13 programvara måste installeras på en ny bärbar dator

Om du har köpt en ny bärbar dator finns det några saker du bör göra. Inklusive installation av programvara som är obligatorisk på följande bärbara dator.

Vem gillar inte den senaste? De nya är vanligtvis fler färsk och roligt. Till exempel en ny flickvän, en ny smartphone och en ny bärbar dator. Glad eller hur?

På tal om nya bärbara datorer, vet du att allt är tomt på den nya bärbara datorn? Utan programvara anhängare. För att inte bli förvirrad när du använder en ny bärbar dator för arbete, försök att se programvaran som måste användas.Installera på din nya bärbara dator!

  • Ladda ner den här programvaran innan du installerar om datorn
  • Programvara som du måste installera efter att du har installerat om Windows
  • Hur man ringer och tar emot Android-telefoner på en PC / bärbar dator

Obligatorisk programvara Installera på en ny bärbar dator

Bortsett från operativsystemet är den kompletterande programvaran kompatibel med operativsystemet på din bärbara dator måste du också ha det. Med mjukvaror här, garanterat att din bärbara dator blir ännu coolare och mer användbar!

1. Driver Pack

InnanInstallera andra rekommenderar vi att du installerar Drive Pack. Denna programvara innehåller förare från alla hårdvara som du använder på en bärbar dator, till exempel VGA, moderkort, skärmar, till och med tangentbord och möss som är utrustade med speciella inställningar. När allt går smidigt, är det bara att börja Installera annan programvara som måste finnas på den bärbara datorn.

Appar Drivrutiner och smarttelefoner LADDA NER. Artur Kuzyakov

2. Kontor

Nej, det här är inte det kontor vilket betyder kontor. Men Kontor vad som menas här är ett mjukvarupaket för hantering av olika kontorsdokument, t.ex. Microsoft Office för Windows och Libre Office för Ubuntu. I praktiken är Office användbart inte bara för kontorsärenden utan också för campusuppdrag och andra digitala dokumentärenden. Nödvändig!

Office-appar och affärsverktyg Microsoft Corporation NEDLADDNING Office-appar och affärsverktyg LADDA NER LibreOffice.org

3. Antivirus

Vill du inte att din nya bärbara dator ska krascha på grund av ett virus när du laddar ner piratkopierad fri programvara? För er som gillar att bläddra och Installera fri programvara, verkligen skyldig att använda antivirus på en bärbar dator.

I standardHar Microsoft tillhandahållit Windows Defender som ett inbyggt antivirusprogram. Men det vore jättebra om du använder en betald version av antivirusprogrammet som ger många ytterligare skyddsfunktioner, till exempel AVG, Avast, Avira eller BitDefender.

AVG Technologies LADDA NER Antivirus- och säkerhetsappar Avast Software Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER Antivirus- och säkerhetsappar Avira GmbH LADDA NER

4. WinRAR

För dig som gillar att skicka e-post eller verkligen vill lagra massor av dokument, bör du komprimera det så att informationen blir mer välskött och lätt.

För att skapa eller öppna komprimerade dokument behöver du WinRAR. Denna programvara kan användas för att enkelt öppna ZIP- eller RAR-mappar. Det som är bra är att denna programvara är gratis och lätt!

Appar komprimering och säkerhetskopiering LADDA NER RARLab

5. Adobe Photoshop

Vem vet inte Adobe Photoshop? För de av er som gillar visuella grafiska saker är det obligatoriskt att installera det Adobe Photoshop. Tack vare denna fotoredigeringsprogramvara kan vi enkelt hitta coola och fantastiska bilder på internet. Även om det inte sällan finns Photoshop-fotoredigeringar som misslyckas.

Adobe Systems Inc. Foto- och bildappar LADDA NER

6. VLC Media Player

I standard, alla operativsystem tillhandahålls mediaspelare standard, inklusive Windows. Men om du vill uppleva en mer komplett och spännande upplevelse av multimediainnehåll kan du använda den VLC Media Player. Inte bara titta på videor utan också lyssna på musik.

Appar Video och ljud LADDA NER VideoLAN.org

7. CCleaner

För att hålla den bärbara datorns prestanda optimal måste du installera CCleaner. Denna programvara tjänar till att radera småkakor, historia, också skräpfiler och register röra när du använder den bärbara datorn. Genom att rutinmässigt defragmentera din hårddisk med CCleaner kommer din bärbara dator att förbli snabb och snabb kängakommer fortfarande att vara snabb.

Piriform-rengörings- och tweaking-appar LADDA NER

8. Webbläsare

Istället för att använda Windows-standardwebbläsaren bör du installera en annan webbläsare, t.ex. Google Chrome, Opera eller Mozilla Firefox. Förutom att de är lätta och snabba stöds båda webbläsarna av utvecklargemenskapen Tillägg mycket för att göra din surfupplevelse ännu roligare.

Google Inc. webbläsarappar LADDA NER Mozilla Organisation webbläsarappar LADDA NER Opera Software LADDA NER Browser Apps

Det är 13 program som måste finnas på en ny bärbar dator. I framtiden är det inte omöjligt att du behöver annan programvara enligt dina aktiviteter. Men vad som är säkert är att all ovanstående programvara använder din bärbara dator maximalt.

Kom igen skynda på Installera!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found