10+ mest effektiva kvoter online-Android-spel 2017

Här har JalanTikus några rekommendationer för de mest kvoteffektiva Android-onlinespel som du kan prova på din Android-smartphone

Flera spel uppkopplad Android kräver stabil internetåtkomst när den spelas. Förutom att kräva stabil internetåtkomst kräver många Android-spel också en hög internetanslutning för att kunna köras.

För er som har en begränsad internetanslutning men vill kunna spela spel uppkopplad Android, här har JalanTikus några rekommendationer spel uppkopplad Android är den mest kvoteffektiva som du kan prova på din Android-smartphone.

  • Hur man spelar Android-spel på en PC eller bärbar dator utan att vara långsam även om 1 GB RAM
  • 10+ Android-spel som kan tömma din hjärna
  • De 10 bästa legendariska Android-spelen, det är synd om du inte provar det!

Den mest effektiva kvoten online-Android-spel

Spelen här sammanfattas från olika genrer, allt från strategi, tävlings, handling, Sporter, tillfällig och mycket mer. Vilka Android-spel kan du spela när din kvot är låg? Här är recensionerna:

1. Klä upp dagboken

Först finns det Klä upp dagboken. Detta avslappnade Android-spel gjordes av en av spelutvecklarna från Indonesien, Spela spel. Detta spel är också ett av favoritspelen för den berömda YouTuber Han Yoo Raa.

Hitta din kärlekspartner här! Vilken typ av kille gillar du? Detta är inget vanligt dejtingsimuleringsspel! I Dress Up Diary kan du interagera direkt med din partner! Han kommer verkligen att be dig chatta och till och med träffa det blå.

För dig som inte har spelat Dress Up Diary kan du ladda ner spelet är här: Dress Up Diary Android eller Dress Up Diary iOS. Glöm inte att gilla Facebook-fansidan och följ Instagram!

Maingames Simuleringsspel LADDA NER

2. Clash of Clans (CoC)

En gång ett av de bästsäljande spelen på Android, Clash of Clans (CoC) är också ett av de mest kvoteffektiva Android-spelen som ApkVenue har provat. Clash of Clans är ett Android-strategispel där du måste skapa en by och en stark armé. För dig som gillar att spela strategispel, bör du försöka spela Clash of Clans.

För dig som vill prova att spela Clash of Clans kan du ladda ner det här: Sammandrabbning av klaner.

LADDA NER Supercells strategispel

3. Raging Gods - Crazy Gods

Raging Gods - Crazy GodsDetta enkla RPG-spel, som precis släpptes i början av oktober, har sin egen unikhet, som karaktärer som görs roliga och roliga, hämtade från referenser till flera legendariska figurer i Three Kingdom-berättelsen och berömda anime-karaktärer.

Dewa berserk-spelet visade sig vara en ganska kvotbesparing när det spelades. Du kan fortfarande spela detta spel smidigt även om du använder en 2G / 3G-internetanslutning.

4. Tofu-runda

Rund Tofu är ett av de spel som gjorts utvecklare Indonesien, som var upphetsad för en tid sedan. För dig som har en begränsad kvot kan du spela det här spelet.

Tahu Bulat-spelet kräver inte mycket kvot när det spelas. Bäst av allt, du kan fortfarande spela Tofu-spelet även i ett tillstånd off-line alias utan internetanslutning.

För dig som vill prova spel uppkopplad Den mest effektiva Android-kvoten för Tahu Bulat, du kan ladda ner den här: Rund Tofu.

Trivia Games Egna spel LADDA NER

5. Trafikförare

Känn känslan av att tävla på en upptagen väg i spelet Traffic Rider detta. Ja, det här spelet är nästan detsamma som simuleringsgenren. I det här spelet kommer du att få en känsla av att köra på vägen med en motorcykel i livliga förhållanden. Eftersom grafiken är bra kommer det garanterat att göra dig nervös när du spelar detta Android HD-spel.

