10 platser "inte viktiga" men visat sig bli av med tristess

Alla har upplevt tristess. För att övervinna tristess kan du besöka följande 10 webbplatser som har visat sig bli av med tristess.

Alla har upplevt tristess. För att övervinna denna tristess spelar inte få människor Android-spel eller laddar ner och tittar på filmer på kända webbplatser. Förutom dessa metoder visar det sig att det finns andra sätt att fylla din tristess.

Tricket är att du kan besöka följande enkla webbplatser. Denna webbplats har sina egna fördelar när det gäller att eliminera tristess. En av dem är att poppa bubblor, spela boll i vatten, rita med sand och många fler. Vilka är de sajter som kan bli av med tristess? Här är den fullständiga recensionen.

  • Hur man öppnar nyhetsbrev blockerade webbplatser, positivt internet, hälsosamt internet på Android utan root

Webbplatser som kan eliminera tristess

1. Så hackare

Vill se ut hackare i andras ögon? Du kan besöka webbplatsen HackerTyper det följande. För att köra det behöver du bara trycka på olika tangentbordstangenter. När du har tryckt på den visas texten på skärmen av sig själv.

2. Spela boll i vatten

Vill du spela boll i vatten? Du kan besöka följande webbplats WebGL Water. Här kan du ställa in bollen så att den rör sig var som helst. Den här webbplatsen är ganska cool, eftersom vågorna från de tappade bollarna ser väldigt verkliga ut. Förutom det kan du också justera vart ljuset går.

3. Spela boll

Till skillnad från den tidigare webbplatsen, på webbplatsen Bollhav du kan spela mer boll och flytta den var som helst. För att lägga till en boll kan du klicka på ett tomt område. Dessutom kan du också ändra utseendet på bollen dubbelklicka en boll.

4. Rita ljus

Webbplats Neon Flames du kan använda den för att rita en mängd oregelbundet ljus. Du kan ändra ljusets form och ljusets färg. Otroligt nog har den här webbplatsen också en knapp spara vilket är användbart för att lagra dina bildresultat.

5. Popa bubblorna

Webbplats Poppa bubblorna detta kan verka enkelt. Men om du är en av de människor som gillar att popa bubblor på bubbelplastkanske du dröjer kvar på den här webbplatsen. Målet med denna webbplats är att du måste bryta bubblorna som finns där. Det finns ett läge Galning, när detta läge är aktiverat spricker bubblorna automatiskt när musen svävs. Ljudet av krossande bubblor hörs också tydligt.

6. Ritning i sanden

Ha skicklighet att rita i sanden? Nu kan du rita sand på din PC eller laptop. Bara genom att besöka webbplatsen ThisIsSand i det följande kan du redan rita i sanden. Du kan också färgen på sanden som du vill.

7. Slå på dörren

Webbplats BigLongNow kan användas för dig som vill smälla dörren utan att behöva vara rädd för att bli skälld av andra människor. Det finns många dörrar här, du kan smälla dörrarna åt vänster eller höger.

8. Vila i 2 minuter

Webbplatsens syfte Gör inget för 2 minuter Detta för att besökare inte ska flytta musen eller tangentbordet på två minuter. Här kan du höra ljudet av vågorna som gör att du inte blir uttråkad medan du väntar.

9. Sounds of Rain och Cafe

Gillar ljudet när det regnar? Webbplats RainyCafe följande kan göra ljudet av regn. Du kan justera volymen så att den passar ditt öra. Förutom ljudet av regnet faller det också ljud när de är inne i kaféet.

10. Gör en önskan

Slutligen är webbplatsen för att göra en önskan. Kom ihåg med sagor att önska när stjärnorna föll. På plats WishPush i det följande kan du släppa en stjärna och sedan säga en önskan. Ganska konstigt!

Det här är några enkla webbplatser som kan bli av med tristess. Om du har andra webbplatser kan du dela med sig i kommentarfältet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found