8 mest minneseffektiva Android-spel, vissa är bara 2 MB!

Den här gången kommer ApkVenue att granska några Android-spel som är lämpliga för litet RAM, de Android-spel som sparar mest minne på din smartphone.

Vem sa smartphone med Litet RAM-minne inte lämpligt för att spela spel? Alla smartphones oavsett RAM-storlek är fortfarande lämpliga för spel. Det är dock säkert inte alla spel du kan spela Eftersom RAM är mycket litet utsatta för problem eftersläpning.

För dig som har smartphone med låg specifikation eller en liten RAM-kapacitet, då inget behov av att bli avskräckt över. Ta det lugnt, Google Play Store erbjuder tusentals gratisspel som du kan njuta av och naturligtvis finns det massor av lätta spel där.

Tja, vill veta? Här recenserar ApkVenue några det mest minneseffektiva Android-spelet, garanterad anti lag! Kolla in följande ApkVenues recension!

  • 15 bästa strategispel för Android 2019, kan spela online och offline!
  • Utan Internet! Dessa är de 20 bästa offline-Android-spelen 2017
  • 20 bästa offline-spel för Android 2020, attraktiv gameplay och HD-grafik!

Litet Android RAM? Prova dessa 8 coolaste spel, lättaste i världen!

1. Skaterpojke

Skaterpojke passar perfekt när du spelar på Android med litet RAM. Speciellt om du gillar spel Tunnelbane surfare, men specifikationerna är otillräckliga, det kommer att vara mycket lämpligt. Förutom att vara lätt (bara 9 MB), detta spel är också mycket roligt eftersom det också liknar Subway Surfer, men i storlek mycket mindre.

2. Sudoku

Titta inte ner på grafiken ännu! Fastän Sudoku-spelvy inte så bra, men spelet väldigt spännande och passar verkligen Android med minimalt RAM-minne. Spelets storlek är också mycket liten (endast 2 MB). Och förutom att vara kul, kommer du också minnas med traditionella spel som du måste ha spelat tidigare.

3. Up Hill Racing Hill Climb

Om du vill racing spel men din Android RAM är knuten, då Uppför Hill Racing Hill Climb är rätt val. Det är riktigt spännande, du kommer att fungera som bilens kontroller passera extrema hinder som finns. De fordon du använder där är också unika tankar, otopeter, traktorer, och mycket mer.

4. Hjärnprickar

Nästa minnesbesparande spel är Brain Dots. Brain Dots-spel i linje med de tre spelen ovan. Man kan säga att spelet som Brain Dots ger är mycket enkel och okomplicerad, men väldigt cool.

Ditt jobb är bara att rikta de två bollarna för att möta varandra på ett sätt rita en form intressant som en triangel eller regnbåge. Storleken på Brain Dots-spelet är inte heller så stort, bara ca. Endast 20 MB.

5. Arg Gran

ApkVenue gillar verkligen att spela detta minnesbesparande Android-spel bara för att bli av med det, förutom att det är lätt att springa, ger det här spelet ett bra spel. så unikt och roligt! Du kommer att spela för att kontrollera en grinig farmor hela vägen upp till slå upp människor. Du måste också vara försiktig, för om du träffar polisen kommer du att göra det dö och förlora.

6. Racing Moto

Älskar tävlingsspel betyder att du måste spela Racing Moto. Detta spel kommer att kräva att du är Street racer kör i hög hastighet i hela staden. Det måste också försöka undvika hinder som en bil komma i vägen och andra hinder.

Nyfiken? Det finns inget fel med att ladda ner, för det här spelet är bara i storlek 6 MB, så det sparar minne och naturligtvis kommer RAM-minnet att vara litet håll det smidigt. Anledningen är att grafiken i detta spel fortfarande är under standard.

7. Bottle Shoot 3D Let's Go

Bottle Shoot 3D Let's Go ger 3D-grafik som inte är särskilt bra, men bara naturliga på grund av storleken 7 MB. Eftersom enkel grafik, då är det säkert att detta spel inte tömmer mycket RAM så att även ett litet RAM kommer att fortsätta att fungera smidigt. Hur spelet fungerar är ganska enkelt, du måste bara gissa de färgglada flaskorna för att tjäna poäng.

8. Basket Shoot

Basketfans är verkligen skyldiga att spela spelet Basket Shoot detta för att förutom att kunna köra på litet RAM är spelstorleken också mycket liten, bara 5 MB! Ditt jobb som spelare är definitivt att komma in i basket in i ringen tills du får höga poäng.

Det är listan över de mest minneseffektiva Android-spelen. De åtta spelen ovan är inte precis bra grafiskt, men det är det som gör spelet lätt att spela. Eftersom i allmänhet ju högre grafikkvalitet, desto högre RAM krävs.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found