Förutom att ha ganska bra grafik är Traffic Rider också ett spel uppkopplad Den mest kvoteffektiva Android som du kan prova. Du kan ladda ner Traffic Rider-spelet här: Traffic Rider.

Soner Kara Racing Games LADDA NER VISA ARTIKLAR

6. Capsa Royale

Capsa Royale är ett av de bästa kortspelen i Indonesien idag. Capsa Royale-spelet erbjuder en mängd unika kortspelspel som du kan spela, till exempel Capsa Susun, Capsa Banting, BlackJack, för att gissa poängen i fotbollsmatchen!

Förutom att vara ett av de bästa kortspelen, är Capsa Royale också det spel som sparar den mest kvoten av JalanTikus-versionen. Fastän uppkoppladkan du fortfarande spela Capsa Royale-spelet i nätverket 2G / Edge fastän. Du kan ladda ner Capsa Royale-spelet här: Capsa Royale Android eller Capsa Royale iOS.

Kasinospel 88 Underhållning LADDA NER

7. PewDiePies Tuber Simulator

PewDiePies Tuber Simulator är ett Android-spel skapat av Outerminds Inc.. Spelgenre tillfällig Detta är perfekt för dig som gillar att spela simuleringsspel.

I det här spelet simulerar du att vara en berömd YouTuber så att du kan tjäna mycket pengar. Du kan ladda ner PewDiePie-simuleringsspelet här: PewDiePies Tuber Simulator.

Outerminds Inc. Simuleringsspel LADDA NER

8. Ananaspenna

Kommer du ihåg Pinapple Apple Pen? Nu är ett spel inspirerat av låten tillgängligt för dig att spela. Som heter Ananaspenna, ett spel skapat av KetchApp detta är väldigt lätt att spela och sparar naturligtvis också kvoter.

I det här spelet behöver du bara skjuta äpplen eller ananas på målet. Även om det är enkelt är det här spelet ganska kul! Du kan ladda ner Pineapple Pen gratis här: Ananaspenna.

9. Zombie Tsunami

Nästa Android-kvotsparande spel är Zombie Tsunami. Även om titeln är hemsk men det här spelet är riktigt roligt och underhållande. Alla du går förbi kommer att förvandlas till zombies och följa dig bakom.

Ditt mål är att överleva så länge som möjligt. Då och då kommer det starta upp vilket kan göra dig till en spelare fotboll eller lejon dans. Riktigt kul.

Det finns 300 uppdrag fördelade på 11 platser runt om i världen. Du kan ladda ner Zombie Tsunami gratis här: Zombie Tsunami.

10. Sticklings

Sticklings är ett Android-spel skapat av Djinnworks GmbH. Temaspel pussel Det här är perfekt för dig som gillar att lösa pussel.

Det finns olika förmågor som kan användas i det här spelet, från och med blockering, självförstörande, hoppa, kasta bomber, rusaoch bygg broar. Du kan ladda ner Sticklings gratis här: Sticklings.

11. Dragracing

Drag Racing är ett legendariskt tävlingsspel som har ett tema drag Race (tävla på en rak väg). I spelet gjort Creative Mobile Denna Internetkvot behövs bara för er som kämpar topplistor inte heller se någon som är uppflugen i topplistor. Om du inte har tillgång till internet kan du fortfarande spela det här spelet gratis off-line.

Vill du prova ett Drag Racing-kvotbesparingsspel? Du kan ladda ner det gratis här: Drag Racing.

Sportspel Kreativa mobilspel LADDA NER

Det mest effektiva online-videospelet på Android

Du kan också förhandsvisning de videor som ApkVenue har nämnt ovan genom följande video:

Det här är några rekommendationer Android onlinespel den mest effektiva kvoten du kan spela. Om du har andra spelrekommendationer kan du dela med sig i kommentarskolumnen. Lycka till!

Se också till att du läser relaterade artiklar Spel eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found