inte ett bluff! så här kan du få playstation 4 (ps4) gratis på internet

Har du inte pengar att köpa PS4? Koppla av, ApkVenue har en lösning. Om du följer följande metod kan du få PS4 gratis! Vill du veta hur?

Ett av de mest populära konsolspelen idag, nämligen PS4. Vem vill inte ha en PS4? ApkVenue är säker på att alla vänner här vill ha. Men älskling, ja det är priset. PS4 är verkligen ganska dyrt.

Har du inte pengar att köpa PS4? Koppla av, ApkVenue har en lösning. Om du följer följande metod kan du få PS4 gratis! Vill du veta hur?

  • Välj PS4, PS4 Pro, Xbox One eller Xbox One X? Skillnaden ...
  • Det finns PS4-spelinsprutningstjänster i Indonesien, kan du bli piratkopierad?

Så här får du Playstation 4 (PS4) gratis på Internet

Fotokälla: Bild: ShutterStock

Denna metod är laglig, använder inte korttekniker eller liknande. Men det tar lite tålamod och uthållighet. Men eftersom priset är PS4 är Jaka säker på att det är värt att kämpa för. Här är hur ...

Steg för att få PS4 gratis på Internet

Steg 1

Först och främst besöker den webbplats som heter Gokanokan du avsluta det via länken som ApkVenue har tillhandahållit nedan.

Besök:Gokano-webbplats

Steg 2

Om så är fallet, registrera dig genom att klicka "Registrera". Se bilden nedan för mer information.

Steg 3

Om du har registrerat dig och loggat in fortsätter du genom att klicka på pappersflygikonen eller "Uppdrag". Välj sedan den kategori av uppdrag du vill arbeta med, det finns Dagligt uppdrag, Extra uppdrag, Socialt uppdrag och Snabbt uppdrag.

Steg 4

Om du har valt en uppdragskategori, gör de tillgängliga uppgifterna. Själva uppgiften är väldigt enkel, precis som att välja mellan Ja eller Nej och Dela något.

Steg 5

När du har gjort uppdraget får du poäng. Om poängen har samlats upp till 2500, klicka på presentikonen eller "Priser". Byt sedan ut den mot en PS4, eller så kan du också byta den mot en Xbox One. Fortsätt genom att ange din adress och vänta på att priset ska komma.

Det är inte svårt rätt, ApkVenue själv har för närvarande samlat upp till 500 poäng. Ha ett bra försök! Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till PS4 eller andra intressanta artiklar från Putra Andalas.

Baner: ShutterStock

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found