namn, C Programmering är ett program för att lära sig kodning och grundläggande nivå C programmeringsspråk på Android. Den här appen innehåller mer än 100 C-program som är packad med enkla och fullständiga handledning. Plus användargränssnittet är väldigt enkelt och innehållet kan lätt förstås av användaren.

4. Lär dig Python

Som namnet antyder Lär dig Python är en kodningsinlärningsapplikation och Python-programmeringsspråket. I denna ansökan beskrivs Grunderna i Pyton, datatyper, kontrollstrukturer, funktioner och moduler. Du kan samarbeta med andra vänner, ha kul med korta lektioner och vinna frågesporter. Du kan också omedelbart öva på att skriva Python-kod i applikationen, samla poäng och visa upp dina färdigheter.

5. Lär dig programmering

Lär dig programmering är en kodande inlärningsapplikation och programmeringsspråk HTML 5, Java, LISP, JSP. Python, Perl, Pascal, PHP, Ruby och många fler. Varje material är utrustat med dokumentation och exempel på varje element, det finns en Sandbox-funktion som du kan använda för kopiera och klistra in källkoden. Efter att ha studerat kan du ta en frågesport för att ta reda på hur långt du har kommit. Ta det lugnt, appen är helt anpassningsbar i inställningarna.

Dessa är de 5 bästa Android-kodningsinlärningsapplikationerna som gör dig bra på att koda på Android, enligt Tech Viral. Så det finns ingen anledning att inte studera va. Anledningen är att informationen i Internet som idag är mycket lätt att få. Så du behöver inte köpa dyra böcker, men i slutändan läser du aldrig. Om du har ytterligare applikationer för lärande kodning Övrig, dela med sig i kommentarfältet ja.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found